[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
即係同醜hill一樣都係31,但醜hill都無佢flop成咁,佢之前係受過傷定點?點解flop到奥運同聯賽都打唔到正選
好似係有傷 唔知係膝傷定背傷
聽呢到啲人講 話佢 有背傷但係關神經問題事 所以唔知係醫唔好定點!?
有冇ching知道點買vakifbank波衫
見佢話減價但好似剩係送土耳其
奧運亞洲區落選賽對泰國嗰場都係出場前打止痛針頂硬上
俄羅斯嗰場真係第三局好似領先過22:18
場波同東京奧運支那對俄妹嗰場咁,真係奇蹟嚟
仲要兩次嘅轉捩點都係Fetisova
見佢開波前係現場打針
嗰下真係好respect佢
Volleyball World評選佢為Best of 2021第一位真係不無道理

我直頭覺得佢係Best of 2010s
佢攔背飛永遠好好睇 一個人自己閘哂
仲有好佩服佢無論以前喺土超定國家隊 場波落後幾多個局幾劣勢佢都唔會頹 每拎一分都會落力打氣
佢攔背飛好似舊時意粉嗰啲大錘
就係等緊你2號位嘅背飛

佢top 到連開波都係一流
唔只top, 仲要每個大賽都keep到狀態
古迪提講得冇錯
佢有俄羅斯嘅身高,日本嘅技術,巴西嘅速度,美國嘅體能
集合曬所有最top嘅元素
我覺得朱婷同佢之間嘅差距 就係朱婷太順 出道到而家有好隊友好教練 唔似金哥一拖成枝去打比賽 但朱婷同金哥兩個都真係最Top個兩位球星 兩位球員天賦同技術都係最頂尖
但朱婷嘅開波同一傳唔夠金哥好
同埋朱婷flop咗,當然唔知做完手術後點喇
依家先發現奧運比賽重播轉咗 唔使用vpn都睇到
東奧八強岀局都打左好多大陸人面 但球員戶籍地方官仲有大陸排協既劣根性係遲早岀事 只係之前有朱婷遮醜 朱婷一受傷即刻現形
d大陸人東奧前係除左Bos Egonu 仲有銀行既隊友們 其他球員都不放在眼內
我覺得還好既 同埋好在佢只係燥自己
對住韓國果幾件隨時爆血管
未做手術,亦都冇人知點解仲未做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞