越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
終於係呢到睇到甜位

頭先由一睇到二
第八部 - 第十四章:整頓心情(三)

正當我仲沉醉於呢種服務下,家姐停咗落嚟。我望住家姐身子微微挺直,雙手握緊自己對豐乳,然後用佢對Q彈滑嫩、波濤洶湧嘅波波夾住我巨龍。

我條巨龍夾係家姐嘅乳溝之中,只露出半個龜頭。家姐夾推雙乳,開始上下上下推移,滑嫩肌膚再配上浴缸水,變得更加滑潤。

家姐並無停止佢嘅猛烈進攻,乳交之餘,更一口將我龜頭含於嘴中,然後不斷吸吮。

粗硬嘅肉棒被柔軟滑嫩嘅乳房夾住磨擦,而龜頭更有家姐溫暖濕滑唇舌服務,係兩重夾擊之下,此刻嘅我就好似置身於天堂咁,神級享受。

雖然經過呢幾次嘅性經驗,我嘅忍耐力的確有所上升,但係面對如此強烈嘅攻勢下,都抵擋唔到幾耐。

而當我感覺到就要達到高潮時,我轉成立姿,將肉棒繼續放係家姐兩乳之中,並自己用手握住家姐對豐乳將自己肉棒夾實,然後我開始瘋狂係家姐對巨乳乳溝中快速上下磨擦。

「呀…呀…呀」,爽到我自己都忍唔住要叫出嚟。愈就快射,我上下磨擦速度愈快….

最後我忍唔住最後一頂,白色濃濃嘅精淚一發一發射出,由於射力強勁,家姐臉上、嘴唇上、下巴,都沾到我啲精液,而有不少更落係家姐兩乳之上。

家姐用手摸一摸面同下巴:「射咗好多…」

我少少尷尬:「因為谷得太耐啦…」

而最近因為我哋都忙於阿爸嘅身後事,好耐都無得同家姐好好發洩!所以今次一射真係太痛快!射得太爽啦!

不過本身身心俱疲嘅嘅我,經過岩覺口全力一射,力氣已用光,所以重新沖一沖身後,我哋就返入房訓。

家姐:「細佬,阿爸係你心目中嘅印象係點樣?」

我深思咗一陣:「雖然阿爸份人好嚴肅,對事事都要求高,有以前古時候嘅父權主義咁,咩都佢話晒事。但係同時,阿爸的確係盡心盡力為屋企,無論我哋需要啲咩,佢都會盡量滿足,所以我心裡係好敬重阿爸…」

講講下,我都不敢感傷起嚟。

家姐好似有心事咁,只係簡單應咗個「嗯」,然後:「時間唔早啦,聽日仲要返學,快啲睡啦~」

我緊緊抱住家姐,然後一同入眠。

家姐浴缸乳交示意圖:

第八部 - 第十四章:整頓心情(三)

家姐浴缸乳交示意圖:

180正皮追加一篇
到了
你個故幾時寫埋落去
第九部 - 第一章:三角關係(一)

翌日朝早,同家姐食完早餐後就出門返學。而一落地樓下,就見到婉婷係到等緊我

婉婷先禮物性同家姐點一點頭,然後一面緊張咁問問:「阿明,心情好返啲啦嗎?」

而過去嘅果一兩個星期,婉婷知道我好傷心,所以都不斷問候我咩情況。而且阿爸葬禮,婉婷都有出席,呢樣真係令我覺得好暖心。但佢愈咁樣,我就愈內疚,更唔忍心去傷害佢多次。

平時WhatsApp 或係課室都好,始終都係得我同婉婷兩人,家姐好少夾係中間。但而家因為家姐都係到嘅情況下,咁嘅三角關係,所以都搞到我幾尷尬。

我客氣咁講:「喔…心情好返好多啦,多謝關心」。

婉婷:「見到你狀態咁好,我就放心晒啦~」

家姐好似一啲都唔介意咁:「既然婉婷都嚟咗,咁我哋一齊返學啦」

而係返學呢段路嘅時間,我覺得好似特別慢咁,好想快啲行完佢。

婉婷:「如果你有咩唔開心,都可以隨時搵我傾計架…」

我望一望家姐,家姐無咩反應:「我有家姐陪住,已經夠啦」

婉婷:「有啲嘢可能家姐唔方便做或講架嘛…我願意陪住你架…」

嘩…你真係推我落火坑…

家姐看似唔在意,但語氣帶有少少諷刺嘅感覺:「係呀,細佬你有咩需要咪搵婉婷傾訴下囉」

婉婷滿臉期待:「既然家姐都咁講,不如今個星期六我哋出去行下街,散下心好無~」

真係唔知婉婷係無心定故意…

我:「我…我…」

家姐:「係囉!人哋都開口咁問啦,細佬你緊係要去」然後快步向前走。

我:「家姐….」

我正想追上去時,婉婷橋住我隻手:「家姐都批准咗,我哋一於咁話啦~」

雖然我咁講有啲衰仔,但被個青春可愛嘅少女不斷撒嬌,同埋翹住我手時,更不斷用胸部蹭我隻手,個感覺其實幾爽…

但我心目中得家姐一個,所以我拉開婉婷隻手,就咁講咗句:「遲啲再講啦」,之後就匆匆離開,快步跟上家姐。

婉婷企係原地望住我離去後:「唔通真係…」

我追上家姐後:「家姐做咩行咁快姐~」

家姐:「哼,廢事係到做電燈膽」

我:「唔好嬲啦家姐,我都撇開婉婷追上嚟,證明我內心得你一個~」

家姐:「哼!」

家姐繼續講:「不過就咁睇嚟…婉婷真係仲鍾意你…」

我:「佢鍾意還佢鍾意,反正我淨係鍾意家姐你」

家姐:「正傻瓜~」

我同家姐一系列嘅行為,都被人默默注視住。

Simon行到婉婷身旁:「今次相信啦吧?」

婉婷:「佢哋係明明兩姐弟,但點解…點解會做出呢啲咁嘅嘢…」

Simon:「所以如果你真係想家明好,就更加要阻止佢地,好好配合我」
收皮啦Simon
關你撚事咩
第九部 - 第二章:三角關係(二)

返到課室後,三個老死都圍過嚟。雖然三個老死平時嘻嘻哈哈,把口又衰,但都識分場合同時間。

豪仔:「無嘢呀嘛?」

豬肉榮:「記得唔好將啲嘢收埋收埋,唔怕同我哋講wo 」

口水佬:「真,巴打們都撐你!」

我:「有心啦你哋三個,我而家心情已經好返好多啦」

豪仔:「不如星期六出去唱K啦,當relax下心情,加埋我哋都好耐無唱啦」

口水佬搭住我膊頭:「阿明,一於咁講啦!」

盛情難卻,何況唱下K的確可以宣洩下情緒。而我們討論嘅時候,婉婷夾岩都聽到。

婉婷:「喂,你哋係咪星期六去唱K?」

豪仔:「係呀」

婉婷:「我又去」

豬肉榮佢地望住我,期待我嘅回應。咁人哋出到聲,又無理由拒絕嘅…

我:「好呀,一齊去囉」

放學時,我同家姐提起呢件事:

我:「家姐,今個星期六豬肉榮佢哋約我去唱K…家姐你一唔一齊去?」

家姐:「你哋全部男…我唔去啦~」

我尷尬:「我哋傾果時,夾岩婉婷聽到,佢又話跟住去…」

家姐:「咁我都去」

我:「家姐擔心我呢~?」

家姐:「哼」

如是者,嚟到星期六:

因為同班咸濕仔出去,我唔想家姐比佢地睇蝕,所以家姐係我嘅強烈「推薦」下,淨係著咗普通T-shirt長褲。

我哋約咗7點旺角嘅Mr. Way等,但婉婷話會遲少少嚟,所以我哋開房唱住先。

而過咗無耐,K房門被打開,一名青春可人嘅少女行入嚟,呢位少女正係婉婷。婉婷著住件小性感露肩上衣而下身則係一條牛仔小短裙,呢一身再現上一對小白鞋,誘人得嚟又帶啲可愛,完全就係gfable。

因為三個老死都未見過婉婷化妝出街嘅look,而呢個巨大嘅視覺衝擊,睇到佢哋口水都流出來。

口水佬細聲同豪仔&豬肉榮講:「嘩…完全無諗過婉婷係咁正…」

豬肉榮:「阿明點解咁幸福…」

豪仔:「真係估唔到…」

我見佢地望到眼直直:「喂,唔好咁丟架啦好嗎」

家姐都好識大體嘅:「婉婷,過嚟呢邊坐底啦」。

婉婷坐底後,口水佬:「阿明,仲唔問下人哋要點咩歌?」

婉婷:「唔洗啦,我唱歌唔好聽,我聽你哋唱得啦~」

家姐:「我都唔唱架,我可以陪下你」

之後我就同三條強散盡情高歌,而家姐同婉婷就係到傾計。

婉婷:「阿明家姐,你知唔知阿明點解會同我分手?」

家姐:「細佬佢無同我講太多…」

婉婷:「佢話佢有更鍾意嘅人…」

家姐:「係咩…」

婉婷:「你知唔知係邊個…」

家姐:「細佬無同我講呢啲…」

婉婷:「咁你覺得我仲有無機會同阿明係返埋一齊…?」

家姐:「我…我唔知呀」

婉婷:「咁家姐你有咩消息可唔可以第一時間叫我講」

家姐勉強地回應:「好呀…」

婉婷繼續追問:「阿明家姐你呢,咁多追求者,有無睇得上嘅人?」

家姐:「都唔太適合我」

婉婷:「除咗果個Michael,咪仲有一個都幾優質股嘅,好似係叫…叫Simon」

家姐:「唔係我鍾意嗰類」

家姐反問:「咁婉婷你點解會鍾意阿明嘅?」

婉婷:「阿明佢…讀書叻…又樂於助人…再加上…加上我嘅第一次都係..比咗阿明…」

家姐驚訝一問:「你…你哋咩時候…」

婉婷:「就係我同阿明仲係男女朋友關係果時…」

家姐聽完後沉默咗一陣,然後:「婉婷,我有啲唔舒服,你幫我同佢地講我走先」

家姐講完就匆匆離開K房,而家姐呢個舉動都令我同三條蛋散感到錯愕。

我以為家姐去廁所,所以問下婉婷:「婉婷,我家姐係咪去洗手間」

婉婷:「唔係,你家姐叫我同你哋講,佢唔舒服走先」

我二話不說,衝出K房去搵家姐。而婉婷望住我離去嘅背影,細聲講:「又係咁樣…點解…」

三條蛋散完全唔知發生緊咩事,個個懵晒樣。

口水佬率先打破沉寂:「阿明同佢家姐做咩事….」

豪仔:「係咪屋企又有啲咩急事…」

豬肉榮:「婉婷,知唔知佢哋咩事…」

婉婷企起身:「唔講啦,我都走先」

K房內只淨低三條傻佬你眼望我眼….

是日目標200正皮,追貼一篇
皮已正
婉婷又試鳩家姐
又有文
正呀!
加速,加速
都估到 點會似 含大教授 HP ending

不過個種預知嘅失落 依家已經開始緊 屌你樓主

咁早講sad ending
佢老豆
200正皮
第九部 - 第三章:三角關係(三)

我衝出去後,搵極都唔見家姐身影,我心急如焚,於是拎起手機打比家姐,但一直無人接聽。

我回想一下,家姐同婉婷傾計,傾傾下又會突然唔舒服?唔通婉婷講咗啲咩嘢令到家姐唔開心?

我即刻打比婉婷:「你岩先究竟同我家姐講咗啲咩?」

婉婷:「無呀…淨係同佢請教下要點先可以追返你…」

我心諗:「呢樣野無至於令家姐嬲呀…肯定仲有其他野」

我再問:「仲有呢?」

婉婷:「無啦…」

我知道婉婷有所隱瞞,但再追問落去都係無咩意思,所以我無再多講啲咩就掛斷電話。

我心諗:「家姐會唔會先返咗屋企呢?」

於是我第一時間搭的士返屋企。而打開屋企大門後,燈係無開,心諗:「唔通家姐無返嚟?」

正當我要將燈打開時,我隱約聽到梳化方向有喊聲,我將燈打開,望見家姐縮成一團,抱緊雙膝。

家姐喊住講:「關燈…關燈…」可能家姐唔想比我見到佢喊嘅樣,所以我都照做。

我藉住從窗外射入嚟嘅少少光線,慢慢靠近家姐,然後緊緊攬實家姐,但家姐左右擺動似想我縮手,但我點會縮,反而將家姐愈攬愈實。

我:「家姐…係咪婉婷同你講咗啲咩…」

家姐:「無…係我自己問題…只係覺得有啲唔舒服…」

家姐:「不如我哋都係做返一對普通嘅姐弟好無…」

我當然係極力唔同意:「唔得…明明我哋都鍾意大家,唔得呀!」

家姐:「但…但婉婷..我哋咁樣好對唔住佢…」。家姐身為女人,好明白女人第一次好重要…都想留比自己最愛嘅人…

我:「我…我有咩對唔住佢,無錯,我係佢初戀…但唔等於我就要同佢一生一世架嘛…我鍾意果個係家姐你呀…」

家姐:「婉婷佢話佢…第一次比咗你,你…你咁樣點得…」

我充滿疑惑:「第一次?」

家姐:「係婉婷親口同我講…佢話…佢話第一次比咗你…」

我:「我發誓,雖然…雖然我同婉婷差啲咩咗,但最後果刻我都係無做,因為…因為我果時已經發現我真正鍾意果個係家姐你…」

家姐:「真嘅…?」

我:「唔得,我聽日要搵婉婷當面問清楚」

家姐:「唔好呀…其實佢都係鍾意你先咁做,何況人哋都唔知我哋…」

係我內心,婉婷一直都係純純、無咩機心嘅女仔,唔似會係搞搞震嘅人…但唔通我真係傷得佢太深…?
今日瘋狂目標:上熱門或300正皮

將加貼4篇(有甜)
過晒氣嘅故
繼續推
預告定,本故如無意外,會係12/2前完結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞