[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
莫斯科爭氣 3比0贏左novara
Moscow 打得好定novara發緊夢
兩邊都一樣 novara送左26個失誤 moscow得9個
Hancock啲set波真係
邊度可以睇番場波
Gunes被票選為全球最美現役排球員
明明個下巴肥到大把靚過佢啦
岩岩男排歐冠,再一次體現教練既重要性,睇Zenit St PETERSBURG真係嘔血,明明硬實力高過BR Volleys,球員狀態唔好唔換,Iakovlev打到抽筋都唔換,換人開波垃圾到好似冇練過波咁,替補二傳差到咁都可以打足兩場,Kliuka連續關鍵分躲一傳送局送賽,後二關鍵分永遠見唔到影,呢個芬蘭人可以帶到俄男拎東奧銀牌真係靠班球員自己發揮好
前幾場用Grebennikov 打大鎚 然後用Urnaut打自由人 去打歐冠諗住打枝弱隊應該ok 點知主場被人3:0 同埋今年係俄超都打得一般
下季老虎可能重新掘起 睇人講話 Voronkova 簽兩年約 仲同Sinead Jack(入左土耳其籍)簽約
Loko肯放voronkova走?
睇下Voron想唔想出國打波啦 如果老虎出高薪比佢 都有機會嘅 Loko就一定想留佢㗎啦
佢仲後生 打咗咁多年都仲係26 如果為下屇奧運一定出去打會再進步多好多 好過留係俄做山寨王

睇睇下原來下屇奧運2年後 咁好多選手可能仲會繼續打
貴婦應該仲頂到
eda仲係主力
仲有巴西堆姐姐
Voronkova係土耳其出世
唔知有冇土耳其藉 算唔算外援
老虎最應該要換嘅人係教練
應該大部分運動賽事係成年後代表咗國家隊之後就計你係個個國家 除非你放棄國籍
所以應該計外援
我見 Twitter 有人話唔計 可能係個個人鳩嗡
Grenbennikov 今年去左呢隊 個狀態明顯下降左好多 同埋睇得出佢同隊友仲係唔夾, 好多位都卡唔到, 個人反應仲Keep到 但係睇得出佢好攰
其實土耳其聯賽有邊個教練係好 除左Guidetti 好D之外
支隊伍搵佢打埋大鎚位緊係攰啦
其實全世界有邊個教練真心好 朗平 古馬利斯 Novara教練 美國教練 都好似得呢幾個
最近韓排有個幾ok
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kim_Ho-chul
去過意大利做助教
之前教過男排 依家教女排
季中接手 將金熙珍隊波原本打咗4輪都仲係尾2
贏得2-3場 帶到暫時連勝5場
仲將原本真係廢到無倫嘅表勝珠打到差唔多場場20分呢下先癲
而且有場22blocks V league一場最多blocks紀錄

重點係真係攔到李素英 姜素輝頹哂兩個好似分別都係全場都係拎得幾分
fivb 同土超個計法未必一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞