越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
好彩兩篇一齊睇
口爆家姐係我嘅夢想
推呀,就結局啦
咁快
下 咁快 等咗幾年再開返點知追咗一個月就完故
會唔會講家姐同阿爸既經歷
人氣不再

早啲找咗條數
200幾正皮算唔差啦 講到尾係你條仆街當年棄故先
真係好彩早排先開始追
夠公道
結局篇- 第一章:威逼(一)

星期六晚,Simon氣急敗壞離開後,口噏噏:「死MK仔成日係到阻頭阻勢」

Simon之後嚟到一達空曠嘅地方打開自己部手機:「好彩自己都有影到幾張!」

Simon瀏覽住一張又一張Michelle同家明嘅接吻相:「真係完全估唔到親姐弟都可以做埋啲咁嘅嘢」

Simon思考咗一陣後,決定唔將啲相即時公開住,佢此刻心內另有打算,萌起一個邪惡嘅諗法,心中默諗:「今次仲唔食硬你!?」

回到現時(星期日早上):

被家姐口交完舒爽一發後,我起身沖個涼,而家姐就係廚房整早餐。而此時家姐WhatsApp 聲響起,見到Simon傳送咗一張圖片比佢。

家姐禁開見到相片後,震驚到將手中嘅鑊鏟跌落地上。而呢張相片正正就係琴晚係海滂,我同家姐兩人嘅接吻相……

家姐無諗咁多,連忙回覆Simon :「你跟蹤我哋?你咩意思?」

Simon:「Michelle ,我真係完全估唔到你會同自己細佬…🙈」

Simon:「如果我將相Post上網,你話會點呢🤔?」

如果啲相Post咗上網,一定會有多輿論,到時我同細佬…

家姐一臉擔憂嘅表情:「唔好呀,你到底想點樣?」

Simon:「無想點呀😏 我淨係想阻止一單亂倫嘅事發生姐🙈」

家姐嘗試大一大Simon :「你得啲kiss相,證明唔到啲咩!」

Simon:「係咩,證唔證明到啲咩,咪到時睇下啲人有咩反應囉😉」

家姐:「咁你點樣先收手?」

Simon:「想我唔Post都得…但係有條件😏」

家姐:「講,咩條件」

Simon:「男人最想做啲咩,你唔會唔知呀咩😈」

家姐完全諗唔到Simon係呢種人,根本就係衣冠禽獸嘅表表者。

家姐:「呢樣……」

Simon:「唔願意?咁我而家post上網連登FB,等啲連登仔食下花生😆」

家姐:「唔好…我知你想做咩…」

Simon:「都話你幾時都係咁聰明!咁我今晚Book定餐廳同酒店,轉頭再通知你時間地址🤤」

家姐:「嗯」

家姐將手機放下,心情低落,而呢一刻亦已經完全無心機繼續做早餐。

家姐發呆咗一陣後,聽見我係浴室大聲問:「家姐,我就沖好啦,啲早餐得未?」

家姐强壓自己心內嘅不安,執起跌落地下嘅鑊鏟沖一沖乾淨後繼續煮早餐。

家姐對自己講:「為咗細佬…忍一忍…」

家姐繼續假裝無任何事發生,因為唔想比我知道佢被Simon威脅嘅事。我著好衫出嚟:「做咩家姐唔應人?」

家姐稍微平復情緒後:「無,因為太專心煮啦,所以先無聽到。等多一陣就有得食啦」

我好似往常一樣,行過去家姐身後,想環抱佢,但家姐語氣卻有少少重:「唔好搞住我先!我好煩!」

我被家姐咁嘅語氣嚇一嚇窒,成碌木咁棟係到…

家姐意識到自己語氣有問題,換返平時嘅語氣:「同你講笑炸,膽小鬼~」

我傻笑起嚟:「我都知架啦,家姐點會咁對我~」

我環抱住家姐條小蠻腰,享受溫馨時刻,但此刻嘅家姐卻完全開心唔起。

食早餐時,家姐好似心不在焉咁。而當放係餐枱上嘅手機再發次出WhatsApp 響聲,家姐好似好驚我見到咁,趕快拎起手機。

我見家姐咁慌張都問一問:「邊個send架?咁緊張嘅?」

家姐打開Simon 嘅WhatsApp :「今晚7點九龍餐廳等😘」

家姐望完後,頓時神清呆滯咁款…

我見家姐無反應:「家姐?」

家姐回過神嚟:「無…無野呀…今晚詩晴話約我出街…」

詩晴係喺學校算同家姐傾得埋嘅人。

我:「喔…咁我都一齊去好無?」以前佢哋出街,我都成日跟住。

家姐:「唔得……我哋想傾下啲女人心事」

以前我的確會好厚面皮跟住佢哋,但人愈大,都明白有時女人聚會,有個男人係隔離的確唔太便…

我:「好啦,咁我乖乖係屋企等你~」
唔好再搞家姐啦

屌你老母臭閪Simon快撚啲仆街死
有文推
270正皮 追加一篇

300正皮追加多篇

Simon正一仆街冚家鏟黎
唔好啊
放過家姐啊
跪求唔好再比家姐受傷
咁快撚啲寫細佬知道Simon陰謀,之後衝上酒店勇救家姐啦
會唔會考慮寫埋Michael同婉婷條線?
救下家姐
之後再睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞