越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
推返你條蛇
比啲心理準備大家,呢個故係sad ending
屌你
唉,咁唯有棄定故先
下 竟然係咁
屌家姐
衝唔衝到100正皮,追加一篇
都預咗㗎啦 冇可能走到一齊

不過大概幾長左右
其實而家都係大約寫咗1/3至一半
求知道家姐如何破處

記得第一章嘅時候講到家姐去邊度都帶埋細佬去 所以細佬好有信心佢家姐係處
我屌 追你數就係為左睇家姐同細佬拍拖
信心係用嚟打碎嘅
搞L錯 唔批呀
第七部 - 第四章:Happy Friday(二)

家姐私處只有少量陰毛,稀疏嘅叢林令我可以睇得更仔細。兩片粉嫩嘅花瓣中間有粒陰蒂,仔細聞一聞,更有一股幽香。而當我舌尖舔到家姐陰唇第一下,家姐就好似觸電一樣,身體不自主地顫抖咗一下,並「嗯」咗一聲。

舔完第一下後,覺得家姐嘅陰唇好柔嫩,而且好濕潤。而由於岩先嘅激吻,家姐下面早已有晒反應,分泌咗唔少淫水。我吞一吞口水,用奶多下陰唇,仔細品賞下閪水嘅味道,其實就無咩特別味,只係少少咸。

回味過後,我將舌頭伸去家姐粒小豆豆到。我一樣係試探式用舌尖輕碰粒陰蒂,家姐即時一樣發出「嗯」一聲。從咁多年日本av 中吸收唔少學識嘅我,當然知道陰蒂係女人最敏感嘅地方。

既然知道目標係邊,我條脷進一步發起猛烈嘅攻勢。我條脷不斷上下左右舔動粒小豆豆,而家姐私處變得更為濕潤,分泌得更多愛液。

係我嘅舔動下,家姐開頭都有小小掙扎,可能係太敏感。但漸漸地,家姐無再咁掙扎,而且雙手抱緊我頭,並將雙眼緊閉。家姐緊緊地咬住下唇,不斷發出少女般嘅誘人呻吟聲,「唔...嗯…唔...嗯...唔」,而臉上紅到脹扑扑咁。

我更進一步,將家姐雙腿掰得更開,然後用條脷不斷係陰唇同陰蒂位之間來回奶,有時更將條脷輕輕插入蜜穴內。家姐比我咁奶法,小蜜穴嘅愛液流得更多,而愈多嘅愛液,再加上淫水嘅味道,令我愈奶愈起勁。

隨之而來,家姐喘氣聲同呻吟聲愈來愈强烈,家姐用力捉緊我頭,忍唔住講:「細…佬…唔…嗯…好…舒服…呀…嗯..繼續…嗯..唔好…停..嗯..」

家姐如此銷魂同嬌嗲嘅淫叫聲,令我更興奮,而我嘅老二已經紅到發紫、脹無可脹!由於著住校褲嘅關係,所以脹大嘅肉棒會被條褲頂住,整到我下面好唔舒服。

我嘴上無停止,繼續奶緊家姐下面,而雙手亦趕緊咁將校褲解開鈕,然後連同雙煙通一野除落腳腕位。

家姐見我咁猴禽,自然知道我已經就快忍唔住,家姐輕輕推開我,然後深深凝視住我大無可大,粗無可粗嘅老二:「「我用口幫你舒服下啦~」。

而自此第一次被家姐口交後,佢高超嘅口交技術令我念念不忘,因為實在太舒服,所以我瘋狂點頭回應家姐。
完全推唔郁
棄得淨係睇happy ending
Sad end是原因
咁似當年二家姐個故…唔好啦…唉…
突然聯想3D肉蒲團,家姐會人體爆炸,sad ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞