[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
一定啦 有指示
緊係啦 一個打開後二 要佢接波 緊係個個都開佢
原來bricio都27 成日以為佢仲好細個
馬臉冇波打
因為佢大學出道 意甲 成名 後尾留係俄超 咁多年都冇咩進步
即刻攔返一個網
記得都打過土超 同埋國家隊都係靠佢carry
依家連大賽都入唔到 可能打俄超舒舒服服就算
佢去Kazan前就係打Fener 但佢都係啲大力奇蹟 唔點用腦打波
成日以為佢好矮 原來都188
應該係lazareva第一次拎MVP
好欣賞佢種打法
高波上到去打兩邊
一係就抹落去 或者打兩隻角
慳水慳力 又拎到分
而家有莫斯科比賽
重賽個場
Larson去左Monza
以前好少睇女子俱樂部比賽
呢家想搵返啲好睇嘅黎睇
有邊場值得一睇 幾時嘅都得
11-12 Fenerbache Vs RC Cannes 歐冠
16-17 Vakifbank vs Imoco Volley Final 歐冠
17-18 Vakifbank vs Imoco Volley Semi-final 歐冠

土耳其聯賽/杯賽 可以搵返15-18 個段期間
11-12 Fenerbache vs Dinamo Kazan Semi final 歐冠
都好值得睇 2邊陣容頂級 相當經典
16-17 Fenerbache vs Eczacibasi 土耳其聯賽semi final 第二場亦非常刺激
之前個報導係真嘅 即係金哥呢半季唔打
有場費內vs伊薩定銀行 打到第5局
費內有金哥 eda sokolova?
係咁拉人去玩美國聯賽 最後自己又走咗去意大利
唔該晒
唔該晒
突然傳金哥去打美國聯賽話sheila都會去
Sheila 同 nootsara 好似早幾個月就宣布左去 金唔會去掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞