[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
最好笑係賽前有報導訪問Hill奧運嘅目標
Hill話係金牌
之後佢哋開post恥笑
話美帝依家(奧運前) 可以打得贏中塞意邊隊
又話佢哋今次入到四強已經要偷笑
仲要恥笑Larson

點知人哋贏曬佢哋所講嘅所有球隊
Larson仲攞埋MVP
而佢哋連小組都出唔到線
朱婷啲fans真係好乞人憎
成日好似癲狗咁周圍咬人
邊度睇?
https://olympics.com/en/olympic-games/tokyo-2020/videos

揀番排球
不過有d場次無咗 想睇番俄妹對支那
奧運資格賽對俄妹個場 最尾真係輸佢d脾氣
費內繼續有球員同工作人員陽性 今晚30號場波會延期

前佢地呢幾日仲繼續練波
朱婷一傳防守冇金哥咁好就一定 但兩個都係超一流嘅球星 朱婷個手術都唔知幾時做 又唔知會唔會好返
金哥唔經唔覺已經34 但佢真係算Keep得好 雖然中間有段時間狀態一般 但大賽真係冇Flop過 木村只要係佢本身就唔想打 然後去完銀行打波 自信心都冇埋 但佢奧運年又打返起…… 朱婷個手術講到而家 都唔知幾時做
係估唔到去到最尾朗平都跪係戶籍到 帶埋啲拍手球員 中國啲球員個個都有好條件 但冇技術 袁心月 啲攔網打咁耐 都仲係咁差 張常寧 李盈瑩 冇朱婷係隔離就唔識打波 龔同王唔想提極垃圾
反還反
張同李係無朱嘅時候打左意大利3:0喎
個場本身已經冇咩意義 前3場 關鍵時候 有壓力底下 佢兩個完全打唔出個狀態 兩個其中一個頂到出嚟 都有可能出線
今晚11點土航對老虎
第一局就打到三十幾
31:29, 如果唔係人地過網送左分差啲贏唔到
到底有冇過網 最後個角度唔係好睇到
有,瓜姐都未掂到個波就俾對面拍走左
個教練嬲到掉埋塊版落地
https://youtu.be/GFmxsbpzVUI
當年韓國呢個應該算最強陣

想知巴西個陣算唔算最強
我而家replay緊意大利俄羅斯

仲記得果日遲起身miss左
想睇美國對土耳其
睇返中美個場 中個個都打得ok
朱婷望落真係仲打到
到宜家都唔明點解後期對土成隊都冇晒態就冧檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞