Omicron首重症 兩針護士入ICU

807 回覆
1444 Like 14 Dislike
我對pro vax同埋anti vax沒立場
但係一定要輕鬆批religious/medical exemption.
same here.佢一日唔improve個副作用,好難令人去打。
打咗針去飲茶見到孫仔
佢地識既就唔會拎住堆content farm 打飛機
其實將唔打武肺針同反苗劃上等號根本就係帶風向
直頭係沒critical thinking.基本上帶mask+做好個人cleaning已經防到好多virvus,咁點解我要賭個0.幾%autoimmune system副作用?
其實一開始講群體免疫
我係覺得為群體免疫全民打係ok

但既然好快有變種,
群體免疫就唔work,咁就無必要全部人打

只需要好似每年流感針咁
高危人士打就ok
其實一開始講群體免疫

但既然好快有變種,

只需要好似每年流感針咁
高危人士打就ok
其實一開始講群體免疫

但既然好快有變種,

只需要好似每年流感針咁
高危人士打就ok
其實一開始講群體免疫

但既然好快有變種,

只需要好似每年流感針咁
高危人士打就ok
flu 黎
枝針廢的. 就算流感以佢既體質中左flu 都同其他老人家都要入院
樓主pin 呢個la
大部分人打晒,咁中招嗰個都好有可能係打咗
以你嘅邏輯,六合彩都係有一半機率中
患者有糖尿病、高血脂和肥胖
佢有呢堆問題冇打針分分鐘直入殮房
仲未計每打完一針個副作用分分鐘會死
原來網軍打手黎
點解會有網軍打手去捍衛打豆苗既?
佢只係有份早期研究mRNA,唔好吹大佢忯火mRNA vaccine發明者
無打左針八十年之後既數據唔計
我八十年後死係咪你負責?
你班傻閪咪就係咁架囉
自己d 專家就專家
人地發明者就話吹大 抹黑人
https://amp.theatlantic.com/amp/article/619734/

你係咪又想話mainstream media逼害佢?
資料錯誤俾journal 抽文係咪學術界逼害佢?
睇少d fringe media la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞