越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
家姐好慘
樓主畀個好嘅結局兩姊弟啦
第八部 - 第五章:敵意

因為家姐唔舒服嘅關係,所以今晚我哋兩人都係分開。到第二朝返學時,家姐終於精神返啲。

而無纏住家姐一排嘅Michael 突然再次出現,係樓下等我家姐。由於身份上嘅轉變,所以再見到Michael時 ,對佢觀感已經改變晒,帶有一種敵意。

Michael一副嘻皮笑臉嘅樣:「Michelle,細佬,早晨呀!」

家姐:「Michael,唔係已經同你講清楚,唔好再騷擾我,我有鍾意嘅人啦」

Michael:「但上星期唔係你whatsapp我,叫我今日樓下等你咩?」

Michelle:「我無叫」

Michael拎出手機whatsapp對話,裡面真係有家姐叫佢今日嚟樓下嘅對話。

我:「你唔好係到整到假嘅對話圖」

家姐:「我真係無whatsapp過你,而且都同你講得好清楚,唔好再煩住我」

我:「我家姐都咁講啦,你走啦,佢今日唔舒服,你最好就唔好係到搞搞震」

Michael好似好緊張望住家姐 :「Michelle, 你唔舒服呀?」

然後再對我講:「我嘅好細佬,不如等我嚟照顧你家姐啦」

Michael 講完後,竟然想將家姐從我手中拉過去。

家姐:「痛呀」

我幫家姐fing Michael 隻手後,然後用有生以來再兇狠嘅怒吼:「你做咩呀,dllm」

Michael 見我反應咁大,都往後縮一縮:「okok ,我放手!」

Michael見我反應咁大:「Michelle,Sorry呀,我無心」。

然後對我講:「細佬你做咩好似食咗火藥?」

家姐見我有啲唔妥,扯一扯我校服示意我冷靜下。

但我抑壓唔住自己:「邊撚個係你細佬,唔係到懶熟咁。你再唔走,我就真係唔同你客氣!」

Michael見唔對路:「我都係唔打擾你哋先」,然後快步消失係我同家姐視線。

Michael 走咗後,我雙手拖緊家姐兩隻手,緊張地講:「家姐你有無嘢?」

家姐:「我無嘢呀,反而係你…做咩咁大怒火…」

我:「我唔想其他男人掂你,更唔想被任何人搶走家姐你!」

家姐用撒嬌嘅表情:「知道啦傻瓜。唔好嬲啦,但應承我,下次唔好再咁啦好無~」

而此刻我樓下某個角落,正有一個身影默默注視呢一切。

一返到課室,話咁快就傳開咗我今朝兇Michael 嘅事。

口水佬:「阿明呀,聽人講話你今朝極惡咁兇走F6果個Michael?」

我:「你邊到聽返嚟架?」

豬肉榮:「而家啲人係到傳緊啦,話有學校嘅人今朝見到你同Michael係路邊嘈,唔知仲以為你哋係到爭女」

我:「咁你哋都知嗰個Michael成日纏住我家姐,而今日佢又嚟煩住我家姐,我緊係要屌走佢」

豪仔:「咁你家姐咁正,有人追都好正常姐」

我:「我唔會比其他男人接近我家姐架」

豬肉榮:「我哋學校facebook群組仲有你哋嘈交啲相添」

口水佬:「望住啲相,你同你家姐咁親密,如果我哋唔係知道你哋係兩姐弟,真係會以為你哋係一對」

我:「咁…咁作為細佬保護家姐都好天經地義姐」

豬肉榮:「但你家姐遲早都會被其他男人溝走架啦」

我:「我唔理咁多,總之…總之邊個都唔可以搶走我家姐」

口水佬:「你唔會係姐控呀嘛」

我:「屌,廢事理你哋,上堂啦」

我內心其實有少少悶悶不樂,我都唔知點解會咁…可能係我同家姐嘅關係係禁忌,係秘密,唔公開得,但同時咁樣又令我內心好似好似屈住屈住…
咪係囉
好睇啊樓主唔好俾佢停
第八部 - 第六章:內心困惑(一)

而小息嗰時,又同三條蛋散係到吹水。

口水佬:「星期六我睇咗套超正嘅av」

豪仔:「有幾正呀?」

口水佬:「處女你話正唔正先?」

豬肉榮:「seed定老母?」

口水佬拎部手機出嚟,之後:「你真係話唔正,望住個處女女優比個男優插入去果時,條女果種痛苦嘅表情同撕裂嘅叫聲,J得超過癮!」

豬肉榮:「屌,今晚返去J至得」

我:「小心J出血呀你」

口水佬繼續講:「跟住再望條女優邊被插,下面邊流血,呢種feel好爽」

豪仔:「假架啦,av邊有真,就算啲咩中出,口爆,都係靠剪接同角度,啲血一定係顏料整出嚟架啦」

我:「呢句真!你兩個天真的毒撚」。

口水佬:「你都係毒撚炸」

豬肉榮:「睇得爽咪得,理得佢點拍」

口水佬:「真,今晚我都要重溫再J多次先」

豬肉榮:「人生漫漫,點都要食次處女!」

我:「輕輕鬆鬆啦」

口水佬:「超,講到你好似食過咁」

我:「唔通我食過又同你哋講咩」

豪仔恥笑住:「你地發下夢好啦,你哋要知道,這些機會不是屬於你的」

豬肉榮:「超」

其實我內心隱約都知道答案,不過我始終都係會不斷麻醉自己:「家姐嘅第一次係我吧?我同家姐由細到大都痴埋一齊,所以家姐佢一定係處女。再加上家姐又無拍過拖,追佢啲人都比佢拒絕晒。而且同家姐第一次果晚…我果時又醉醉地…啲記憶無咁清晰…係架啦,陳家明你係到亂諗咩,家姐嘅第一次唔係你嘅,仲有邊個呀!」

其實每個男人內心都好介意另一半嘅第一次係屬於邊個…如果唔係自己…內心總會有根刺深深插住咁樣…所以係放學時…我都忍唔住開口…

我:「家姐呀…問你個問題呀…」

家姐:「咩問題呀」

我:「你…我…」

家姐:「你你我我咩姐」

我:「我係想問下,你第一次係我呀可?」

家姐沉默咗一陣。

我尷尬咁繼續講:「哈哈…我都係隨便問下,家姐第一次緊係比咗我啦..我問嚟都多餘…」

家姐:「你哋啲男仔係咪都好介懷處唔處呢個問題…」

我:「咁介意就一定有嘅…但同時我都覺得兩個人相愛,就唔應該計較對方嘅過去」

家姐:「嗯」

雖然家姐無正面回答我問題,但我內心一早有咗答案,所以驚再追問落去,只會令大家難受。而回家路上,我哋兩個都係一直保持沉默。
慣例,推上180正皮追貼一篇

每日營養目標都好難達成
未俾正皮快啲俾
水蛇 有冇張2022年家姐外形既參考圖睇下順便推一推
唔好sad end ok
家姐外形示意圖:

婉婷外形示意圖:
屌,以為你唔撚會再寫添,餓咗好撚耐喇
白痴細佬原來係連登仔
唔係處女就係雞
上水找數
又浸落底啦
幫推
受連登影響
推返上去啊
Lm
第八部 - 第七章:內心困惑(二)

返到屋企後,家姐仍心事重重咁。

我:「家姐,係咪我頭先嘅問題令你唔開心…我都係隨便問問,唔好太上心…」

家姐背向住我:「其實我真係無你想像中咁好…我…我…唔知要點講…」

其實當然我都唔係傻,一直都有疑惑係內,因為從家姐種種嘅表現上…唔似係第一次…只不過係我唔敢去諗太多,所以不斷催眠自己…隻字不提…但明明唔應該提起,但內心真係有啲在意…唉…我真係諗唔明…總之而家內心係百感交集…

我:「家姐…唔想講就由佢…只要你以後都係屬於我一個就得…我唔會介意架…」

家姐語氣加重:「真係會唔介意咩?唔介意又咁突然問我呢個問題…」

我:「我…我…只係諗唔明…。但真係絕對無介意…但無論點都好,總之家姐係我內心就係完美嘅!」

家姐通哭起來:「我想冷靜下…」

我:「家姐…」。說話都未講完,家姐就入咗房,並鎖埋門。

我痛摑自己兩把,都明知到答案,點解係要問啲咁蠢嘅問題…

只不過我真係諗唔明,明明我痴到家姐實一實..家姐係點樣…陳家明!都講好咗唔介意,你仲係到諗咩野!我再力狠狠摑咗自己兩巴。

我嚟到家姐房門前,背靠住門坐咗落嚟,而家姐此時亦係門內一樣靠住門坐。我隱約可以聽到家姐係房內低聲哭泣。

但家姐其實真正在意嘅唔係呢樣,而係內心裡有一更大嘅刺,深深刺係內心,而呢條刺又難以拔除,所以心裡面覺得好對唔住我咁…

我同家姐就好似背對背坐住咁,只不過中間係多咗道門

我:「家姐…我發誓…我以後都唔會再問呢啲咁愚蠢嘅問題…只要你以後同我永遠係埋一齊就得…」

家姐:「細佬,我對唔住你…」

我受唔住家姐一直喊,聽到佢哭,我內心彷彿被人重重打咗一鎚咁。我先敲一敲門,然後打開門,將家姐擰過嚟,緊緊地抱住佢:「家姐,我哋翻篇啦好無…」。

家姐淨點咗點頭,然後繼續係我懷中喊咗好耐好耐…喊到訓著咗…

我將家姐抱起,輕輕地將佢抱上床,蓋上被子,然後就咁樣坐係床邊靜靜地望住佢。

我心裡:「陳家明,你唔係話要好好照顧家姐咩!點解要令佢咁傷心…喊得咁勁…你仲係唔係男人!」
想問下樓主係咪仲出緊之前出過嘅part
點解硬係好似睇過咁
#20 前都係舊part,由#20 第六部打後先係部part,承接舊part去赤柱拍拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞