越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
不如到時講埋原本諗住點
Lm
250正皮追貼一篇
第九部 - 第六章:久違嘅拍拖日(二)

係我嘅玩弄下,家姐條底褲漸漸被流出嚟嘅淫水整到濕濕地。跟住落嚟,我進一步加強攻勢。我右手攬實家姐,而左手繼續係沿著底褲向上探索。去到底褲上方位時,我左手伸入底褲,然後直入家姐濕潤滑嫩嘅小穴。

我先用數隻手指輕捽陰唇,而家姐下面亦漸漸泛濫成災。我再用食指同無名指挑開兩片柔軟陰唇,然後中指慢慢插入肉穴內。而家姐忍唔住「嗯」咗一聲,我即時用右手摀住家姐嘴,避免太大聲響引起人注意。

家姐喘氣低聲係我耳邊:「輕力啲…我驚…被人…發現…」

不過真唔係講笑,呢種偷偷摸摸嘅感覺,真係好刺激好令人興奮。

我中指慢慢向內推進,插得愈嚟愈入,除咗又緊又濕又暖嘅感覺外,更可以清晰感受到陰穴肉壁內嘅凹凸不平嘅觸感。

我指插速度唔敢太快,因為造成嘅聲響會好大,所以我都係慢慢將中指抽出插入,抽出再插,一抽一插…

而家姐受唔住我嘅指插,輕咬我右手以避免發出呻吟聲音。

呢種嘅刺激感,已經令我老二脹得無可再脹。我望望兩邊同後面,確認無人後,我鬆開家姐,急忙解開條褲,然後將堅挺嘅肉棒露出。

我將家姐左手放係我肉棒上,而家姐都好自覺地再溫柔玉手開始上下Chok動我老二。而我再次將手伸入家姐底褲內,繼續指插佢。

經家姐不斷chok 動下,我肉棒已紅得發紫,需要好好發洩!我隻手禁一禁家姐個頭。

家姐自然明白我想點,家姐彎腰低頭,一口含住我龜頭,之後不斷上下吞吐我肉棒。肉棒被溫暖小嘴同靈巧舌頭不斷磨蹭,好舒服。

戲院示意圖

雖然我已經握緊座位扶手同嘗試睇部戲嚟分散注意力,以增加自己忍耐力。

但由於環境刺激嘅關係,真係大大降低我嘅忍耐力,我下身一陣陣嘅顫抖,將大量嘅精液射入家姐口中。但家姐並無即時鬆口,可能係怕射出嘅精液整污糟啲衫褲。

十幾秒後,我彈盡糧絕,家姐先將我微軟落嚟嘅肉棒從佢嘴中吐出,然後將所有精液盡吞落肚。

家姐趕忙係佢手袋拎出紙巾,抹乾淨我肉棒。不過唔知家姐係故意定係點,將嘴伸向我,示意叫我錫佢。

我嗰一刻心諗:「家姐連我啲精都敢吞,我作為男人唔係驚呀嗎?」所以我照錫落下,然後感受到一股強烈嘅腥味……

家姐輕笑住講:「自己啲精係咩味,嘻嘻」

我強顏歡笑咗下:「嘻…唔錯唔錯…」

我哋稍微整理下衣服後,就相依相偎住等待套戲播完。

從戲院出嚟後,因為家姐條底褲岩先比我搞到好濕,所以要先去咗內衣店買條新底褲先。而我跟住家姐第一次入女性內衣店,總覺得好尷尬…

快速買完後,一出門口就撞見就撞見婉婷,你話真尷尬唔尷尬…

婉婷望一望間鋪頭,再望望我哋:「家明?阿明家姐??」

我:「Oh,我陪家姐行街呀…」

家姐:「係…係呀,係我夾硬拉佢入呢間鋪頭…整蠱下佢…」

我急急腳拉住家姐走:「婉婷返學再傾啦,我同家姐有事走先」

婉婷望住我哋慢慢離去嘅背影,然後悄悄地跟上。

我同家姐迅速離開後,家姐:「婉婷應該唔會懷疑啲咩吧…」

我:「唔會啦,應該唔會多諗啲咩嘅…」
上水找數 了結心事
無咁嘅能力出書,大家連登係睇下就算
有文
呢個婉婷好撚煩
係…好撚乞人憎…死纏爛打…心地又唔好…
咁佢都真係畀細佬hurt咗,第一次都諗住畀佢點知突然叫家姐,跟住就分手,況且佢都係畀simon利用

最撚仆街嗰個係Simon
Lm
第九部 - 第七章:久違嘅拍拖日(三)

因為家姐要換咗條濕透嘅底褲,所以之後我哋嚟到大商場,搵咗個廁所。

家姐係廁所出嚟後,叉住腰,鼓起臉頰扮嬲咁講:「究竟邊個比個膽你係戲院咁做…」

我:「家姐,我忍唔住……而且咁樣真係好刺激…更…更何況家姐你都無反對嘅意思…」

家姐:「哼,我唔理,總之下次唔準啦!」

不過我知道家姐唔係真嬲,我都順住家姐講:「知道啦,唔好嬲啦,我哋快啲去睇鞋啦,有對波鞋我睇中好耐…」

家姐:「哼,咁仲唔行?」

我開心過頭,自己往前行咗兩步,但家姐就原地踏步,我擰轉頭望一望家姐,只見家姐伸出右手,扁晒嘴咁款。

我再次返去家姐到拖起佢隻手:「哈哈,差啲唔記得添…」

家姐:「哼,又話點都會拖實家姐!」

我拖住家姐隻手抬起:「拿,拖到實一實好未?」

家姐:「算你啦~」

係尖沙咀食完餐日式燒肉放題後,我哋嚟到尖沙咀海濱長廊消化消化,一邊吹住海風拍拖散散步,一邊欣賞維港靚景。

行咗一陣後,我哋搵張個長櫈坐咗落嚟,然後我伸咗個大懶腰:「呀~~~好耐無試過咁放鬆啦,好舒服!」

家姐:「係~」。

家姐雙手翹實我,然後將頭輕輕依偎係我膊頭上,靜靜享受兩人嘅美好戀愛時刻。

真係好想將時間永遠停留係呢一刻,只屬於我同家姐嘅二人時光。

我輕輕托家姐下巴,深望住家姐那對嬌媚可人嘅大眼睛,我彷彿被家姐攝住咗魂魄一樣。而家姐粉红薄嫩嘅嘴唇更好似有魔力一樣,吸引住我嘴巴慢慢靠近。

係良辰美景襯托底下,籠罩住一股浪漫氣息,我忍唔住親吻落去家姐那紅潤嘴唇上,有一絲絲甜蜜滋味。

因為始終係公眾場合,所以只係蜻蜓點水般嘅親吻咗一下。

我:「家姐個嘴好甜…」

家姐心中暗喜:「誇張~」

我感覺唔多夠喉,所以想錫多幾啖,但家姐用手摀住嘴脣:「哎呀…會被人見到…」

我抬頭望望四周:「都無咩人…就算被人見到,都只會當我哋係情侶,kiss好正常~」

我拎開家姐擋住嘴脣嘅小手,然後再一次親吻落去家姐嘅櫻桃小嘴上。

此刻嘅心情,要用周董嘅歌嚟形容:

「我輕輕的嚐一口 妳說的愛我
還在回味妳給過的溫柔
我輕輕的嚐一口 這香濃的誘惑
我喜歡的樣子妳都有」

而不遠處有一人身影,望見呢個畫面,臉上露出十分震驚嘅表情,而雙手更顫抖得連手中嘅電話都跌落地上。

我聽見聲響,下意識哋望一望周圍,但四周無咩特別野發生,所以就無太在意。

躲藏暗處嘅人好彩及時蹲咗落嚟,無被家明發現到。
Agger
第九部 - 第八章:戀情暴露?(一)

我同家姐就咁樣靜靜坐咗半個鐘左右,然後就結束今日嘅行程返屋企去。

而一直躲藏係暗處嘅婉婷,見我同家姐離開後拎出手機,翻睇岩先用手機所影底嘅影片同相片,完全不敢相信自己所見嘅事…

婉婷:「點解…點解會係真嘅…明明係兩姐弟,但居然做出呢啲咁嘅事…」

婉婷:「應唔應該將啲相同片比Simon呢…如果比咗Simon,佢一定公布晒出嚟…到時家明同佢家姐一定會…但咁樣做,家明真係都會返嚟我身邊咩…」

此時婉婷WhatsApp 響起:

Simon:「點呀?跟咗佢哋咁耐,有無咩發現?」

婉婷望住手機,唔知點回應Simon,沉思咗一陣後,婉婷:「無咩發現,佢哋都係普通行街食飯」

Simon此時係婉婷背後出現:「真係無發現咩?好彩我特登過嚟望望,唔係真係比你呃咗,錯過咁精彩嘅畫面!」

婉婷即時關熄手機,然後驚訝:「Simon你…」

婉婷由發現家明佢哋兩姐弟後,都有同Simon WhatsApp 呢件事,仲報埋行蹤比Simon知。

Simon用命令嘅語氣:「比你手機我」

婉婷將手機緊握於雙手:「唔得!唔可以比你!」

Simon:「你講緊啲咩?你真係想家明返到你身邊!?」

婉婷:「經過今天,我發現佢哋係真心,雖然呢樣野…呢樣野…係唔應該發生嘅事…但而家我絕對唔想破壞家明佢哋…」

Simon語氣變得稍微兇惡起嚟:「你咪天真啦,佢哋而家係亂倫呀!我哋係幫緊佢哋,要制止佢哋繼續錯落去!」

婉婷膽怯往後退縮:「總之…總之就唔得!」

Simon見婉婷唔肯,所以就落手想搶佢部手機,而婉婷細細粒,力氣上點比得過Simon。Simon一手捉緊婉婷雙手,輕易扳開搶走部手機。

Simon:「Password 係咩,快啲講!」

此刻嘅Simon同平時斯文形象完全相反,嚇到婉婷倒退兩步,但唔小心kick到,一屁股坐落地,哭泣住講:「唔得…」

Simon:「唔好以為我唔打女人呀!」

Simon舉起右手,正想打落婉婷身上時,一隻手緊緊捉住Simon右手手臂。
世紀賤人
2條煩膠
Michael
啱呀 打柒個煩鳩simon
第九部 - 第九章:戀情暴露?(二)

Simon怒吼:「邊撚個呀!」

Michael一如既往,嘻皮笑臉:「哎喲,Simon哥,做咩搞到出手打女人呀?」

Simon一臉驚訝:「死MK仔,點解你會係到?」

Michael繼續串柒柒:「你理撚得我,總之你再繼續咁撚樣,我就即刻報警!」

Simon見Michael手上部手機螢幕上已有禁定「999」。

Simon:「你哋好野,我今日就算數先,你哋同我睇住!」

婉婷見手機仲係Simon手上,大聲叫:「手機!」

Michael而家先注意到Simon手上拎住部粉紅少女機殻嘅iPhone,一睇就知唔係Simon嘅。

Michael:「Simon哥,聽唔聽撚到呀,手機呀」

Simon將部手機直接拋返比婉婷後直接走。

Michael見Simon真係離開後,一手扶起婉婷:「無野呀嗎?」

婉婷驚魂未定:「無…無事…唔該晒你呀…」

Michael:「少事姐,既然無咩野,咁我走架啦」

婉婷扯住Michael件衫,吞吞吐吐咁:「方…方唔方便..送埋我返屋企…」

Michael望住婉婷一身狼狽樣,而且都擔心Simon會返轉頭:「是鳩旦啦」

過咗好一陣子,婉婷心情終於平復落嚟,於是開口問:「係呢,Michael你點解會出現係嗰到嘅…」

Michael一臉憂愁咁:「無,食飽飯無野做,咪出嚟跑下步囉」

婉婷而家先注意到Michael一身跑步look。

Michael:「之後跑跑下發現有男女係到爭執,開頭以為係情侶嗌交,點撚知再跑近少少就認出Simon條撚樣啦。原本只係想望下佢同邊個係到嗌交,點知一望就大檸柒樂」

婉婷:「喔…」

Michael:「係呢,你哋做咩事?搞到Simon郁晒手咁嘅款?」

婉婷:「無…我同佢有啲野傾…發生咗啲誤會姐…」

Michael:「傾還傾,唔洗搞撚到想出手打人呀嘛,條仆街Simon」

Michael:「我記得你咪係家明女朋友?唔見佢陪你嘅?」

婉婷:「我…我同家明分咗手架啦…」

Michael:「嘩,條友仔做咩事,一時發晒癲,而家仲同你分埋手,佢食錯藥?」

婉婷欲言又止:「唔係呀…只不過係…都係無野。但點都好,今晚多謝你~」

Michael:「屌,至緊要人無事就得啦」

送到婉婷門口後,Michael一手將婉婷手機拎咗過嚟。婉婷唔知Michael想點,更何況手機內有家明同佢家姐啲相…

婉婷:「Michael…」

但過咗無耐,Michael手機都響起,Michael禁熄手機後:「拿,你而家有我電話啦,有咩事call我啦,我走先」

Michael講完後,頭也不回,逐漸消失係婉婷嘅視線之中。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞