|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ARMS打到第3段,
佢老味真係老少咸宜
聽日隻手一定好痛l

終於過到3段,
隻mastermummy

留名網聚sm mh巴打

8bitdo 將出新掣 好似幾好J

佢facebook話支援震動同體感

唔洗買pro制了

我驚有驚嚇野
見啲人有分享日本買zelda expansion pass卡
好似3000yen
但eshop 2500yen?
點解既
重點係 邊有得買 搵左lawson 711 都冇
請問有冇試過差電去到7x%就停左
唔知係bug定真係有問題

間中充滿電開機可以冇左3x%

Q: 顯示電量有問題? 叉到100%熄機再開無左十幾%?
A: Bug黎, 要等更新解決, 唔好熄機就得 (Sleep mode方便好多添啦)
見啲人有分享日本買zelda expansion pass卡
好似3000yen
點解既

3000羊 eShop 點卡黎咋
睇你地玩搞到我想玩ARMS 但冇錢
Arms邊隻角色最易上手
請問有冇試過差電去到7x%就停左
唔知係bug定真係有問題

間中充滿電開機可以冇左3x%

Q: 顯示電量有問題? 叉到100%熄機再開無左十幾%?
A: Bug黎, 要等更新解決, 唔好熄機就得 (Sleep mode方便好多添啦)

我見到
但我差到7x%就停都係bug
好似3000yen
點解既

3000羊 eShop 點卡黎咋

以為係expansion pass 自膠!
忍唔住直接係eShop 買左ARMS 同女朋友係酒店玩

忍者
Arms用單joycon好難玩
屌佢老味
arms lv4 除左隻final boss 之外都perfect 到
隻final boss 打左個半鐘都過唔到,次次佢得少少血個天就起佢個頭位跌回血

忍者

肥佬/機械女,一開始唔洗立回,用重角易d

我用蛇佬
痴撚線 第二級已經咁難打
如果係e-shop買game 應該用us account 定係jp account 會平d
另外當我用jp account 買咗game,係咪得jp 嘅account 玩得,而唔係機入面所有account 都玩得?

放game吧,pokken都唔好買了

放二手?
忍唔住直接係eShop 買左ARMS 同女朋友係酒店玩

玩完一身汗 之後一齊沖涼 之後再...

記得做好安全措施
屌佢老味
arms lv4 除左隻final boss 之外都perfect 到
隻final boss 打左個半鐘都過唔到,次次佢得少少血個天就起佢個頭位跌回血

perfect到應該唔難羸隻野啵,你裝曬直拳?
屌佢老味

perfect到應該唔難羸隻野啵,你裝曬直拳?

隻野會裝一邊既拳有火,你打爆佢佢會自傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞