|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
岩岩FB見到淨機都放3000

facebook
https://youtu.be/jMPBxKkHqYU
正又新game 玩 60fps ar

又手機驚
FIND MY JOYCON

拎遠啲都斷線,有咩用

部dock問題? or 最慘嘅switch問題..

應該係dock
目前預約排隊維修排到4/7(琴日有朋友下午打去約)
而另一位朋友琴日上去換機(都係tv lag),佢話每一分鐘都有人打電話黎問tv lag嘅問題

老任今次真係呢

呢個情況日本果邊好以冇乜人提既?

7月4 再遲d都唔知佢有無機換比你了

我估今日打去應該10/7都唔出奇,因為琴日上午10點打都係29/6
下午打去已經4/7

琴日10點狂打去都係要下星期一 但好怕換完番黎都係出事

因為我部機一入tv mode就hang機 同埋右邊粒波好似自動向右

估唔到日本仔野QC會咁差

所以我真係懷疑香港咁多貨係咪因為第二條生產線出黎的

拎遠啲都斷線,有咩用

巴哈見到:女性用,你地唔明

拎遠啲都斷線,有咩用

巴哈見到:女性用,你地唔明

有人話更新完wifi收三格

真係好左小小

facebook

姐係點 試咗機work 所以3k?

facebook

Switch 換 PS4 Pro 不是夢

facebook

即是開咗盒試機,無tv問題,但唔係二手

我岩岩都想講,第一次見3格
唔好意思 我想問下部機一開始玩就叉住玩有冇問題?因為我驚啲機叉住玩舊電會壞

另外你地會熄哂成部機定入sleep mode?
唔好意思 我想問下部機一開始玩就叉住玩有冇問題?因為我驚啲機叉住玩舊電會壞

會壞

最好就用盡哂D電先好叉

會壞
通常都唔會開機玩

部dock問題? or 最慘嘅switch問題..

應該係dock
目前預約排隊維修排到4/7(琴日有朋友下午打去約)
而另一位朋友琴日上去換機(都係tv lag),佢話每一分鐘都有人打電話黎問tv lag嘅問題

老任今次真係呢

呢個情況日本果邊好以冇乜人提既?

7月4 再遲d都唔知佢有無機換比你了

我估今日打去應該10/7都唔出奇,因為琴日上午10點打都係29/6
下午打去已經4/7

琴日10點狂打去都係要下星期一 但好怕換完番黎都係出事

因為我部機一入tv mode就hang機 同埋右邊粒波好似自動向右

估唔到日本仔野QC會咁差

所以我真係懷疑香港咁多貨係咪因為第二條生產線出黎的

希望去維修時換機正常啦 呢個星期打既野SAVE都會無哂 一諗起就SAD

會壞
通常都唔會開機玩

咁樣插住電視的話, 係咪都係玩哂舊電先再叉?

會壞
通常都唔會開機玩

最好係咁

會壞
通常都唔會開機玩

買左番黎從來唔敢開機玩
驚壞

會壞
通常都唔會開機玩

最好係咁

另外 你地長期SLEEP MODE定直接熄機?
點解用tv mode 玩zelda 果陣好似好大霧好濛咁
但用返switch 本身個mon 玩又好清好靚
有冇得係setting 度較返好佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞