越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
我都唔記得左蛇大呢個人了
冇諗住催結局,淨係想兩姊弟有happy ending咋
應該直接喺阿爸?如果唔係點解聽到阿爸出事,家姐竟然會反而有啲開心
本身覺得係生意嘅人
但宜家咁睇應該係阿爸
三萬蚊!過夜!
求 happy ending 蛇巴
香港已經好set,不如寫個寫個仆街有仆報畀Simon而唔係set ending 畀兩姊弟~
咪撚係,反正結局係人定,大家都不知幾撚想家姐細佬可以修成正果,大家話係唔係?

反正而家嘅香港都變到好撚荒謬。
大家放棄啦,樓主同林奠一樣唔聽人講野架
睇到好冇心機…條女同學同個Simon根本唔重要…WFC…故名叫姐弟戀嘛…
第八部 - 第十二章:整頓心情(一)

由於阿爸嘅葬禮,我哋呢排都忙前忙後,身心都好疲累。

所以送完機返到屋企後,我同家姐二人靜靜坐係梳化上,享受片刻嘅寧靜。

而我內心覺得仍然呢一切真係好唔現實,最親嘅人,話走就走…

我醒起阿媽臨走前同家姐密密針:「家姐,阿媽走前同你講咗啲咩」

家姐好似一早知道我會問佢咁:「都係一啲叮囑嘅說話,叫我好好睇實你!」

我:「我大個仔架啦,可以照顧返你地轉頭!特別係家姐你!」

家姐唔知好嬲定好笑:「係啦係啦,我知道啦,傻瓜」

我:「家姐呀,我哋….我哋都好似好耐無一齊浸浴啦,不如我去校水,等陣…等陣一齊浸好無」

家姐輕輕點一點頭:「嗯」

我校好水後,係浴室大叫出廳:「家姐,水得啦~~~」

過幾分鐘後,家姐裹住一條白色浴巾入嚟。浴巾之上露出潔白無瑕嘅香肩,而浴巾之下則有著一對既白皙又嬌嫩玉潤嘅纖纖玉腿,睇落去真係性感無比、撫媚動人。

家姐白色誘人浴衣示意圖:

家姐:「水有無校熱啲?」

我:「更係有,就係知道家姐鍾意浸溫度高啲水,所以我校熱咗!」

家姐行過嚟浴缸邊,蹲下來,用手輕輕划一下水面:「算你啦~」

家姐蹲下姿勢示意圖:

家姐蹲下嚟嘅位置,從我嘅角度,差啲就可以望到家姐片神秘森林。而呢種約隱約現嘅感覺,更是誘人,睇到我已經扯扯哋。

家姐試完溫度後企返起,然後用嫵媚嘅語氣:「係咪望得好過癮,想唔想再望多啲~」

我猛勢點頭後,家姐係我面前將裹係身上嘅浴巾解開。雖然睇咗家姐裸體好多次,但係每次再睇,都係好撚正,家姐副身材完全就係完美,豐潤堅挺嘅美乳、水蛇腰、修長美腿,再配上看似吹彈可破嘅冰肌雪膚,絕對係令每個男人都垂涎三尺!

我哋兩人沖完身後,就落浴缸開始浸泡。我哋就似一般情侶,我環抱家姐著泡浴,家姐背脊緊貼我胸口,而我雙手緊緊攬住家姐條腰。

我:「我係到諗呢,我哋係咪可以一直好似而家咁幸福」

家姐有弦外之音:「浸浴缸就滿足到你?」

我尷尬:「咁…咁有得咩咩…固然更幸福啦…但好似而家咁,兩個人靜靜哋咁浸住浴,互相傾下心事,都一樣可以好幸福架嘛」

家姐點一點頭回應咗一聲:「嗯」

我繼續問:「家姐,你係咪會永遠都留係我身邊?」

家姐半開玩笑:「傻瓜,除咗我,仲有邊個會係你身邊睇實你?」

我就好似小朋友咁:「我要家姐永遠永遠永遠都陪住我!」

家姐:「只要你唔厭棄同唔好覺得家姐煩就得啦~」
第八部 - 第十三章:整頓心情(二)

因為攬住家姐嘅關係,所以我下面一早就硬到不得了。而緊貼住家姐嘅關係,家姐自然都feel到我條巨龍正係到蠢蠢欲動。

家姐:「你下面頂到我好唔舒服呀~」

我:「我…控制唔住呀…」

家姐聲線:「咁..咁你係咪想家姐我幫下你呀…」

我用盡全力:「嗯!」

家姐擰轉身嚟,用挑逗嘅語氣:「你想家姐點幫你~」

我此時諗起一啲av情節,啲男優雙腳利用浴缸兩邊做支撐,然後撐起自已下身,等肉棒浮於水面。

於是我有樣學樣,我撐起自己後,家姐處於我雙大腿之中。然後我怕怕醜醜咁講:「家姐…用口…用波…」

家姐自然係知我想點,於是先用手,輕輕撫摸我一柱擎天嘅肉棒,繼續想挑逗嘅語氣:「想家姐幫你~~?」

我起勢點頭,並:「幫我舒服下…」

家姐玉手溫柔地摸撫住我肉棒低部同春袋,跟住頭部慢慢靠近我老二,家姐無立即就咁含落去,而係用舌尖挑逗我龜頭,不斷用條脷係龜頭上打圈。因為龜頭實在太敏感,所以我都不禁顫抖咗一下。

家姐繼而採取進一步攻勢,佢並無一下就含晒我成支肉棒。而淨係將我龜頭含於溫暖濕潤嘅嘴中,然後於嘴中用佢條又靈活嘅舌頭不斷係我龜頭上任意挑動。

「呀」,我不自主哋發出嚟,點頂呀…太爽啦,我雙手緊緊捉住浴缸兩邊嚟增加自己嘅忍耐力。

再接下來,家姐用嘴慢慢想將我整棒肉棒吞噬,因為我支肉棒係亞洲男人嚟講,算又粗又長,所以家姐個櫻桃小嘴只能吞下半根。之後家姐開始上下吞吐,期間更不斷發出有節奏嘅:「唔…唔…唔…」嘅聲。

一邊望住家姐美麗動人嘅面孔,一邊感覺肉棒係溫潤小嘴裡chok動,再一邊聽住美妙嘅吞吐,簡直係人生至高無上嘅享受!

家姐浴缸口交姿勢示意圖:
係咪預告有happy ending㗎
咁你識做啦
And Michael都仲會出現
是日目標180正皮追貼一篇

200正皮再貼多篇

唔可以放棄

棄咗啦棄咗啦
故事發展其實並唔係兩姐弟,兩個無血緣關係,而家姐個處係俾個老豆攞左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞