越界的姐弟戀(甜)— 3

545 回覆
311 Like 9 Dislike
華生
挨豬係乜
好撚型啊米高
咪撚quote文啦
又block一件
有咩衰得過quote文
連quote2次
可摸以寫埋婉婷同Michael扑嘢 婉婷從此戀上咗Michael嘅大支棍 Michael就沉迷喺婉婷婀娜多姿嘅胴體
其實成件事都唔難拆解,只要寫到佢兩姐弟唔係同一個父母生就咩事都冇,同埋,唔該個simon幾時先仆街杏加慘
我都係咁諗
Lm
260正皮追貼兩篇
快手啦
但要係真先有個種矛盾感
希望個隻Simon可以俾人打到變隻豬頭咁
文呢
第九部 - 第十章:幸福時光(一)

我同家姐返到屋企後,坐咗後梳化抖一陣。

我:「家姐,等你到時考完DSE,不如我哋趁6-7月果段時期去轉旅行好無呀?」

我:「咁樣我哋就可以係一個完全無人識我哋嘅地方,盡情享受拍拖,唔洗成日偷偷摸摸咁樣~」

家姐:「好呀~咁要去日本!」

我:「哈哈,家姐你同我諗嘅一樣」

家姐:「我要買買買!」

我:「除咗shopping,到時仲可以同家姐一齊浸溫泉~~~」

家姐:「哼,一睇就知你又係到諗衰野!」

我:「既然未去得日本浸溫泉,不如…不如我哋先係屋企浸住浴缸先好無~」

家姐點點頭後:「但講定先,等陣唔準曳曳!」

我:「點解呀…」

家姐:「我想好好浸下,次次你都…」

我:「咁…我忍唔住呀嘛…」

家姐:「咁你係咪唔聽家姐話呀!」

我:「知道啦…」

家姐見我扁晒嘴:「但無話…沖完涼之後唔比~」

我:「好!咁我而家即刻去校水!」

舒舒服服浸完個靚浴後,我著住條孖煙通攤係床上,靜靜觀賞係化妝枱前搽護膚品嘅家姐。

家姐著住條白色吊帶長背心,既可愛又性感,真係睇到我垂涎欲滴…

家姐從化妝鏡中望住我個傻樣:「你睇唔厭咩」

我:「家姐咁靚…點會睇得厭…我睇足成世都得~」

家姐:「而家你都學識口花花啦嗎?」

我:「唔係呀…咁家姐真係好睇呀嘛…」

家姐:「除咗我,唔準咁樣昅其他女仔!」

我:「當然啦,無人比得上家姐~」

家姐:「我搽完啦,咁我關燈訓啦」

我:「訓啦…?唔係話可以咩咩咩…?」

家姐:「咩咩咩,我唔知」

等咗咁多,竟然得個桔,你話空虛唔空虛呀…

正當我以為就咁訓嘅時候,我發現有隻冰冷柔滑嘅小手伸入我孖煙通。由於我係面對面咁攬實家姐訓,所以我一擘大眼就會望住家姐,而家姐望住我整理調皮表情及「哼」咗一聲。

家姐一手握緊我巨龍,上下chok動,而我就將雙眼緊閉,靜靜享受家姐嘅手藝。家姐時快時慢嘅chok動速度,很吊人癮,但同時又樂於被家姐咁玩弄。

由於我龜頭分泌唔少射精前液,肉棒及龜頭都變得濕潤滑溜,所以家姐chok動起來更爽,而家姐更會時不時用手係我嘅龜頭上搓揉,增加我嘅刺激感。

不單止,家姐更伸埋另一隻手入嚟,輕揉我春袋兩粒睪太。兩手同時夾擊我巨龍同春袋,真係好舒服。

此刻我嘅肉棒已經膨漲得好雄偉,已經開始頂唔住,想要更進一步嘅快感。

我開始親吻家姐,並不斷胡亂撫摸家姐全身,而家姐雙手亦無再繼續chok動我支肉棒,轉為攬實我條腰。我同家姐係面對面姿勢打側躺著嘅關係,所以我用大腿撬開家姐閉合嘅雙腿,再將腿伸入去,然後我同家姐就形成雙腿交叉姿勢。

之後我用腿將家姐下面稍微擘開中,並開始郁動下身,嘗試幫鐵硬粗壯嘅大肉棒係濕淋淋嘅陰唇中尋找洞穴位置。

唔洗一陣,我龜頭觸碰到濕潤嘅小穴,我不斷扭動下身嘗試側入洞穴。而家姐都好配合哋,下身扭動,直接將穴口對準我肉棒。我下身慢慢用力向上頂,整支肉棒慢慢被濕潤溫暖嘅肉壁包裹住。

家姐可愛性感白色吊帶長背心示意圖:
push
第九部 - 第十一章:幸福時光(二)

我哋一邊互相擁吻,一邊愛撫對方。而我同時更扭動住下身肉棒,不斷慢慢進進出出家姐嘅小嫩穴。

10分鐘後,我已經就到達爆發點,於是我下身加快抽送肉棒起嚟,越來越快。因為抽插得更快嘅關係,家姐雙手捉得我更緊,亦忍唔出浪叫起嚟:「啊…啊…啊…」。

最終我將肉棒停留係家姐陰道深處內,然後開始噴射數發精液,再大量濃濃嘅精液射滿家姐嘅小穴內,就咁樣又再一次中出咗家姐…

我射完後無立即將肉棒拔出嚟,因為驚精液會整污糟床單,而家姐都好醒目咁,將手伸向離背後唔遠嘅紙盒抽出紙巾。用紙巾抹乾淨下身後,我同家姐繼續係床上緊緊相擁著。

家姐:「而家滿足啦?」

我:「hehe,舒服晒啦~」

家姐:「哼,成日掛住咩咩咩」

我:「有個咁好身材又咁靚嘅女朋友好難忍架嘛…」

家姐:「哼!不過以後唔好再射無入面啦…好無…」

聖人mode緊嘅我:「嗯嗯,聽晒家姐話~」

家姐都半信半疑:「係真至好~」

星期日上午:

我迷迷糊糊中感覺下面有一陣舒爽感嘅刺激感,一陣清涼嘅感覺傳到大腦裡,我緩緩張開眼睛往下面一望,就見到家姐秀麗動人嘅臉蛋,家姐正用緊佢嬌嫩嘅小嘴幫我巨龍做晨操。

家姐依然著住琴晚嗰套睡裙,而由於彎低身幫我口交嘅關係,所以心口露出大大洞口,那對下垂豐滿啲乳房都隱約可見。

家姐條舌頭就好似一條好靈活嘅蛇一樣纏繞著我條肉棒陰莖,更時不時舔弄我龜頭。而家姐對巧手亦無閒著,一手玩弄住春袋,另一手則撫摸住我大腿內側。

我用岩岩訓醒嘅沙啞聲:「家姐…」

家姐只係抬頭對我笑一笑,然後就擘大嘴巴一口氣
將我肉棒吞噬。由於我老二都算幾大,所以只有約二分之一被含住。家姐開始擺動頭部開始上下上下吞吐,而口水摩擦所發出淫靡水聲,相當嘅悅耳動聽,令人更興奮。

我完全浸醉於家姐口交嘅刺激快感之中,緊閉雙眼好好哋享受呢種舒服嘅感覺。而家姐高超嘅口交技巧令我忍唔住呻吟出聲:「呀…家姐…好舒服…」

家姐我呻吟後,吞吐速度慢慢加快,雖然我已經捉緊床單希望可以增加忍耐力,但最終都係頂唔住家姐那櫻桃小嘴嘅攻勢。

我不自覺地坐起身,用雙手捉實水家姐個頭,隨後我一陣陣快感直衝腦門,下身一用力,積存嘅精液一湧而出,盡射於家姐嘴中。

而當我將精液盡數射出後,我雙手鬆開家姐頭部,而家姐同時亦將我肉棒吐出。家姐用淫邪嘅表情,並張嘴伸出舌頭,濃濃嘅白色精液沿住舌頭向下流,滴落我腹部。

被含醒再加上晨早一炮嘅感覺真係套舒爽…

家姐清理乾淨啲精後:「而家可以起身啦?懶訓豬!」

我:「以後可唔可以咁樣morning call…包保一定精神晒!」

家姐:「呢個要睇你表現~」

我:「我保證家姐以後叫我做咩就做咩!絕對服從!」

家姐可愛性感白色吊帶長背心示意圖:

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞