越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
但係佢家境唔似要援交開飯喎~

如果為錢嘅話 個細佬應該會發覺個家姐突然富貴
第七部 - 第尾章:Happy Friday(八)

由於岩先先被家姐用絲襪腳交出咗次火,所以我嘅忍耐力都大大提升,無咁易射。正因為咁,我想嘗試下更多姿勢,畢竟睇咗咁多年嘅av ,都想感受下av上所演示嘅動作。

我膽粗粗同家姐講:「家姐…你..可..可唔可以..起身趴係你張化妝枱到…」。因為我係一邊抽插一邊問,所以氣喘喘。

家姐含情脈脈向我點一點頭,我亦停止抽插動作,將我條巨龍由家姐濕滑滑嘅陰道拔出黎。

家姐落床行到化妝枱前,微微烏低身,雙手捉實枱邊,然後屁股稍微翹起,家姐此刻嘅動作超級誘惑人,簡直係玲瓏有致、婀娜多姿!而化妝枱上有塊大鏡,家姐透過鏡中望住我,然後用「come on」嘅挑逗手勢示意我過去。

我行到家姐屁股前,透過化妝鏡同家姐相望一眼。而由於有上次浴室嘅經驗,今次我好快就搵到家姐濕透嘅小洞。我一頂到底,再抽出,再抽入,家姐彷似欲仙欲死般,大聲呻吟出黎:「呀…呀..好..好..舒服呀..」

家姐叫得愈起勁,我就愈有幹勁。我用盡力氣不斷一抽一拔…一抽一拔…而透過化妝鏡,望住家姐副既痛苦又享受嘅臉孔,並伴隨美妙嘅淫叫聲,再加上飄逸嘅長髮,有股莫名嘅興奮快感。

而係就快要衝刺嘅時候,為咗用可以更快嘅速度抽插,我拉咗家姐雙手往後拉,而家姐上身則處於凌空狀態。

由於拉住家姐雙手,我下身更容易發力,所以更猛烈地抽插家姐,而家姐嘅淫叫聲浪更加強烈,力竭聲嘶地叫:「呀…呀…嗯…家姐就…就頂唔順..啦…嗯…嗯…好…爽…」

愈插愈起勁,我已經就快到臨界點…我下身一陣陣嘅顫抖…由於我插得太起勁,就射嘅時候,完全忘記要將肉棒拎出嚟,所以直接內射咗家姐…大量嘅白液傾湧而出,一波接一接射入家姐小穴內…

中出固然好爽,但當射完進入聖人mode後,先知大鑊,我將稍微軟咗落嚟嘅肉棒趕緊拔出。而拔出嘅同時,可以見到濃稠嘅精液由家姐小嫩穴慢慢流出滴係地下。而家姐彷彿都筋疲力盡,軟趴係化妝枱上

家姐伸手去摸一摸自己個小蜜穴,然後手沾咗唔少我嘅精液。正當我以為家姐會開口鬧我時,家姐露出滿足嘅笑容,從鏡中望住我,然後嬌踹地講:「唔洗擔心呀…我有準備事後丸…」。

聽完家姐講後,我頓時放心晒:「家姐…因為太舒服啦…所以忍唔住…就…就直接…」

家姐擰轉身,踮高腳尖親吻咗我臉頰一下:「傻瓜~」

之後我哋就入咗浴室沖一沖身,再返入房訓覺。係床上,我同家姐緊緊抱住並互相凝望對方。

我:「家姐,我會努力讀好書,等以後可以好好照顧你,同埋一齊打造一個屬於我哋兩個嘅溫馨小居!」

家姐:「哼,我聽住先啦,你唔洗家姐我成日擔心你已經好唔錯!」

我:「我會努力成為一個有擔當嘅男人架!然後照顧家姐你一生一世」

家姐面露喜悅::「係真至好~」

我右手舉起四隻手指:「我陳家明對天發誓,今生一定會好好愛惜家姐,照顧佢一生一世,如果唔係就天打…」

家姐用指尖封住我嘴,阻止我繼續講落去:「好啦好啦,我信你呀,傻瓜~」

最後我同家姐相擁而眠,度過咗一個美好嘅星期五晚

對住化妝鏡後入示意圖:
繼續推
Lm
我右手舉起四隻手指:「我陳家明對天發誓,今生一定會好好愛惜家姐,照顧佢一生一世,如果唔係就天打…」

家姐用指尖封住我嘴,阻止我繼續講落去:「好啦好啦,我信你呀,傻瓜~」

咩年代呀?多咗喇
Sor
有事後丸就嚟多十場啦
第八部 - 第一章:有驚無險(一)

星期六早上九時,大門咔嚓一聲,阿媽響亮叫喊:「Michelle 、明仔」。

阿媽邊低頭嘀咕著邊除鞋:「仲咁早,兩姐弟應該仲訓緊」

熟睡中嘅我,被阿媽一聲叫喊驚醒起嚟。我即係彈起身,然後望望身旁嘅家姐並唔係到,心諗:「家姐應該係去咗買餸」。

我先環顧四周,擔心琴晚同家姐大戰留下痕跡轉頭被阿媽發現。我落床望咗望,已經乾乾淨淨,應該係今朝家姐起身就收拾咗一番。

而跟住落嚟最擔心嘅就係,阿媽一定會打開我哋房門望望我哋係咪仲訓緊教,而此刻嘅我一絲不掛、全身赤裸,如果被阿媽見到我咁嘅款出現係家姐房到,後果完全不堪設想…

我望望四周,尋找可以躲藏嘅地方,我視線最終落係家姐個大衣櫃到,然後二話不說即係打開衣櫃哩入去。

過咗無幾耐,阿媽果然打開家姐房門,入嚟望一望,然後碎碎念:「咁奇怪嘅,兩姐弟都唔係屋企?」

正當阿媽要轉身要離開時,掃到化妝枱上有我部手機,充滿疑惑咁問:「明仔部手機點解係到嘅,但人又唔見?」

就係呢個時候,大門再一次咔察,家姐買完餸返嚟。聽到門聲嘅阿媽,隨即由家姐房離開,行返出去客廳。

聽見阿媽行出去嘅聲音,讓精神緊繃嘅我,隨即鬆咗一鬆,抖咗啖大氣:「我都係再哩一哩,再等多陣先出去」。

此刻嘅客廳:

家姐見到阿媽係佢間房行出嚟,臉上露出愕然嘅表情。阿媽見住家姐手拎一袋二袋餸:「Michelle 咁早就出去買餸啦」

家姐慌張回應:「係呀…買定今日同聽日啲餸…」

阿媽露出滿意嘅笑容,然後繼續問「咁你細佬呢?去咗邊?」

家姐心諗:「媽咪見唔到細佬,即係佢應該知道阿媽返咗嚟,所以哩埋咗唔知係邊」

家姐强裝淡定:「細佬佢出去搵同學溫書…」。

家姐嘗試去轉移話題:「媽,點解今次返嚟返得咁突然嘅…」

阿媽:「有個客戶今晚會係香港,所以我尋晚搭凌晨機趕返嚟,等今晚簽完約,我聽日下午又要飛去新加坡架啦」

家姐繼續問:「咁阿爸呢?」

阿媽:「今日應該會飛去新加坡,然後先係果邊等我。我食咗早餐架啦,想去沖個涼先,然後我恰返陣。你轉頭中午飯唔洗預我」
朝早有文
或者學D劇要入中國市場咁整兩個結局
好似有得諗
跟住落嚟會推進下劇情
不如投票,睇下啲人鍾意邊種ending
唔使諗 見到上面嗰啲回應一定係想happy ending
想睇故事
第八部 - 第二章:有驚無險(二)

家姐望住阿媽拎完衫入浴室後,隨即急忙地返入房。家姐一入到房就背靠住房門,然後深深抖咗啖大氣,心跳得好快。

然後家姐係房間輕聲叫喊:「細佬…細佬你係味到…」

呢喺衣櫃嘅我一聽到係家姐把聲,輕輕打開衣櫃出嚟,輕手輕腳出嚟,跟住好似作賊心虛咁指指房門。

家姐輕聲:「唔好咁大聲,阿媽岩岩返咗嚟,不過而家去咗沖涼」

我:「咁我而家點算好…」。因為我赤裸緊,所以係家姐衣櫃是但拎咗件大褸遮一遮。

家姐見我咁奇怪嘅look,更忍唔住笑咗出嚟。

我立即:「噓…等陣比阿媽發現點算…」

家姐摀住嘴忍笑,平緩落嚟後:「等陣我靜靜咁出去,去你間房拎套衫比你著咗先」

家姐打開門,伸頭探望下客廳唔見阿媽,所以迅速去咗我間房拎咗套衫比我著上。

我著好衣服後,就輕步悄悄地鼠去大門,然後拎起對鞋。但偏偏就係呢個時候,阿媽竟然未開始沖涼,漏咗拎啲野,所以由浴室出嚟打算入房拎。

我心諗:「尷尬囉…」。但好彩嘅係,阿媽以為我岩岩返嚟。

阿媽:「明仔?唔係同同學出去咩?而家先九點半,咁早就返嚟?」

家姐聽見客廳動靜,即出嚟:「喔…係呀…細佬佢留咗手機…返嚟拎…」

我即附和:「今朝趕住出門,唔記得拎手機…」

我繼續扮傻:「阿媽今次返嚟得咁突然嘅?阿爸呢?」

阿媽:「我今晚約咗個客係香港傾嘢,而你老豆今日飛就係新加坡」

家姐:「媽,你唔係要沖涼咩?」

就咁樣成件將阿媽糊弄過去。

阿媽突然出現,將我美好嘅星期六破壞咗…佢地返嚟,即係我今晚無得同家姐一齊訓…待阿媽再次入返浴室後,我苦瓜咁嘅樣對住家姐扁嘴。

家姐錫咗啖我嘴唇:「唔呀~乖啦,等媽咪佢聽日飛走,我哋咪又可以繼續二人世界囉~」

星期六深夜十二點:

家姐手機響起,家姐望見來電嘅姓名後,嘆一口氣,有啲唔想接嘅意思,但最終都係接聽咗。

電話另一頭:「未訓呀嘛?」

家姐:「未訓…你想點…」

另一頭:「我whatsapp酒店地址你,你而家過嚟」

家姐:「點解你會返咗嚟….我…我…唔去得唔得…」

家姐嘢都未講完,另一頭已收線。而隔幾秒後,家姐就收到whatsapp :「香港大酒店1905室」

雖然唔情願,但都起身換衫,然後拎起手袋打開房門偷望一下,見到客廳關晒燈後,輕步出門。而此刻嘅我,正係自己房訓得好霖。

凌晨5點鐘:

家姐輕力打開大門,一臉疲態,而家姐第一件事係入浴室,然後用花灑猛沖身體。家姐就好似身上有咩污糟野咁,用力狂擦身體,但卻有種擦極都擦唔乾淨咁。家姐任由花灑水拍打臉,而水中更混合淚水…家姐不敢大聲痛哭,淨係悶聲地一直哭泣…
點解要咁對家姐
幫推
我之前都講咗我唔係蛇巴,但係冇人信。
我屌啊我心目中既家姐係完美架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞