越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
第六部 : 越界戀(四)

我望住條十分誘惑人嘅黑色蕾絲底褲吞咗啖口水,準備開始拆禮物。我雙手拉住底褲雙邊,然後慢慢向下拉。而底褲拉到腳腕位時,可能家姐覺得有啲怕醜,所以雙腿稍微夾一夾,試圖遮一遮私處位。最後我順勢將條底褲直接除咗落嚟,再隨手掉去一旁。

跟住落嚟,我雙手稍微用力,將家姐雙腿再擘開少少。就咁樣。家姐隻粉紅嫩鮑再一次係我面前表露無遺。但由於真係好吸引,搞到我眼都唔斬咁望住隻小蜜穴。

家姐再一次出聲,而今次就帶有啲怕醜嘅語氣:「都話唔好咁樣望到實一實…」,然後擰轉身去開花灑。咁我當然係知道家姐只係有啲怕羞,我行近家姐到,然後背後環抱住家姐。此刻裸體嘅二人,身體肌膚緊緊相貼,而我支堅挺嘅肉棒則頂住家姐屁股。

家姐轉過身嚟,我同佢彼此深深相望對方。而可能由於開咗花灑嘅關係,熱水令到浴室氣溫上升,霧氣蒙蒙。咁嘅環境下,兩人心跳加速,我同家姐都係滿臉通紅互望對方。

家姐輕聲細語:「你係咪要幫我洗?~」

我用花灑稍微幫家姐沖一沖身體後,雙手擠滿沐浴露,我由上而下,將沐浴露塗抹家姐全身。家姐皮膚本身已經係冰肌玉骨,而再加上沐浴露嘅效果,變得更加细嫩光滑。我雙手不斷係家姐全身游走。

如此好嘅機會,我點會輕易放過!我雙手放係家姐對堅挺嘅乳房上,雙手不斷搓揉。而係沐浴露嘅加成下,家姐對波觸感更加滑嫩Q彈,令我雙手流連忘返。

家姐咁樣比我揸法,身體自然都會有反應,粉紅乳頭變得更為堅挺,連呼吸都變得急促,更時不時發出「嗯…呀…嗯…唔…」嘅呻吟聲。

玩弄完對豐乳後,當然要完成頭先係梳發未做完嘅事啦!我雙手由乳房慢慢向下游,我亦隨之而痞低。我目不轉睛地欣賞著女人最神秘最重要嘅部位
,我用手指嘗試去觸碰一下陰唇,而當我手指掂到陰唇時,家姐身體顫抖咗一下。

係淫水再加沐浴露嘅情況下,此刻家姐下面非常濕滑。我更進一步,用從av中所學嘅技巧,手指不斷撥弄陰唇同挑逗粒陰蒂。被我咁折騰法,家姐嫩穴已經流出愛液,而我順勢用加藤鷹嘅手勢插入家姐潤穴內,並用飛快嘅速度不斷指插家姐。

係我咁強烈嘅指插下,家姐已經忍唔住發出銷魂誘人嘅呻吟聲:「嗯…呀…嗯…好…舒…服…阿…明…呀…嗯…」。

而聽到如此酥綿嘅少女銷魂呻吟聲,試問聲,有邊個男嘅會頂得住。經過梳發嘅醞釀,再加上而家嘅情況,我嘅性慾已經達到頂點,我好需要解放,好需要盡情發洩。我已經實在忍唔到,我企返起身,將家姐檸轉背對住我。

家姐黑色性感蕾絲底褲示意圖
摩牙
講故台好似好靜
仲有我
多謝撐場
家姐唔係處
Push
Lm 想知家姐個處係邊個破
單車
有咁嘅可能
第六部 : 越界戀(五)

將家姐擰轉身,佢自然知道我想點,所以家姐都好自動mode咁雙手趴係浴室牆身,身體稍微彎低,屁股微微翹起,做好比我後入嘅姿勢。

而我就好似一頭餓咗好耐嘅餓狼見到獵物一樣,想立即撲過去!我企係家姐屁股前,凝望住家姐那圓滑嘅臀部,然後右手拎住我條巨龍,嘗試係後方尋找位置而插入家姐小嫩穴內!

但畢竟無咩性經驗嘅我,搵咗好一陣都未搵到後入位。正當係呢一個尷尬嘅時候,忽然有隻冰冷嘅纖纖玉手溫柔地握緊我巨龍,然後引領住我去尋找神秘洞穴。

係搵到穴口後,我雙手捉緊家姐條腰,然後下身輕輕向前推進。早已濕潤無比嘅陰道口,令我無太大障礙進洞,輕易地將硬挺到不得了嘅老二插入家姐小穴內。插入嘅第一下,家姐忍唔住都發出「嗯…」嘅綿綿叫聲,而聽落嘅聲音雖然好似好痛苦咁,但其實好享受。

整根肉棒被濕潤、緊致又溫暖嘅陰道包裹住嘅感覺實在太舒暢。開頭速度我唔敢太快,因為驚會整痛家姐。但隨住我抽插嘅速度加快時,家姐嘅呻吟聲亦愈來愈大聲:「哦…呀…嗯…嗯…呀…哦…」

係我劇烈嘅抽插下,家姐那對下垂嘅豐滿乳房亦隨之而劇烈晃動,係視覺上,無疑令我性慾更加高漲。我一邊保持節奏地插家姐,上身一邊慢慢彎下,然後緊貼住家姐背部,用雙手去揸搽家姐那搖晃嘅乳房。

果種肉棒一頂到底,再抽出,再插入嘅感覺真係太爽。家姐比我咁抽插法,自然都性慾高漲起黎,淫水不斷變多,而呻吟聲更是不斷:「嗯嗯…唔…唔…嗯…唔」。

而係整個過程,身體同身體嘅碰撞聲「啪啪啪…啪啪啪…」,再加上家姐嘅銷魂叫聲,實在太美妙啦!

抽插咗約10幾分鐘後,我同家姐差唔多都到達高潮頂點。而當愈就快要射精時,我身體前後擺動嘅速度就愈快,而家姐亦叫得愈黎愈大聲,愈黎愈銷魂。

係就快要射精時,我迅速將肉棒抽出,然後對住家姐屁股,右手則不斷繼續chok住自己條肉棒。我「呀」嘅一聲,滿滿精液一擁而上,射晒落家姐屁股。望住一陀濃稠嘅精液係家姐屁股上,心裡有種大大嘅滿足感!

我拎起花灑開水,將家姐身上嘅精液沖走後,家姐擰返轉身黎,望咗我一眼後環抱住我。而係呢一刻,我真係覺得我係世界上最幸福嘅男人!

沖完涼後,我係家姐間房到一齊訓。而因為行足成日街之餘,再加上浴室大戰,我同家姐都好攰,所以攬住對方睡著覺。

後入姿勢示意圖:
第六部 : 越界戀(六)

我緩緩張開眼睛,用手掃一掃旁邊,發現家姐已經唔係床上。再望一望鬧鐘,原黎已經12點半,真係好耐無試過訓到咁晏。我伸咗個懶腰就起身走出去客廳,果然如我所料,家姐正係到準備午餐。

家姐著住條黑色薄紗露背吊帶睡裙,若隱若現嘅感覺令人充滿遐想。而黑色更能突顯出家姐雪白滑嫩嘅肌膚,相當性感誘人。

而我就好似啲青春偶像劇一樣,行到家姐背後,從後攬住佢條小蠻腰,然後用岩岩訓醒嘅沙啞聲:「家姐,早晨呀」

家姐嗲聲嗲氣地講:「終於捨得起身啦,快啲去洗面刷牙,就食得飯架啦~」

我攬實家姐,然後大啖嗦咗嗦家姐條頸:「好香呀」

家姐以為講我講緊佢煮嘅野,得戚咁講:「我煮嘅飯緊係香啦」

我:「家姐,我係話你好香呀~」

家姐瞬間面紅起嚟,轉個身推開我,然後鼓起塊面扮嬲咁講:「哎呀,唔好阻住我,你快啲去刷牙啦」

刷牙洗面後,家姐已經將煮好嘅飯菜擺放好係餐枱到,一見到我出嚟:「快啲過嚟食飯,我今朝突登去街市買餸返黎煮架~」

一位入得廚房,出得廳堂嘅女人,竟然係我女人,誇張啲咗講,真係死而無憾!

我行過去餐枱,用力嗦一嗦啲飯菜香:「家姐,你煮啲嘢同你身上嘅味道,一樣咁香,搞到我洗晒口水…」

家姐:「哼!口花花啦你,快啲趁熱食,唔係啲餸凍晒啦!」

係如此幸福美滿嘅時刻,門鐘偏偏係呢個時候響起,我同家姐都同時黑人問號,因為平時無咩人上搵我哋:「家姐,我去開門」。我透過門鏡望出去,竟然係婉婷…

家姐問:「望唔望到邊個黎?」

我慌慌張張,小心翼翼咁行返去餐枱,對家姐比起「殊」嘅手勢,然後輕聲咁講:「係..係婉婷…」

好彩嘅係,婉婷見屋內無反應,好快就走咗。

家姐嘆氣一聲,然後:「咁落去都唔係辦法…」

我:「家姐,我淨係鍾意你一個,婉婷我…我之前只係將佢當作成你嘅替代品…」

家姐:「但人地始終都係真心鍾意你…」

我:「家姐,我發誓,我陳家明今世只鍾意阿姐一個!」

家姐:「我知啦,好肉麻…」,雖然口講肉麻,但從家姐表情睇得出,佢係開心嘅。

我:「我會搵個好啲嘅理由同時機,同婉婷講清楚!」

但我到底要點樣同婉婷開口,其實我心裡仲係未有諗法,如今唯有見步行步。

黑色性感吊帶睡裙示意圖:

好耐之前有喺紙言睇過呢個故!
估唔到仲有更!
可以重溫下,加繼續支持
會J出血㗎
每日一J,當鍛練身體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞