[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Pincinini 成37歲都主力拎到歐冠都證明 舊個代嘅大鎚各項技術都好好多 而家意大利啲大槌 一係就拎唔到分 一係就接唔到波 舊一批嘅小球串聯真係好勁
可能就嚟連背飛都唔打 淨係打前快
唔明點解簽Egonu 明明Haak都幾好 放走Haak換Egonu係唔係真係值得
嗰年裸女好似攞埋MVP
銀行嫌自己錢多
土耳其紙水貶值到咁
都唔知捱到幾耐
拎MVP個年係16年係Pomi打Vakifbank 37歲個年係Novara打Imoco
拿拿聲等朱婷手術完 簽埋 返去 雖然話做手術但都等到2046
話唔定大陸無人敢做,又唔畀佢外國做。
而家做可能仲趕得切打世錦賽
佢唔係已經去咗外國做手術啦咩??
覺得佢應該上唔番個level
有出發嘅微博? 我唔係好覺。
究竟女排世錦搞咩咩消息都冇,幾時抽籤都冇消息唔通要AVC補打翻亞錦賽先得?
冇睇微博,我係睇啲大陸新聞,話佢去美國做手術,我以為係去咗,原來仲未去
不過呢個時勢去美國,可能去咗都唔敢太張揚發微博。不過都可能因為疫情,暫時去唔到
如果佢手術成功,我估FIVB都會講。暫時無就當無啦。
我都無微博,但鄉土圍爐板啲人咁鍾意轉微博,總略知一二嘅。
可能要啲時間囉 咁講真佢去唔返以前咁癲 有7,8成 轉型做下接波 都夠用啦 世界咁少呢類全面嘅大搥
好似話荷蘭疫情大爆發 推遲抽籤
可以波蘭抽丫...好似合辦.
下三路要再練下囉 但佢真係做咗手術先算
我覺得今年韓國係同佢蒸鵝一齊殺手奧運 佢兩個又接波又拎分 蒸鵝真心比個個李素英勁幾皮
鵝鵝今年關鍵分全部把握倒 一雪里約前耻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞