[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實haak都已經送咗幾多 係費內把握唔到 費內都無咩人可以換
費內個心理質素真係奇差 好果陣可以好好
但一落後幾分就咩失誤都出哂黎 開失波 瘋狂一傳比叉燒 修正修過對面場
講緊聯賽 世俱杯上曬外援
Gabi barsh 狀態差極都一個譜
至少一傳防守可以做好比副攻同haak
你睇下ecza就知
Ecz真係 完全冇曬豪門風範
fener最大弱點就係冇人接一傳
根本冇接一傳既人才 點換人都冇用
Ecza真係睇到唔想睇落去 曾經都覺得唔錯 都幾睇好 但成隊波好似得boskovic係訓醒咁 baladin同saliha就淨係一味靠死力 仲記得有場對銀行baladin成局拎得一分個教練換人又on99 落後少少就換哂啲後備出黎 比十個苦瓜你都冇用
如果冇左bos 可能聯賽排6至7名
原本第一二局都幾好睇 諗住費內就算輸都起碼打咗場好波 跟住就開始崩 第三四局差到
第三四局換人換到勁亂
換走Naz 出Buse又唔比人打多陣 一出就要即食咁
Set幾球又換走人
Heyrman係勁 但係單想靠一個副攻就改變局面 太難了
況且一傳咁差俾得幾多個
主攻又係亂買人 adams真係眼火爆
saliha連tugba都不如 憑咩打豪門主力
Baladin成日冇啦啦offline
咁嘅局面苦瓜係場上都冇用啦
Zehra 17分 8扣9攔
又唔好太神化瓜姐 佢從舊年 歐冠決賽 到奧運 再到歐錦都有跌制嘅時候 講到尾 Ecz都係買人奇奇怪怪
如果第一局冇輸 後面點都唔會崩到貼地
根本排球要求就係要攻守兼備既運動,都唔知幾時開始就變成強攻手就唔守波,弱主攻去守波又攞唔到分,真係好奇怪既改變,雖然朱婷係強國人,但佢可以做到攻守兼備真係不得不佩服,仲有金哥gabi果類先係最有價值既球員
差少少 費內唔爭氣
仲諗住打到5局 湊夠10攔
因為替補就係要一上嚟就有發揮 唔係點用嚟追分
始終都係覺得setter比得唔理想 d波太開 又或者太短 有時要追打根本無線打
強國 其實朱婷 張常寧 李盈瑩 三個都算係咁 前二 接到下又拎到分 後面接就差啲 但都好過一大堆 而家歐洲好多一係大力出奇蹟 一係就接波但拎唔到分
個一傳勁亂 想buse換下節奏都要比幾球到位好波
都未有好波傳到又要落場翻後備席
唔覺得buse會比Naz 差好多
前兩者防守算叫好好啦 VNL打到張常寧癲咗
好似女排打法男性化開始 每隊都要有強力攻手
慢慢發展到每隊都強力接應+保守主攻
奧運美國贏倒都證實左你講既野
張常寧前段都一般 係中後般 癲咗
其實要全面球員邊有咁易做 Larson Gabi 張常寧呢類已經係正常人打波做到嘅攻守兼備嘅極致 朱婷同金哥就係天才級巨星嘅攻守兼備嘅象徵 小彩娃仲有段路要行 但起點已經係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞