|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咦我寫漏左左菇都要Click 實
上面個巴打又成勁轉到嘅

琴晚狂試試到有手感無按實都出到
開4p禁左幾百次

乜球隊?

乜球隊?

岩岩搵到 Australia’s national football team, the Socceroos, spotted playing Switch at airport
玩arms係咁斷線,有冇人都係咁?
已經坐係個router 隔黎玩

switch wifi垃圾
插lan啦
有冇人知 Splatoon 2 有冇得分屏 一機兩個人玩
有冇人知 Splatoon 2 有冇得分屏 一機兩個人玩

Reggie: "[Pokemon Switch] is a traditional find, battle, train type experience"

GameStop限定

GameStop限定

尋晚閂機叉電,今朝起身發現部野機身發熱,開機只係叉到97%充唔滿,部機係咪有問題

上網爬過文話佢偵測電量有問題,但即使喺sleep mode佢都叉唔滿唔識停。。

GameStop限定

都係joy con岩我多啲

無事喎
玩得好順

GameStop限定

好似幾靚
唔訂係咪買唔到/食炒價
你地會唔會玩玩下部野個風扇轉得勁快噴風出黎
求救啊!
我部機背隻腳唔見左
知唔知邊度有得配????
好耐無用joycon個grip joycon裝咗殼費時拆 攤開雙手仲舒服
求救啊!
我部機背隻腳唔見左

爛左?
尋晚閂機叉電,今朝起身發現部野機身發熱,開機只係叉到97%充唔滿,部機係咪有問題

上網爬過文話佢偵測電量有問題,但即使喺sleep mode佢都叉唔滿唔識停。。

有冇人遇過同樣問題
求救啊!
我部機背隻腳唔見左

爛左?

應該有次放返入個太
套佢叉左出黎撞甩左......
求救啊!
我部機背隻腳唔見左

爛左?

應該有次放返入個
佢叉左出黎撞甩左......

GameStop限定

好似幾靚
唔訂係咪買唔到/食炒價

有無人知邊度有得訂同幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞