|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個比例醜到
個比例醜到

負負得正

隻game 本身畫面唔夠,咁你去左focus比例度,咪少左focus 其他野囉
畀個孖車in game畫面黎睇下

真係唔覺得有問題

同埋最緊要既係,部switch 無得set 16:9架auto 出

真係唔覺得有問題

同埋最緊要既係,部switch 無得set 16:9架auto 出

喺個 moon 度 set 架喎

真係唔覺得有問題

唔識晒

真係唔覺得有問題

https://www.youtube.com/watch?v=JqHcE6B4OP4
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Mario's Level Design, Evolved | Game Maker's Toolkit
Aeon好多人試玩ARMS

邊間

真係唔覺得有問題

笑左
無家用機support 21:9嫁
睇戲 打機先有用 都唔係全部支援

好7個黑邊

邊間

荔枝角

真係唔覺得有問題

笑左
無家用機support 21:9嫁
睇戲 打機先有用 都唔係全部支援

好7個黑邊

好過拉扁啦
EDGE:

ARMS – 9/10
EDGE:

ARMS – 9/10

eshop幾時特價
想買隻1-2 成日換帶好煩
EDGE:

ARMS – 9/10

創新加分吧~
EDGE:

ARMS – 9/10

創新加分吧~

塞左錢
eshop幾時特價

月狗有冇玩arms
eshop幾時特價

月狗有冇玩arms

買咗啦肉酸仔
隻ARMS係得30款拳套? 個個角色d拳套都一樣屬性...
隻ARMS係得30款拳套? 個個角色d拳套都一樣屬性...

抽左拳套未?
我朋友部switch 連唔到wifi, 佢揀左wifi 一連就彈error

請問點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞