|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
薩爾達價格持續高企

收2手

二手好似無乜人放

買dx版多左隻
不過唔想裝tg

我想要阿 放幾錢

350 ?
不過冇TG想點聯絡
switch好似仲多人玩過3ds psv果時

搣甩左陣玩具除

搣甩左陣玩具除

當初邊Q個話紅藍似玩具

搣甩左陣玩具除

當初邊Q個話紅藍似玩具

我覺得做工好靚 藝術級

搣甩左陣玩具除

當初邊Q個話紅藍似玩具

我覺得做工好靚 藝術級

我覺得係好有頭腦就真
識玩肯定拎部ps4出街玩

搣甩左陣玩具除

當初邊Q個話紅藍似玩具

我覺得做工好靚 藝術級

依期為左ARMS買左對灰制,個觀感真係無紅藍咁靚
黃金商場隔離間麥當勞有五部switch,痴撚線

尋日去M記有人玩arms

有冇開體感玩
玩SPLATOON唔買PRO應該比人屈
之前試玩JC個陀螺儀歪埋一邊

有無插落Grip
中晒天秤水瓶

食屎啦你

中左婚紗

黑肉

有無插落Grip

就係有
邊到有mon貼賣
條友記得俾套唔記得俾貼
返去先知

我有原裝套送果隻貼,$20賣俾你要唔要

我早幾年想買psv後來發現無game最後不了

有冇開體感玩

琴晚有去果到玩arms

有冇開體感玩

琴晚有去果到玩arms

出邊唔敢用體感玩 驚比人笑lol

試下出左龍珠係M記用體感玩
估唔到部Switch早買平幾舊不特止愈新批嘅switch好似聽落愈多奇怪問題

D人TV mode lag其實關唔關條HDMI事,我自已仲用緊WiiU送個條

NS個條摸落好似好渣

有冇開體感玩

琴晚有去果到玩arms

出邊唔敢用體感玩 驚比人笑lol

我就係用體感玩係m記 兩個人玩就應該好啲
等唔切switch出太鼓去左買3ds版
發覺要揸到好落 好似吊住部機打咁
要不是想打新歌真係寧願繼續玩PSP版
等唔切switch出太鼓去左買3ds版
發覺要揸到好落 好似吊住部機打咁
要不是想打新歌真係寧願繼續玩PSP版

switch 好似會體感打鼓 對手一定攰到pk

扯左
估唔到部Switch早買平幾舊不特止愈新批嘅switch好似聽落愈多奇怪問題

D人TV mode lag其實關唔關條HDMI事,我自已仲用緊WiiU送個條

NS個條摸落好似好渣

唔關
NS 嗰條同 WiiU 嗰條一樣係 WUP-008,你話咁代表咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞