越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
咁癲
咁會更sad
跟住落嚟幾章好精彩,多圖,你捨得嗎
你乖乖地唔好sad end咪得囉,而家每日生活已經夠sad喇Ching
其實。。。open end有冇得諗🤔🤔
大人巴
第七部 - 第四章:Happy Friday(二)

家姐慢慢由餐枱落嚟,慢慢痞低然後,M字型跪坐係我肉棒前,凝視我支肉棒吞咗口水。我向下俯望,家姐對小腿同大腿微微張開,屁股著地,兩隻腿呈現M字型,再加上家姐又要著住校裙,真係非常誘人。

家姐先用佢隻纖纖玉手緊握住我脹熱嘅肉棒,然後由慢至快嘅速度開始上下套弄。由於我老二已經分泌咗唔少液體,所以家姐chok動起嚟,會有咕嚕咕嚕嘅聲。

硬繃繃嘅肉棒係家姐溫暖小手中有節奏地同溫柔套動著,我閉上眼睛,盡情享受,真係好舒服。

家姐嘅技術當然不止咁簡單啦,除咗用手外,家姐更會用佢條脷挑逗我龜頭,熟練地用吞尖係我龜頭不斷打圈。另外,家姐會由我肉棒底部奶上去龜頭位。有時更用嘴含住我春袋,使整個春袋被係濕暖嘅嘴巴包裹住。家姐嘅熟練技術,實在令我有種飄飄欲仙嘅感覺!

玩弄咗我肉棒一番後,家姐終於用佢那粉嫩性感嘅雙唇,將我滾燙嘅肉棒含於嘴中。呢種溫熱、柔軟同濕潤嘅觸感實在令人神往,更令我渾身興奮地發抖。

我張開眼睛,望住我肉棒被家姐含於嘴中,並不斷前後前後郁動,而且更會發出「咕嚕咕嚕」聲,真係爽到想叫救命。而為咗令自己唔好咁射出,我雙手用力捉緊餐枱旁嘅櫈,並咬緊下唇。

不過家姐並無放慢速度嘅意思,反而含得愈嚟愈快,性經驗不足嘅我,點抵擋得住咁嘅攻勢。而家姐已經感覺到我就射出,口部已經微微張開,並用手托住,做好準備迎接我嘅射擊。

隨著我一陣冷震,我那脹熱嘅龜頭係家姐嘅嘴內,顫抖著射出一波又一波嘅濃稠精液。精液傾盤而出後,家姐嘴內同隻手都有著我大量嘅白色精液。此刻嘅感覺實在太爽快。

家姐仰頭望一望我,然後對我瞇之一笑。我以為家姐應該會將啲精液吐返出嚟,點解家姐不單無吐,反而吞晒落去,連佢手掌嘅精液都無放過。

我:「家姐,污糟呀…」

家姐咕嚕一聲吞晒落肚,然後用少少撒嬌加可愛嘅聲線:「唔會呀,只要係細佬嘅…都好味呀~」。講完後,家姐仍意猶未盡,繼續張開小嘴吸吮我龜頭上殘留嘅愛液。而射完精後嘅龜頭倍加敏感,我都聽唔到「呀」咗一聲…

穿著校服嘅家姐係地上M字跪坐示意圖:

第七部 - 第四章:Happy Friday(三)

穿著校服嘅家姐係地上M字跪坐示意圖:

(三)至岩
可摸耳吾好bad end牙
以為你死撚咗
仲在生呀
個故簡直係時兒既夢想

話時話佢地老豆老母成都突然間返黎,會唔會有一日會比人斷正。
家姐點解咁好技術?唔係話佢冇拍過拖咩? 睇返兩姐弟第一之做時嘅描述,家姐唔似係處喎,唔通係PTGF? 定同老竇亂倫慣?
唔好咁衝動,再估落去估中架啦
真係唔記得咗呢個故仔,呢兩日從頭睇過,發覺內容真係好少,希望樓主今次可以keep住寫落去
第七部 - 第六章:Happy Friday(四)

家姐將我支肉棒舔得乾乾淨淨,所有精液盡吞落肚。家姐企返起身整理下套校裙,然後對住我面帶邪意並嫵媚咁講:「嘻嘻,舒服啦晒嘛~」。不過正值青春期嘅我,當然仲有精神再嚟一發。

我支支吾吾咁講:「家姐,我仲..仲想要呀」。我即時就咁撲上去家姐到,雙手扯高佢條裙,然後想抬高少少佢右腳,使好插入嘅姿勢。

但家姐卻掙一掙扎,並稍微用力將我推開,然後家姐噗哧一笑:「6點半啦,我要去煮飯啦,今晚我地有嘅係時間~」

我苦起塊面,委屈咁講:「唔好啦,我會好快…」

家姐哼一聲:「我先唔信你呀,你岩岩先出咗一次,第二次一定更耐」

家姐接住安慰地講:「你乖乖地嘅話,我今晚有特別獎勵~」

雖然有種谷住谷住嘅感覺,但一聽見「特別獎勵」,我內心即由失落轉為滿心期待。我欣喜若狂咁問:「係咩獎勵,係咩獎勵!」

家姐邊笑邊用帶有誘惑嘅語氣:「等。今。晚。你。咪。知。囉。」之後家姐轉個身入房,然後換咗條睡裙出嚟,開始準備今晚嘅飯餸。

到食飯時,我仲一直係諗究竟家姐準備咗咩獎勵,而搞到食得心不在焉。

家姐見我好似無咩心機食飯,就嘟起嘴:「係咪我啲餸煮得唔好食呀!」

我即慌張咁回應:「唔係呀,好食,我只係諗得太入神,一直係到諗緊家姐今晚準備咗…咩獎勵炸…」

家姐雙手叉住腰,鼓起泡腮:「哼,如果你唔認真食飯,同埋無食晒啲餸佢,咁今晚就真係咩都無!」

我:「唔好呀家姐,我食,我即刻食」。我拎起筷子,瘋狂夾餸往嘴裡塞,唔洗一陣,啲餸就比我一掃而空。

食飽後,我立即清理餐枱,並用9秒9嘅速度再所有碗碟洗乾淨。

而我呢一切,都盡收家姐眼底,家姐:「嘻嘻,洗唔洗咁快手」

我尷尬笑一笑,右手邊摸住自己後腦勺:「我…我洗快啲,就可以快啲咩…」

家姐自然聽得明我講咩:「咁你快啲去沖涼先啦,你沖完到我沖~」

我揦埋口面問:「唔一齊沖咩…」

家姐:「你係咪想要獎勵!?想要就乖乖聽我講!總之,你先去沖涼,之後係房等我啦~」

雖然唔知家姐想點,但始終春袋比人揸住,話事權唔係我到,只好跟住做。我用9秒9速度,快速沖完涼,然後淨著住條孖煙通,坐係家姐張床到邊禁手機邊等佢。
會堅持寫到結局
😅唔好意思撳錯負評
唔好啦屌
新讀者追咗幾個鐘,唔想棄故啊
奇怪嘅 係細佬似無為意嘅個問題
少咗圍裙家姐示意圖
又浸啦
跟住落嚟兩篇會好精彩,圖都多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞