|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
大家有冇遇過充唔滿電嘅情況??我部機喺SLEEP MODE用原裝火牛叉左3粒鐘去到93%,之後就龜速咁升,半粒鐘先升1%

到底發生左咩事,駛唔駛拎去整??

有冇人幫到我

聽日都係打去保養算...
你地switch網速幾多?
想知幾多先算正常
都係想睇故事 唔放了

遲下有dlc

想睇Mipha故事
Zelda當Link係兵

想知Zelda會唔會連埋dlc出隻新碟?
唔想曬位裝dlc
你地switch網速幾多?
想知幾多先算正常

用電話對比啦 正常慢iphone少少
我果部收wifi仲要唔會收滿..

想問下你地部switch條barcode係咪有粒制咁?我果部禁落去好似有粒制咁嘅feel, 唔知咩制黎
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/6hzy9n/guy_who_teased_mhw_before_its_announcement_on_gaf/

冇mh switch就爆死架啦
老任實係跪係到求capcom出mh

聽住先
capcom一日唔公佈一日都係假
尤其是而家佢有隻game整緊都唔方會快公佈其他game

想問下你地部switch條barcode係咪有粒制咁?我果部禁落去好似有粒制咁嘅feel, 唔知咩制黎

我都有
大家有冇遇過充唔滿電嘅情況??我部機喺SLEEP MODE用原裝火牛叉左3粒鐘去到93%,之後就龜速咁升,半粒鐘先升1%

到底發生左咩事,駛唔駛拎去整??

有冇人幫到我

聽日都係打去保養算...

你蚊條線出黎就變左100%
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/6hzy9n/guy_who_teased_mhw_before_its_announcement_on_gaf/

聽住先

以cap coins 性格,你話佢聽日公佈mhxx 出PS4版本我都唔覺得出奇
玩緊mk 開始厭 zel又冇咩興趣
Arms 玩試玩版好攰 唔想隻手上下上手move

仲有咩game好玩 純粹用下手制玩下就ok

zelda

我想玩d 輕鬆既game zel 行黎行去養成既game
興趣唔大

即係要慢慢養成個主角要變勁
唔識表達

你好似誤會左,變勁既係你既技術,唔係角色變勁

睇錯意思,當我無覆過

地底探險都幾好玩

我開左個line group玩地底探險, 傾下其他game都得
有興趣add我id fatbigmomo

我都有

我彩機冇

zelda

我想玩d 輕鬆既game zel 行黎行去養成既game
興趣唔大

即係要慢慢養成個主角要變勁
唔識表達

你好似誤會左,變勁既係你既技術,唔係角色變勁

睇錯意思,當我無覆過

地底探險都幾好玩

我開左個line group玩地底探險, 傾下其他game都得
有興趣add我id fatbigmomo

啱啱ADD咗你

WEEKLY係咪收左錢?咁既垃圾文都比出街
最尾果段擺到明寫錯啦…

最尾果段擺到明寫錯啦…

鐵定留守

最尾果段擺到明寫錯啦…

鐵定留守

被害妄想症?

聽住先

除非辻本係搵第2TEAM人(例如DD果班)整MHW
如果唔係冇咩可能同時比到人小嶋整多隻

mk 開始厭
呢到好多人3年前已經玩緊mk8
第四年都黎緊
隻burst 會唔會太難玩

勁快爆機喎
想問下巴打,我部switch每3個鐘就食我4粒2A電 請問正唔正常
其實點解啲連鎖既可以用正價賣
其實點解啲連鎖既可以用正價賣

因為可以搞死零售業
利申 隔離po講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞