越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
Michelle姐姐咁正
一次邊夠J吖
講得岩
蛇仔更新咁大件事無人講嘅
第七部 - 第一章:分手

時間嚟到星期一,我同家姐如常返學。我同家姐都知道,我哋兩個禁忌嘅關係絕對不能比身邊人知道。

不過愈刻意保持距離,反而係外人睇嚟,有少少唔正常。返到課室後,三個老死即係問我:「你同你家姐係咪嗌交?」

我充滿晒疑惑:「點解咁問?」

豬肉榮:「平時你同你家姐都會拖住手返學,但今日無拖之餘,你兩個人更好似都無咩講嘢,睇落好似嗌交咁」

我認真回想下好似真係有呢回事,睇黎以後要再注意啲先得,唔可以太刻意。

我唯有順住佢地咁講:「係呀,嘈咗場大交,家姐嬲咗我」

而呢個時候,婉婷走咗過嚟,語氣既嬲又冷淡咁對我講:「陳家明,你出一出嚟!」。然後轉身走出走廊等我」

三個老死即刻恥笑:「激嬲一個女人都唔夠,仲要起孖」

我心裡都知婉婷搵我係咩事,但此刻嘅我都未諗到點去處理我同佢嘅關係。

我死死氣地行出去走廊,而婉婷一見到我後,則好嬲咁講:「你呢兩日做咩事啫,whsatpp唔覆,打你手機又唔聽!?」

我是是但但咁搵個藉口:「我…我屋企發生咗啲事呀,所以唔係太方便…」

婉婷:「咩唔方便呀,你根本就係有心避我,你究竟想點…」

面對住婉婷嘅逼問,我真係唔知點回答,好彩呢刻校鐘岩岩好響起,上課時間到,令我暫時避開一劫。

我:「夠鐘返埋位上堂啦,有咩我哋放學再傾啦」。講完之後,我急急腳返入課室坐返自己位。但同時心諗,避得一時,避唔到一世,要面對嘅始終都要面對,而家要盡快諗個好啲嘅理由!

上堂時間,我都總感覺有種比人望實嘅感覺,而且帶有強烈怨念。好唔容易捱到lunch,而一放lunch我即刻衝出去搵家姐食lunch。

我:「家姐,我今日放學有啲野做,你自己返屋企先好無」

可能我哋兩個都太熟悉彼此,家姐已經估到我係想做咩:「我會等埋你架~」

然後又講到今朝所發生嘅事,所以我同家姐都決定以後唔好太刻意,就好似以往咁。其實再諗真啲,就算我哋點親密都好,其實係啲同學或熟悉嘅人眼中,都只係單純認為我同家姐只係關係好。

到放學時間,果然如我所料,婉婷截住我。而過咗十分鐘後,課堂嘅同學都已經走晒,得返我同婉婷。

婉婷:「而家無晒人啦,我哋係咪可以講清楚?」

我深呼吸一啖,鼓足勇氣:「婉婷,不如我哋做返朋友好無?」

婉婷眼裡瞬間水汪汪,好似就快喊出嚟咁,然後扯住我件衫問:「點解…點解…」。

婉婷:「你係咪有其他鍾意嘅人?」

婉婷:「定係我做錯咗啲咩嘢令你唔滿意…」

面對住婉婷嘅連番追問,我狠下心繼續講:「我唔想講太多,只係覺得我哋唔合適,加埋我想專心讀書,唔想拍拖,我覺得我哋都係適合做返普通朋友」。

婉婷淚流滿面:「嗚…嗚…唔係嘅…明明早排我地關係仲咁好…都差啲…差啲咩咗…」

婉婷扯住我件衫:「你一定鍾意咗其他人!」

我冷淡回應句一字:「係!」

我扯開婉婷隻手,然後頭也不回,帶著沉重嘅心情離開課室,只留低婉婷一個人係課室低聲哭泣。

其實我都知我其實有啲衰仔,根本一開始就唔應該同婉婷開始,而且係佢初戀…應該傷透佢心…

不過同時間,我成個人鬆咗一鬆,叫咗放下心頭大石,專心同家姐一齊。我行出課室時,遠望樓梯口,發現家姐係到等緊我。唔知點解,一見到家姐,我沉重嘅心情隨即煙消雲散,臉上漸露返笑容。我係去家姐到,然後拖起佢隻手:「家姐,搞掂咗啦,我哋返屋企啦」。

家姐無再追問:「好呀~」

係我同家姐離開後,係同層某個課室有個人影緩緩行出黎行出走廊,然後望住我同家姐剛才嘅樓梯口,若所有思地講:「關係果然唔係簡單!」。
more家姐日常
3P
係Michael定婉婷
應該係Michael啦,婉婷應該仲喊緊

BTW,冇諗過隔咗幾年竟然有新連載,不過已經唔記得晒,所以由頭再睇一次
重溫下
第七部 - 第二章 : 普通朋友

分手當日嘅晚上,我就收到婉婷嘅whatsapp:「阿明,其實我唔介意我哋做返朋友…」

突如其來嘅信息,我一時之間都唔知點覆,唔知婉婷內心係點諗…

我望住部手機諗咗幾分鐘後:「你真係唔介意?」

婉婷:「我諗清楚架啦,你唔鍾意我姐,但你都唔可以阻止我鍾意你架嘛…」

我:「…」

婉婷:「總之就咁話啦!」

我真係有啲諗唔明婉婷佢究竟想點,明明傷得佢咁勁,仲可以繼續鍾意我,當無嘢做返朋友…

第二日早上返到課室,我硬係覺得要面對住婉婷有啲尷尬。不過婉婷就主動搵我:「我真係無嘢呀,我哋就好似以前未拍拖之前咁」

而三個老死好似都察覺到我同婉婷發生咗咩嘢:

口水佬:「你同婉婷好唔對路wo 」

豪仔:「係囉,一定係有咩嘢發生咗」

豬肉榮:「大家兄弟,唔係唔講呀?

我:「我…我哋分咗手啦..」

三條友同時:「吓,分咗手?!」

我:「我屌晒你地,咪咁大聲啦」

豬肉榮:「嘩嘩嘩,你哋好似都唔係一齊咗幾耐,咁快分手?」

我:「一時之間都唔知點講,以後有機會再你地講點解」

口水佬流晒口水咁嘅款:「呢樣可以唔講住先,但可唔可以講下你哋有無咩咩呀,而且婉婷身材正唔正呀…」

豪仔:「人地拍拖都唔係好耐,點會咁快咩咩呀?」

婉婷的確身材幾好,而且我哋兩個都仲差啲做咗…但我點會同佢地講呢啲嘢,我順住豪仔嘅說話:「係呀,拍拖時間又唔長,淨拖過下手仔炸」

豬肉榮:「唔會咁無癮呀,阿明你會否太廢?比我一早食咗佢隻豬啦!」

豪仔幫我口對住豬肉榮講:「吹水你就勁,睇你嘅漫畫打J啦」

豬肉榮反擊:「你一樣都淨係可以睇你住啲果啲black咩pink打J炸,垃圾!」

返學嘅日子就係咁,吵吵鬧鬧過一日。而小息時,婉婷又再走過:「阿明,我以後有咩功課問題繼續問你,應該無問題呀何?」

可能心裡仲有啲內疚感:「緊係無問題啦,即管問我!」

婉婷露出笑容:「一於就咁話啦!」。然後轉個靚身就返埋位坐低。

婉婷變返正常啲後,令我嘅罪惡感減少咗好多。而我同婉婷既對話比口水佬聽到:「喂,究竟你哋係咪真係分咗手架?都唔似嘅,你睇婉婷個開心樣」

其實我都唔知要點講,因為真係好複雜:「真架,我同佢而家只係同學、朋友,ok?」

口水佬:「睇得出佢仲鍾意你啦,扮」

豬肉榮插把口:「唉,有人有得食唔食,罪大惡極,可憐嘅我地連想食都無得食」

口水佬:「可能人地食咗唔同我哋講炸!」

好彩上堂鐘意夾岩又響起,我:「響鐘啦,返埋你個死人位上堂啦,廢事同你地講!」

其實比佢地咁講幾講,我都有少少後悔當日係婉婷屋企無將佢食咗,畢竟係妙齡處女呀…

我拍一拍打自己塊面:「陳家明你係到諗緊咩呀!?而家咪有家姐囉?仲唔滿足?!」

拍醒自己後,我拎出書本,專心上堂。而返學嘅時間,總係平淡無奇,而每日最盼望嘅係希望快啲放學,因為可以係屋企同家姐二人世界。
老老77,中間有個時間都出現咗另一個姐弟故係唔係你寫?唔係好記得個名,好似叫咩“家姐日常”
嗰個係斯諾 (好似改咗名?) ,唔係樓豬
斯洛*,而家改咗名做Soba
唔係我寫
我唔識佢架
好難唔令人將你兩個聯想埋一齊,故仔都係講家姐同細佬,主角個名都係叫家明,仲有一樣都係中途棄故
果時我都有望一望果個故,好似個個都以為係我
梗係個個都以為係你啦蛇巴 想當年成個講故台都撈唔返你上水琴日突然見返你真係好感動… 三年又三年喇等咗你好耐
有拖冇欠,上水找數
嘩 我仲以為我睇錯topic
你無眼花
第七部 - 第三章:Happy Friday(一)

我同家姐就好似其他熱戀中嘅情侶一樣,就每日對住,都如糖似蜜,形影不離。而我間睡房更如同棄置,因為我已經日日都同家姐一齊訓。但同時擔心會因為拍拖,而影響到學業成績,所以我同家姐都達成協議,放假先可以曳曳。

試問聲,一個正值青春期同血氣方剛嘅少年,日日對住一個極品美女,真係叫人點忍呀…所以每個星期,我都好想快啲過完一至四,星期五晚後我就可以好好享受「幸福」假期!

眨眼已經黎到星期五,原本星期五係唔會煮飯,但係家姐話今晚都係想煮。所以放學後我同家姐去咗街市買餸,但呢一刻嘅我淨係好想快啲返屋企。畢竟谷咗咗成好幾日精,而且我幻想住同著緊校服嘅家姐做一次,個感覺一定係會好刺激。

我:「家姐,買齊未呀,我想快啲返屋企」

家姐鼓起泡腮,「仲要買啲蒜頭薑蔥,買埋就走得啦,唔好以為我唔知你係到諗啲咩衰嘢呀!」

我略帶尷尬:「返咗五日學,我攰,只係想早啲返屋企休息下炸」

當返到屋企將門關上果一刻,我將啲餸即放落地下,然後就立刻將家姐壓係大門上,强吻家姐。家姐起頭仲有啲掙扎,雙手輕鎚我心口,支支吾吾:「啲..餸…未…放好…呀…」。但隨著我嘅强吻,最終家姐都放鬆落嚟。逐漸變得配合。

我同家姐愈吻愈烈,雙舌互相交纏住並吸吮對方嘅唾液。我哋兩人一邊相擁熱吻著,一邊慢慢移動到餐枱。家姐雙手翹緊我頸部,而我就雙手先放係姐對大髀後方,然後用力一托,就咁樣,家姐坐咗係餐枱上。

家姐坐上餐枱後,雙腳亦箍住我腰部。此刻嘅家姐,就好似一隻樹熊環抱住棵樹一樣。

我雙手當然無停下嚟,不斷上下撫摸家姐條修長白腿。當然,咁樣係遠遠未能滿足到我慾望,我將家姐雙腳係我腰部放落嚟,然後合上佢雙腿,再伸手入佢裙底將條純白色底褲除咗落黎。

我示意家姐向往坐小小後,我將家姐雙腿抬起放係餐枱上,再將雙腿擺開成M字形。

而此刻,我同家姐嘅熱吻停咗落黎,我痞低係家姐雙腿之間,近距離地欣賞著我家姐那粉紅小嫩穴。我唔覺意抬頭望咗望家姐,發現佢滿臉通紅,紅到好似蕃茄咁。其實都正常嘅,畢竟比人咁近距離地望住自己最隱秘嘅私處,就算換作其他任何一個女人,都肯定會係極度害羞同興奮!

我伸出舌頭,緩緩地向家姐私處靠近,而正當舌頭就快接觸到家姐細嫩粉紅嘅陰唇時,家姐雙手擋係私處前:「未沖涼,果到污糟呀…」。

我:「一啲都唔污糟呀!我鍾意……」。講完後,我就將家姐雙手拎走,繼續我未完成嘅進攻。

家姐餐枱上的M字形姿勢示意圖:

日日都就快浸落海底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞