[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
19年韓國成team都打得幾好
但唔知點解世界杯放水 hea打都第6
陣間有銀行
星期六又有大戰
大戰應該係星期日22點 fener vs 銀行
Fener 有Vargas 可能屠多次銀行
23號 星期日先岩
其實佢打有啲咩成績上位上得咁快
https://www.instagram.com/p/CY-1aGUsNvi/?utm_medium=copy_link
Ferhat做克羅地亞女排教練
其實佢有過啲咩成績上位上得咁快
睇老虎
bos係個胸圍攞咩出黎?
泰妹都打得幾好
上局係,今局差少少,多左失誤
balidin打快攻仲攞到分
baladin又比人連續block
佢真係無進步,一傳已經唔係好好,啲一攻俾人block到曬,就黎大主攻個位都保唔住,saliha今場應該攞分多過佢
姜其實做咗啲咩咁多人憎佢
我麻麻地佢純粹因為覺得佢防守廢 一到後排就冇用
個樣串串咀咁 以前佢去國家隊都係負責出黎開波
李素英都無佢咁串
防守嚟講姜仲好過李 守直線都ok
不過今季兩個拆開咗即刻無哂buff
李素英上場好似得3分對面表勝珠發力

聽日2點有明星賽 可以睇下
覺得佢睇唔起國家隊 話自己受傷 轉個頭割雙眼皮又打聯賽
係費內個IG story 睇到 小彩娃+Vargas 打大錘 Lazareva打後二 呢套陣容 一傳唔飛得太多嘅情況下 都幾強
小彩娃+Vargas 兩個同場打銀行 感覺一傳好危
感覺上費倫巴治都冇個一傳穩
所以就放上進攻強嘅上場
撩起個波 打強攻
Lazareva接一傳可能仲好過Vargas隨時
金哥去左睇全明星賽
本身諗緊佢都隔離完 會唔會去睇
點知仲有個環節
班男排顏面何存
真明星
鄭浩英大傷完唔知好番幾多,李多妍比恩真好用,因為恩真力量太弱,個人都Hold唔實,李多妍相對實淨好多。
其實副攻都唔係問題,韓國冇左金哥同在英,邊攻手真係得番鵝一個,國內搵幾個似樣既都冇,180+以上係有,但係好幾個都係上唔場主打
素輝就算啦,佢果種打法對高攔網一定過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞