Omicron首重症 兩針護士入ICU

807 回覆
1444 Like 14 Dislike
總之苗撚話打針一定岩啦

本身claim打針有100%作用
而然后發現打完都會中 就claim有80%作用
然後病毒變種就claim 有50%作用
標準無限降低 總之1%機會都係有用 一定要打

另一邊廂就話打完死亡率就一定係0%
死幾多個人都話唔關事
副作用就一定係冇 心肌炎完全係自己問題
標準無限咁高 係咪要打完15分鐘內成個人自爆先計數?
罰抄三次
完全
完全
完全
認同。

其實重點應該討論 :
點解有啲人,唔打針都冇中?
有啲人,打咗針都中?

如果從呢個做切入,即係如果你做好個人衛生,戴好口罩、用手接觸口鼻前清潔好雙手。
有冇打針,都係唔會中㗎。

有啲人,反而打咗針,以為百病不侵,冇做好清潔,咁咪變相更加易中。而自己中咗,又冇乜反應,但仍然冇做好自己衛生,咁咪變流動播毒中心。

反而打咗針嘅人,個播毒危機仲大。
如果有個打完疫苗再中武肺死既咁叫苗撚點算好
打咗針仲中
仲要重症添
咁唔打啦
唉好撚驚
不如禁堂食算
正皮
咁人地問班苗撚去咗邊你又算唔算衝出黎
你要明白,谷針原因,係交功課俾上面睇。

「你睇下,我地要求做嘅野,啲市民話咁快就做足曬,即係我地好得市民信任。」
做護士咁辛苦都咁肥
just flu撚又有咩野解釋?
準備可以落去同孫仔見面飲茶
係咪佢打針果日冇食早餐

屋企人一樣!但唔止因為佢兩年戴咗口罩,可能佢疏遠咗班飲飲食食八婆大叔,多咗做行山運動
琴日先有班疫撚話一早轉左防重症 唔係防中毒
今日就大大把打落去班苗撚度
個別例子唔評論啦
一路flu 都係可以致死架喇 第一日生存係世上?
等支那出到隻老翻藥就會入貨
冇效都唔緊要
係會令你有嚴重後遺症先死
打針 副作用 果d 又個別例子
明明而家谷打 過時針去防疫 苗撚還幫極權政權護航
你有1000個人既數據,就係降7成

但對於每一個人自己黎講,就得兩個possibility ,一係中一係唔中,係50%賭大細,搏好彩
年年都有人 flu 死㗎啦
你做乜鳩啫

打咗流感針未懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞