覺唔覺啟德區畀人吹大咗?

827 回覆
1229 Like 36 Dislike
點睇領都領峰領凱750尺間隔仲係賣緊九百幾都無人接
係囉,新起個車站廣場夜晚全部年青情侶,好似以前尖沙咀文化中心門口咁。又多後生靚仔靚女跑步

唔知班公屋大媽幾時侵略呢邊
可能當香港最出名果班歌手係新開果個5萬人體育館搞下演唱會,呢個區既氣息就會慢慢上去
同一個價買一號銀海維港景vs幼到渠的河景
實成班過去跳大媽舞
聽講啟朗班業主日日收收購信,收樓價出到大約1萬6-7尺
香港置業劉浩勤表示,將軍澳領都3座左翼高層B室,實用面積約686方呎,套三房間隔,10月放盤叫價1,089萬元,日前減至1,000萬元沽,做價創同類型單位新高,呎價約14,577元。

利嘉閣地產皇牌屋苑都會豪庭分行首席聯席董事鄧達榮表示,日出康城領凱9座(左翼)高層D室的二手成交,單位實用面積約727方呎,採三房套連儲物室間隔,外望向東山景。單位新近以1,038萬元成功易手,折合實用面積呎價約14,278元。

公道講句 低層貼住環保大道嗰邊係真係狗也不 冇乜人接 但質素高嗰啲一樣係有人接
綠表價?
北都係同深圳玩Synergy,
關中環咩事
租貴唔起 但樓價貴
唔知詳情,有冇啟朗朋友講下?

就最近聽既成交樓385尺,賣左600萬左右(未補地價)

我都佩服個fd抽到呢到,佢話佢基本上一收樓佢已經知自己賺左3m
前後兩個站即刻平一大截

鑽石山上蓋星河明居 兩線交匯有大商場
一千萬有500呎三房 會所有基本設施

唔要鑽石型廳嘅話睇宋皇臺站嗰邊
傲雲峰500呎兩房仲係九百幾萬
明廁梗廚大露台 個泳池大過啟德所有屋苑
管理費實呎先$2.11 仲平過啟德居屋
屯馬通車之後已經升咗15-20%
政府: 地已賣, 理得你
地產商: 樓已賣,理得你
業主: 啟德好正呀 起碼3萬/呎
政府新cbd係北區
北都玩科技 唔係CBD
二手野好撚正
傲雲大2房要10M la…
最離奇係成個啟德區咁多人住, 竟然一個街市同游泳池都無
泳池冇必要啦 啲新盤自己都有泳池
有冇吹大冇人講得實 只可以話市場好受落啟德呢個概念 每逄新盤又好多人買 你見monaco one收6000票就知
monaco marine 都唔洗太擔心 啟德坊淨返佢同上蓋個個 一開賣應該都會幾搶手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞