[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(292) 睇#1

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
12900/12900f box版有無消息幾時有
連review都唔見有
尋日去左黃金地庫,好似見到已有價
幾時有跌過...
去過財經台睇圖都知,呢啲叫技術性調整。
幾時返貨呢啲有冇話幾耐會返一次
其實點解連登咁中意 HCG 系列 ?
Btw 12400 box個官方售價係幾多?
咁點解唔次買埋牛?
目標咩 級數顯示卡就入定對應嘅牛先,耗電低過佢嘅都通殺。
因為a2000法奧賣得貴
970仲貴
法奧1tb得sn750可取
3080 12gb 旗艦個價買到丐3080ti ?
yse 智商稅
官方炒埋一份,msrp計多2gb 貴500鎂
回望7月價位幫大家重拾希望
$36xx-4xxx 3060
$49xx inno 60ti
$53xx ichill 60ti
$59xx rog 60ti
$72xx tuf 70ti
$71xx amp 70ti
$77xx suprim 70ti
inno galaxy giga gam oc $8xxx 3080任買
肥水不留別人田
依家用緊11900k rtx3090 但ram 係64GB 3200Mhz , 係咪最好換過個ram? 純打機唔會剪片個d
唔洗啦 唔好哂錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞