越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
快到咁
你好似趕收工wor
P牌仔推唔郁
了結件心事
屌咁撚快
繼續推到有bbq ending
Pish
雖然一開始嘅構思係sad ending,但見到大家都紛紛say no ,所以同大家再預告下,結局唔會係sad ending
希望結局前有300正皮
但亦唔係good ending ?
算你啦,肯聽民意
婉婷好慘
肯聽民意已經證明你好過我地香港政府
家姐,婉婷3P
第九部 - 第四章:疑問

經過我呢兩日又氹又錫下,我同家姐嘅關係終於回復返正常。而婉婷咁嘅舉動,的確令我有少少不爽,但由於我同家姐嘅關係喺秘密,唔能夠明講,所以點都要諗啲方法去令婉婷死心。

星期一早上返到課室:

我行去婉婷位置:「婉婷,前日唔好意思呀,咁突然走咗去,而且嗰時打比問你嘅語氣又重咗少少」

婉婷微笑:「唔緊要呀,我都知你緊張你家姐,唔會介意~」

我:「我明明傷過你一次,點解你仲會繼續對我咁好…」

婉婷:「我鍾意你…唔會介意你點對我…雖然我唔知你而家鍾意嗰個人係邊個…但我會一直等你架…」

我:「其實你咁靚又溫柔,會搵到個比我更好架…」。

婉婷搖一搖個:「總之我會等你。我唔會騷擾你架…繼續當我係普通朋友就得~」

情場新手,面對呢啲問題,我都唔知點應付好,所以淨係應咗聲:「嗯」

第一節小息:

去廁所時,我撞見Michael,而Michael一見到我即往後跳遠三尺,驚我好似會打佢咁。但Michael就好似心事重重咁,忍唔住開口:「Michelle 細佬呀?」

我:「有咩貴幹?」

Michael :「我講清楚先,我真係唔會再搞你家姐,但有啲嘢真係好奇怪」

我:「有咩奇怪?」

Michael:「嗰時我真係收到你家姐嘅WhatsApp叫我去你哋樓下等佢,但你家姐又話無send過比我,唔通我手機撞鬼?」

我:「我家姐話無就係無,點知你點解會收到」

Michael:「咁無嘢啦,但我重申一次,我真係唔係有心騷擾你家姐,因為我真係鍾意佢。不過既然你家姐講到明唔鍾意,再加上上次發生咁嘅事,我以後絕對唔會再打搞你哋!」

Michael講完就走,而同時佢心裡產生一個疑惑,覺得一定係有人從中作梗。

我都比Michael呢番說話嚇親,雖然佢外表係好MK,但係講呢番說話果時嘅語氣,卻比人一種好認真,好Man嘅感覺,所以我都暫時選擇相信佢。

聽完Michael講完後,果時浮現嘅第一個想法係,會唔會婉婷從中搞鬼呢?但我內心又極唔願意相信會係婉婷…

第二節小息:

正所謂「三個臭皮匠,勝過諸葛亮」,我搵下三個老死睇下佢哋嘅諗法。

我:「女仔被飛,係咪會產生好大嘅報復心理?」

口水佬:「會啦,女人天生心狠毒辣,被人飛實憎死條仔啦」

豬肉榮:「真,寧得罪小人,莫得罪女人呀」

豪仔:「屌,上得連登多?」

我:「喂,我認真問架」

口水佬:「你唔會係講緊婉婷呀嗎?」

我:「唔係呀,幫朋友問炸」

豬肉榮:「扮咩,你的朋友就是你」

豪仔:「但婉婷都唔似係嗰種攻心計嘅女仔啦,咁pure」

我:「咁又係…」

口水佬:「捉到你啦,仲唔係講你自己?」

我:「妖,我都係是但問下,唔好ff咁多,上堂」

豬肉榮:「妖,成日講啲唔講啲」

不過豪仔都講得岩,婉婷真係唔似會做呢啲嘢,可能真係我諗多咗。

與此同時,家姐課室:

自從無咗Michael搞搞震後,Simon變得更主動。

Simon:「Michelle,仲有一個月就考Mock,不過我哋由而家開始,每日放學抽啲時間一齊做past paper好無」。

家姐:「唔啦,我真係習慣自己一個人溫書」

Simon:「多個人一齊拆題,溫起嚟更快手」

家姐:「我會搵我細佬幫手,佢本身成績都唔錯」

Simon壓抑住內心不爽嘅心情,強顏微笑住:「咁好啦」

Simon拳頭一握,心諗:「點解連一次機會都唔比我!等我會搵到證據,到時候,你哋兩姐弟就等住玩完」
Michael雖然外表mk,之前又煩住曬,估唔到係咁大方

反而嗰個所謂筍盤Simon真係cheap精嚟
幫手推一推先,咁早有文
250正皮 gogogo
第九部 - 第五章:久違嘅拍拖日(一)

自從上次去完赤柱後,我同家姐都好少日子係可以好好出去玩一玩,而且家姐就嚟考Mock,所以都諗住出去轉一轉,放鬆下心情。

星期六朝早,家姐一番精心打扮後,行出房門:「細佬,呢套得唔得~」。

家姐成身衣著係一套色系,上身係藍色格仔露腰小恤衫,而下身藍色格仔短裙。性感迷人嘅小肚臍再加上修長白滑嘅腿,實在J死人。家姐呢套陽光青春少女嘅裝扮真係好吸引。

我果刻心諗:「天呀…簡直就係女神…」

我:「好睇…」

家姐對住我轉咗一圈:「真係好睇?」

家姐轉圈果下,短裙微微飄起,家姐就好似係故意露個底褲比我睇咁…

望到呀,係白色蕾絲底褲!我:「睇到我流晒口水啦…」

家姐:「嘻嘻,咁我哋出門啦~」

我同家姐今日嘅行程,就係打算先去睇場戲,再係旺角行下街,夜晚食完飯後再去尖沙咀海濱長廊靜靜拍下拖,吹下海風。

而睇戲我專登揀後排少少嘅位置,因為無咩人,點解點揀咁嘅位置,係男人嘅你實會明。

一入座後,座位附近都無咩人。

家姐:「做咩揀咁後位…咁樣好難睇得清楚…」

我是但搵咗個理由應付家姐:「後排好呀,坐得太近Mon,對眼唔好」

家姐:「喔~」

由於家姐著咗短裙,所以一坐落嚟,條裙就顯得更短了,露出超過一半嘅大腿。而家姐對美腿就好似識發光咁,即使係燈光陰暗嘅情況下,都彷彿雪白亮眼。

家姐翹住我手臂,頭挨落我膊頭靜靜咁欣賞場戲。但我明顯就係醉翁之意不在酒。

其實係戲院呢種場景,我係心中已經進行過無數次嘅幻想,想像住附近有人,但卻偷偷摸摸哋咩咩嘅嗰種刺激感。

我側一側身,再另一隻手先放響家姐對豐有彈性又光滑嘅大腿上,然後輕輕撫摸。一開始我唔敢太大動作,因為都驚家姐會嬲。

家姐見我摸佢大腿,抬頭望一望我,輕輕微笑咗一下後繼續睇佢套戲。而家姐咁嘅反應,即係默許我繼續落去…

我輕輕掃摸幾下大腿後,我隻手慢慢由家姐大腿內側往上摸伸入裙底,開始向神秘三角洲出發。

雖然隔住條底褲,但當我用中指輕輕獨碰一下家姐陰唇軟肉上,家姐都不禁抖了一下,然後雙腿夾住我手。

因為中指停留嘅位置係陰唇,我乘機繼續用中指上下撫摸家姐陰唇。家姐亦因為我嘅撫摸,雙腿都逐漸張開。另外,我同家姐緊緊挨住嘅關係,所以聽到家姐沉重嘅嬌喘聲。

家姐拍拖日衣著示意圖:

衣個位停
我好似都有呢條女嘅IG
Ching識貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞