[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
上季尾退咗疫
你都唔好話 鄭大英BLOCKING數今季好似頭4仲係必然正選
所以真係得金哥呢啲球員先可以同排協抗衡 排協同聯賽球隊互助互利 韓國係咁 中國都係咁 如果唔係金哥大佢話 唔比去費內就退役 佢地點會跪 所以都唔明而家啲後輩點解會夠膽串金哥
金海蘭都仲好掂 其實韓國12年個陣真係幾好
好可惜
根本朱婷都唔洗理大陸排協面色啦
韓松伊都仲打緊
可能人生安全呢 就算佢走咗屋企人仲係中國 你懂的
佢自己同金哥一樣咁愛國 講真啲大陸網民成日都話佢係Vakifbank個到整傷 明明就係國家隊個陣打VNL傷過一次 後尾係天津個到又傷多次 佢出國前後 成個人性格改變幾多 而家傳佢話2月頭去美國做手術
出國有幾百萬年薪 隊友差唔多都係世界級 教練隊醫都係一流同中國啲低水平聯賽相比真係。。
前幾年都好啲 多啲隊有外援 呢一兩年又倒退返 為咗保天津連勝 比賽前先改規則又剩 而家朗平退休 之後主教練 睇下邊個做 但好大可能返去09年咁嘅樣
可以教到兩個頂級接應都幾唔錯
如果係佢,希望佢可以幫bos發揮得好啲
要換哂啲主攻先 而家冇一個主攻係掂
瓜姐都係時候搵人接班 喺Ecz成日都發癲亂黎
吳智英奧運都算唔錯 防守榜第一 不過金海蘭係真心勁 睇番倫敦同東京個陣容 發現差得最遠既好似係二傳 12年韓國打意大利同巴西 d串連流暢幾倍 成個節奏又快好多
百屌吳智英奧運超咗標啦 番到聯賽打唔番 金海蘭生完仔都drop咗 d
個人黎講幾中意現代個自由人 移動夠快
12點有歐冠
Fener vs Plovdiv
莫斯科 vs 土航

今日係arina 18歲生日
鄭大英打國內咪得 打國際賽一定跟唔到
攻擊又唔係特別勁
遲下新教練應該會揀李珠雅 李多賢
李多賢進步好快 攻擊又跟到 d波又爽 又攔到網
https://youtu.be/j5himP4DLV8
最大快人心係上次連block 3次姜素輝
至憎姜素輝
Btw 佢係咪整左容 好似唔同左 冇之前咁醜
費內出個個Vargas係邊度彈出嚟 之前未見過
佢本身屬於費內 今季初去咗天津打 最近先返土超
佢係古巴人 入咗土耳其籍
噢原來係咁
咁多人入咗火雞籍
$$$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞