覺唔覺啟德區畀人吹大咗?

827 回覆
1229 Like 36 Dislike
你唔好講第二樣啦,宜家係話你搬龍門呀,咪自己打完當無打過果幾隻字啦。
隔幾遠呀?過渡房屋後面200米都唔夠咪啟晴村囉?唔識就咪亂up 24

又up 咩鳩南昌,宜家同你玩緊荃西同啟德呀,你咪好鐘意荃西,荃西好有升值潛力咩???
咁咪即係升得快囉
咁monaco呢?推咁多期都一q清,你淨係用一個盤以偏概全整個啟德
咁過渡性房屋同你嘅天環差幾遠呀
對到正呀
我上面咪講咗囉
22k 入Monaco
係有水位
所以咪sell得曬囉
完全睇唔出荃西兩房升破1000後仲可以點升
算啦佢真心啟德haters + 9 up 唔駛本
一撚定要一q清袋先得,慢慢賣果d就市場睇淡
邊一個盤開得貴
開到高溢價
你自己咪打曬出嚟囉
我諗重點唔係成交價我意思係點解係荃西22000就合理,啟德25000就吹大左要祝人好運

理性討論,點先叫‘合理’?
咁咪千一萬囉
升得慢啲之嘛
講緊現價喎
你去荃灣西開4百幾呎,現價係要9百中
3年之後可以升到幾多呀
升過一千萬後咪又變慢車
我同緊你講啟晴村德朗村呀傻仔
過渡性房屋幾多人呀?啟晴村德朗村幾多人呀?
過渡性房屋全部係殺人犯定強姦犯呀
對正so ???????? 佢地有幅射?????
影響你咩呀,德朗同啟晴影響左啟德真係多,如果唔係一早30000蚊尺啦,咁大影響,傻仔

麻煩你睇清楚我講乜先
貼撚住德朗
同天寰隔咗條沐安街
十二塊啟德坊地有啲啲影響嘅得果一塊
啟德坊業主都未反檯
但你就講到好似開核電廠咁
居心叵測
係,但明顯你只講高溢價個堆。拉勻返黎講啟德根本無你講得咁差
對到正你覺得冇問題咪得囉
對我都冇影響
但啟德兩房破千萬仲有大把市場,你睇吓奧運啲兩房過哂千萬仲有價有市,呢啲只有市區中產區先做到
咁大家公開討論, 有乜問題
我冇話佢好差, 我一直只係話係咪吹大咗
咁其實只係the henley吹大左
而唔係啟德全區?
monaco系列去貨仲好過黃竹坑上蓋同柏傲莊第三期
咁你自己都比較下摩洛哥同柏裝先
你比較下邊邊啲貨去得快啲
自己睇下費事又話我打手
元朗兩房都過一千萬
Hub 仲去到千一㖭
不過冇人買姐
好啦
瞓先喇咁多位
新年快樂, 過埋年之後再討論下
啟德係咪吹大咗
monaco one 近5百伙,賣左兩輪,賣剩4伙
柏傲莊3期賣左3輪,之後要拆樓停售,仲有超過130伙終止交易

你想我睇呢d?
跟住點醒佢呢,佢又扮傻仔講其他野撚化我地。
佢應該會搬曬全香港另外17區嘅盤嚟踩啟德
咁做人真係好辛苦😂😂
真心忍唔住笑😉😉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞