[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
銀行淨係防守串聯都贏老虎幾條街
個新自由人雖然成日比人屌 但都愈打愈好
防守企位意識都幾好 唔怪得比人重點培養
Akoz國家隊個位都危危地
尋日有d諗住必贏嘅波 銀行都守到
Zoran Terzić is getting closer to taking over the Russia Women’s Volleyball National Team.

邊個做都好過Busato啦 見到佢世界盃同奧運迷之換人同暫停真係火到嚟
佢唯一一次做得好係對中國個場 換個後備出黎開到波
2014-2016個個先好笑
依家睇番10年前紀錄片 原來2012年興國合約時件事已經煩擾住金哥 佢提到奧運個陣心情都有影響(相信12年拎到第4先可以接受訪問嘈番興國轉頭)

2005年為興國打波 韓國要打6年先可以轉自由身
結果金哥打咗4年再被興國以外借身份去咗日本土耳其打3年 佢覺得已經打咗7年咩都夠 點知興國話只計國內 個陣搞到費內打國際賽佢唔可以上場)
佢仲要中途番韓國去解決件事
球會話佢簽費內個陣有條條款 話國外打2年就番韓國 最終FIVB都判咗佢屬於興國嘅人
(佢有提到係聽人講 叫簽咩就簽)
興國仲公開埋佢去日本嘅年薪
後尾應該韓排協跪低 比佢繼續國外打波

可以證實佢上季幫興國打多一年
所謂第六年都仲未打 結果點都要番興國再打多一年

B站有 有興趣可以睇下
Voronkova傷左?冇出場嘅
但仲有個一年約 點都要死死地氣打埋個一年
可能到時再老d 唔做必然正選 再係興國退役
有約在身 點唔打
記得當年判咗係興國 金哥對外係講 如果判係興國 佢會退役 後尾逼到唔知邊一邊跪咗 只要費內肯比錢續身 金哥就可以返費內 跟著個陣費內就比錢解決件事 個陣時金哥勁慘 飛咗去阿塞拜疆諗住打World Club 點知比興國過一棟
球員應該唔可以單方面解約
巴打好記性
興國個代表接受訪問個陣都好廢老feel 仲話佢外借個陣因為合約無寫外租條款 所以興國本身都無錢收 仲show埋2009年去日本打波
一個月$33,333薪金
個陣FIVE最終係判咗比興國 因為金哥簽去費內個陣份約上面有寫打完外國兩年會番韓國打波
後尾無講原因 只係話隔咗一排就批咗比金哥係費內打波嘅文件
段紀錄片係講佢去多哈 但全程坐場邊
我諗奧運後興國唔會敢逼佢 打就一定要打
但拖到40歲都唔會chur佢掛
之前喺d綜藝到睇倒金話費內個主席成日叫佢搵個土耳其男人結婚之後永遠留喺土耳其

不過條友咁愛國
因為個陣好留意金哥係費內打成點 然後跟呢件事都跟咗一段時間 個陣金哥只可以係場邊睇波 真係勁慘
個一年唔上場打都可能叫佢係場邊做吉祥物

講起 鄭大英仲打緊 佢係韓國有聯賽開始打到依家
興國係咪都仲有個都成40歲既副攻打緊
前幾年仲要返國家隊打VNL 好癲 韓國日本都感覺後繼無人 一個冇咗木村 一個冇咗金哥 之後條路 又返去08之前
依家搵緊D韓文PAGE
暫時睇到呢個 可以用GOOGLE TRANSLATE睇下
https://namu.wiki/w/%EA%B9%80%EC%97%B0%EA%B2%BD%20%ED%9D%A5%EA%B5%AD%EC%83%9D%EB%AA%85%20%EC%9D%B4%EC%A0%81%20%ED%8C%8C%EB%8F%99

2012 FIVE有提過金哥去到季尾就唔屬於興國(以國際標準)
但韓排協就死都話國際規定唔適用於韓國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞