|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
之前爆料MH上ps4 果條友今日再出來講Switch 有另一隻開發緊

有正式公佈先算
玩住World等

我諗Capcom唔會咁冇品呢個時候公佈NS會有MH新作吧~~
之前爆料MH上ps4 果條友今日再出來講Switch 有另一隻開發緊

有正式公佈先算
玩住World等

我諗Capcom唔會咁冇品呢個時候公佈NS會有MH新作吧~~

要講都等出咗XX先講

有正式公佈先算
玩住World等

capcom有品過咩

不斷跨平台
為機迷著想

有正式公佈先算
玩住World等

capcom有品過咩

係無品
但唔會打鳩自己春袋掛
[quote]之前爆料MH上ps4 果條友今日再出來講Switch 有另一隻開發緊

有正式公佈先算
玩住World等

capcom有品過咩

係無品
但唔會打鳩自己春袋掛

啱啱先打完一邊 順手打埋隔離個邊有幾出奇[/quote]

Switch mhxx點睇都只係冷飯作
我又唔覺得點打到

(利伸冇玩3ds版)
[quote]之前爆料MH上ps4 果條友今日再出來講Switch 有另一隻開發緊

有正式公佈先算
玩住World等

capcom有品過咩

係無品
但唔會打鳩自己春袋掛

我又唔覺得點打到

(利伸冇玩3ds版)

我覺得e3播mhw係sony主意多過capcom

有正式公佈先算
玩住World等

capcom有品過咩

係無品
但唔會打鳩自己春袋掛

我又唔覺得點打到

(利伸冇玩3ds版)

我覺得e3播mhw係sony主意多過capcom

依家日系game 雖然會多平台 但多數放落Sony 度播
唔細睇會以為係獨佔
有冇人仲玩緊3ds

上個月仲玩緊火紋

sun未爆

得閒玩埋佢先
有冇人仲玩緊3ds

上個月仲玩緊火紋

sun未爆

得閒玩埋佢先

有玩mario party
Amiibo卡同公仔係咪都可以係game到換野?
有無人訂左 splatoon2 ?? 見 信和開緊 $419 訂
有無人訂左 splatoon2 ?? 見 信和開緊 $419 訂

連埋特典?

連埋特典?

香港訂game 就不了

連埋特典?

香港訂game 就不了

齋game $419既話
偷跑都唔駛呢個價

連埋特典?

香港訂game 就不了

齋game $419既話
偷跑都唔駛呢個價

電器無品表示,偷跑而你訂左?加錢就可以早拎,唔係就等正日
成日見人話訂GAME求個安心

屌, 乜WALKIN買GAME會不安架咩

當訂game仲有可能貴過DL版,咁訂黎做乜?

我walkin買機真係有啲不安 嗰次去到排到四十幾名

當訂game仲有可能貴過DL版,咁訂黎做乜?

依家唔係了

比張單加銀紙拎走隻game頭也不回型d
仲可以同人講我一早訂左
walkin買都係忽然玩家

比張單加銀紙拎走隻game頭也不回型d
仲可以同人講我一早訂左
walkin買都係忽然玩家

我掉低張銀紙拎GAME就走

仲要俾單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞