越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
家姐嘅性經驗係老豆
家姐係咪夏樹?
家姐同家明最愛嘅歌:

「我一路向北 離開有你的季節
你說你好累 已無法再愛上誰
風在山路吹 過往的畫面全都是我不對
細數慚愧 我傷你幾回」

點解要咁樣對家姐啊
睇嚟我估中咗,家姐之前一直同阿爸玩開,睇嚟得鼻哥窿仲係處
義父系列
故已棄,bye
第八部 - 第三章:心事

難得阿媽返嚟,雖然時間唔長,但我哋都想爭取下陪媽咪嘅時間。而阿媽喺星期日下午先飛新加坡,所以我同家姐琴晚原本就講定朝早陪阿媽出去飲個早茶,但…

早上七點半點,我被鬧鐘嘈醒,然後伸個懶腰出去客廳。而媽咪正坐係客廳梳發收拾啲文件同行李。

我:「阿媽,早晨呀」

媽咪:「今日咁自動自覺起身嘅?」

我:「為咗陪阿媽你呀嘛,家姐呢?」

我同時心諗:「家姐好少可賴床架喎,唔通又唔舒服?」

媽咪:「應該未起身仲訓緊」

我:「咁我去叫家姐」

我輕敲兩下家姐房門,我聽到家姐微弱嘅聲音:「幫我同阿媽講聲,我有啲唔舒服,陪唔到佢飲茶,我想休息下」。

我緊張:「家姐你邊度唔舒服,你開門我入嚟望下好無?」

家姐:「唔好呀…我訓多陣就會好架啦…你陪阿媽去飲茶啦」

我同家姐嘅對話都比阿媽,然後行咗過嚟:「Michelle 你見點呀?洗唔洗去睇醫生?」

家姐尷尬咁講:「媽…我..嗰個嚟咗…想休息下」

阿媽聽完直接打開房打,而我見阿媽開門,我都想跟埋入去。

但阿媽用手擋住我,然後:「你咪再係到搞搞陣,快啲返出廳,唔好阻咗你家姐休息」。係阿媽眼中,我永遠都係長唔大、都咩都唔識嘅細路。

半個鐘後,阿媽由家姐房出嚟,但眼睛紅紅,好似喊過咁,而臉上亦心事重重。但神經大條嘅我,卻無留意咁多。

而我知道家姐唔舒服後,我成個人都唔放心,個心囉囉攣,無心機陪阿媽飲茶,淨係想留低陪家姐,我尷尬咁問阿媽:「咁我哋唔去飲茶?」

阿媽:「你落街買三份早餐,我入房再整理下啲文件」。

買完早餐後,我敲一敲家姐房門:「家姐,我買咗粥比你,我開門入嚟好無?」

家姐疲弱嘅聲音:「好…你拎入嚟啦」

我一見家姐一副無精打采嘅樣,即刻行到床邊:「家姐,你無嘢嘛…不如我陪你去睇醫生好無…?

家姐微微一笑,繼續用柔弱嘅聲音:「我無事呀,我M到炸…唔洗擔心…」

我:「真係無嘢?」

家姐:「係呀…囉嗦…係咪比粥我食架?」

我每𢳂一羹,就輕輕吹一吹,等啲粥無咁熱,然後一羹一羹餵晒家姐成碗湯。

家姐終於笑一笑:「有你真好…」

我扮晒成熟咁:「當然啦,我講過以後都會好好咁照顧家姐你架嘛!」

家姐此刻心情百味雜陳:「如果有一日,你發現家姐無你想像中咁完美,你仲會唔會繼續對我好?」

雖然我唔知點解家姐咁問:「家姐,你係我心目中就係完美嘅存在,我會永遠永遠對你好!」

家姐喜上眉梢:「好啦,家姐我想繼續訓多陣,你出返去啦」
第八部 - 第四章:大顯身手!

中午12點,由於阿媽要趕飛機,所以都準備要走,但臨走前都再入家姐房一陣先再出嚟。

出返嚟後,語重心長:「明仔,你已經大個仔啦,輪到你好好照顧家姐」

我立正,用敬禮嘅姿勢:「Yes, Madam!我今生今世都會好好照顧家姐!」

阿媽:「冇嚟正經!」

雖然阿媽以為我講笑,其實我係認真。目送阿媽坐上的士後,我轉個身就飛奔返上樓。我抖返順條氣,輕輕敲一敲家姐房門,然後打開房門,而家姐仍繼續熟睡緊。我坐咗係床邊,捉住家姐嘅手,靜靜望住家姐訓。

不過我陪下陪下,睡意漸起,最後趴係係床邊訓著住。家姐擘開雙眼,擰轉頭深望住我,而眼神帶有一絲絲嘅歉意。

家姐伸手撫摸我臉頰,然後輕聲講咗包:「細佬…對唔住呀…」

雖然我無聽到家姐講咩,但呢個小小嘅動靜將我喚醒過嚟。我緩緩地睜開眼睛,望住家姐一副想喊嘅樣,即緊張問:「家姐,發生咩事呀…唔好喊…喊好喊..係咪仲係好唔舒服…」

家姐見我咁緊張,用手輕抹濕濕嘅眼角:「無嘢呀,見你係到陪我,覺得開心到標眼淚炸」

我:「我擔心你呀嘛…」

家姐:「我無咩嘢啦,媽咪係咪走咗啦」

我:「係呀,頭先我已經阿媽去搭的士走咗啦」

家姐揭開張被準備落床。而家姐著住套可愛性感嘅睡裝,上身清涼貼身白色小背心,下身著住條小短褲。呢套睡裝將家姐嘅身材顯得更玲瓏浮凸。雖然咁樣嘅家姐好吸引,但此刻嘅我並無任何不軌意圖。

我:「家姐你做咩!」

家姐:「琴日買咗啲餸呀,再唔煮咗佢就浪費晒啦」

我嚴肅咁講:「唔得呀,你好好同我休息,啲餸交比我!」

家姐抱懷疑嘅目光望住我:「你?搞唔搞得掂…」

煮飯呢樣野,對於我嚟講,簡直就係…就係…地獄。我咁個仔入廚房嘅次數,五隻手指數得晒。對上一次煮嘢係家姐早排病咗,煮嘅嘢只係簡單嘅粥,而今次係要應付咁多餸,真係頭都大埋。

結果大家都可想而知,煮出一盤又盤嘅地獄料理,我望住啲餸真係可以用慘不忍睹嚟形容。而唔知咩時候,家姐企咗係我後面。

我試圖用手遮咗啲餸,尷尬地:「家…家姐…你出嚟做咩,我未煮好呀」

家姐望住啲餸,有種哭笑不得嘅感覺:「我出嚟去廁所,順便睇下你煮成點」

家姐繼續用勉强嘅語氣:「點知…煮得…幾…幾..唔錯呀」

我心知肚明:「家姐,唔洗安慰我啦,啲餸睇落成Pat屎咁…」

家姐將我拉開,然後用支叉叉起少少。而我正想阻止家姐,家姐已經放入嘴中。

我錯愕:「家姐,快啲吐返出嚟…」

不過實在太難食,家姐原本都想試食下嚟安慰我,但都係頂唔順吐返出嚟。

家姐尷尬咁講:「的確…有好大嘅進步空間…」

結果我浪費咗一大堆食材…最後都係要叫外賣。

家姐可愛睡裝示意圖:

新一年啦,例牌都祝下大家新年快樂,身體健康

附上賀年J圖,等大家嚟個虎年第一炮!

「半個鐘後,阿媽由家姐房出嚟,但眼睛紅紅,好似喊過咁,而臉上亦心事重重。」

咁即係阿媽一早都知道?
推上150正皮,加貼一篇
有冇地獄料理示意圖?
Ching你口味真獨特

地獄料理示意圖:
唔好quote文
似生意夥伴?
呀媽實係知道詳情 只係知當事人係邊個先唔出聲
140正評了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞