Omicron首重症 兩針護士入ICU

807 回覆
1444 Like 14 Dislike
呢單唔係個別事件, 如果同你講七成有效即係有三成無效, 冇人要隱瞞, 係你三成要當十成
打左表示連登班苗撚係on lun 79
直接一開始講支針係俾人做黎生返工好過啦
龍門有排都唔洗搬
點止孫仔
見耶穌都仲得
會唔會因為呢隻武漢病毒改寫晒人類唔再戶外接觸工作
#176 你又話係個別事件
咁到底係個別定唔係個別
想苗撚解答下

點解成日講變種變種要打加強針但係都係打本來未變種之前既針

想對付變種唔係應該要打新整專for新變種既針?
打完中輕症, 反苗撚:打完都中 打黎做乜 just a flu
打完中重症, 反苗撚:打完都重症 打黎做乜
y
uu
要打N+1針先有用
唔會

人類成功的原始天性係群居 分工
「冇人講十成防重症吖嘛打兩針都係五至七成, 你拎一單case嚟講有咩意思先」
咪就係講你呢啲人, 冇效入面抽一單代表整體十成無效, 有幾難理解
「打兩針都係五至七成」你係咪睇唔明?
反苗撚:要100%防到先算有效
有一單例外都算垃圾
打完輕症,苗撚:支針有用
打完重症,苗撚:個別事件
你唔打其實冇人care
中咗人冇事就得 唔洗下下笑人地去做好防範
苗撚做咩口服藥都出左啦。你見政府都唔訂就知咩事啦。 一味谷針。打完又打做咩。
打完針輕症重症有數據有統計, 唔係憑記憶喺連登睇到一兩個post就係
其實我根本就唔想理同唔想嘈枝疫苗有用定無用 你地覺得有用咪打多幾枝囉

總之宜家個問題係班苗撚逼啲唔想打既人啪針 又標籤唔打既人係反苗撚係右膠 又不斷唸盡辦法去逼人地打 每個人既狀況都唔同 咁真係有人打唔到 宜家個問題係根本唔比人有選擇權去揀所以先咁反感
冇人care你打唔打
先唔好講3 7重症點黎 我當你岩先
打兩針都37
即係唔打針係19?

咁其他唔打針重症的case係邊?
因為未打7749針
黑警:咁多間報館都冇事,而家淨係封左蘋果
咪就係你呢啲人,咁多間報館淨係拉一間只係個別事件,有幾難理解?
可以見啊爺添呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞