[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
茜茜姐嘅作用好似係保一傳?
咁咪廢左右翼。
又唔打後排攻擊。
打死前排,卡死前排。
永遠前排得兩點。
完全不解點解唔打後排 睇其他隊成個中超都唔係點打
可能係唔識傳後攻
今場都係金哥
辛苦拉開畀其他豬隊友送分。
仲慧係咁打失都唔換人冷靜下,真奇葩。
瘋狂送分
攰死金哥了
球球5米高去3米線,真係打死人。
金哥打哂唔洗再聽中女噪音
唔知佢之後去邊打呢
係咪已經打曬?金哥Larson你咪冇比賽打啦?
金哥打哂唔洗再聽中女噪音
唔知佢之後去邊打呢
係咪已經打曬?金哥Larson係咪冇比賽打啦?
季軍戰打完, 中超應該剩返2-3場波打冠軍.
又係天津對江蘇, 你唔悶我都悶...
估佢8成會去意大利 (見d大陸網話費內又搵佢)
希望喺職業生涯尾段有得拎多次冠軍同最佳主攻
佢好耐冇拎過冠軍啦
要拎冠要去 imoco 但佢地好似齊腳
覺得佢似會去 novara 搵 lavarini
我都覺得novara有機 但好似都齊腳
但Lavarini咁鐘意佢 似金肯就得
Imoco都唔係冇機 睇完佢地上次打銀行 覺得佢地輸左會再考慮下其他主攻
不嬲中國球隊都冇一個勁嘅後二 隊隊都係用保障後二 天津嘅楊藝 上海嘅歐陽茜 江蘇嘅龔 龔係中國聯賽算咁上下 一出到去國際賽事都係一般
我覺得連銀行都有機會搵佢 Batch今年好差 場場負分咁滯 如果想拎歐冠 簽金哥唔係冇用 但係Imoco 同 Novara 都會想要佢 估唔到 金哥球員生涯尾聲都吸引到咁多豪門想搵佢
豪門要既進攻力有曬 但一傳攻守好既又有一定進攻力既球員真係太少 銀行贏倒lmoco 某程度係贏左Gabi
費內如果係金+彩娃+ Vargas + eda 都已經差勁遠
好期待佢再喺豪門到打波
其實現今排壇啲球員真係大倒退 身體質素好似好過以前 但技術真係差好多 歐洲支支隊伍都係搵一個大力出奇蹟嘅球員打後二 全隊火力就集中落佢地 大鎚位變咗 一係就第二個自由人咁 接一傳防守 一係就咩都冇
有突出既進攻能力係好 但係有啲攻又冇守又冇 送分多過攞分 係場上好似夢遊咁但全隊都要保佢果啲真係
真 Tom sokolova果代好多打足十幾年
以前既球員小球處理同整體防守能力都高好多
以前好似話係跟左男排風格。
兩個主攻負責一傳同修正。
副攻負責揀網同快攻偷幾分。
兩樣去造就接應大力出奇蹟。
結果女排就越睇越悶。
前掩後二,雙背飛,時間差自我掩護果啲變得唔多見。
意媒爆Egonu 轉去銀行
咁仲有咩好睇 毫無對抗性
其實vargas有咩好 以前睇佢係土超打都幾多失誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞