[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
里約佢一個人失咁多分搞到輸波 今次靠佢同金哥兩個 後排接波防守 比另一個前排拎分 借攔網手 打到對家 嬲爆爆
土耳其諗都冇諗過輸比韓國出局 但我覺得二傳算係咁 支後二隱形 快攻又得一支 就係靠佢Set好比兩支搥先打到入四強 啲後備又冇咁有用 特別個李素英 國內聯賽以為自己好掂 一出大場面 廢到一個點
土耳其大鑼大鼓咁話要拎牌 咁多隊入面攔到 最好個條線打韓國 點知最尾會輸 真係一大污點 仲要咁多個球員仲係正值當打
其實Gudetti帶隊咁多年 由德國、到荷蘭、再打土耳其 都係輸心理 輸起伏 咁多年都係 球隊風格都係中間攔網好 大搥均衡 後二強點 但好多時一個沉就會成枝一齊沉 少咗個領軍人物
廉廉 吳女士 果日真係算係咁 鵝同孝真就真係發揮得好好 金就唔洗講 對面大部分都做過隊友都攔唔死守唔起
仲有最關鍵係果日開波好掂 開到baladin同meliha 懷疑人生
佢依家番到國內都以為自己好型架
新花名叫 素英前輩
暫時今季係楊孝真威哂 李多賢都打得好好
其實韓國有雙胞胎係到有機會同巴西打下㗎 可惜始終 巴西都係食過下夜粥嘅球隊 金哥都係同獎牌無緣
咪傻
走都走唔切
19世界杯韓女真係打得幾好 不過果陣巴西又冇上曬主力
真 一陣搞到好似木村咁晚節不保就唔係幾好 球員狀態起伏太大 傷病都係重要一環 零願金哥keep好啲 打多幾年高等聯賽
巴西一直轉人 但其實都係主打加比 只係 Fe Gary 奧運狀態又爆棚 佢又係一到奧運就大爆發 真心勁
韓女唔值 排協更唔值 為自己打多2年埋個靚尾就好
最好以後教波都唔好番韓國 (雖然覺得佢點都會番去然係又會好似金莎妮咁比排協老屎忽撚)
佢同興國仲有一年約

唉 金莎妮個單硬係似有內情 佢一出聲其他隊d教練全部杯葛佢
想知發生咩事 冇跟開 但知金哥有幫手出過下聲咁
簡單講下背景 佢係IBK銀行所屬助教之類 隊內有金熙珍 金秀智 表勝珠 同一個叫趙松花嘅setter兼隊長(係入咗韓藉港仔條女$

今季IBK成績好差 主要原因主攻同外援拎唔到分 防守又差 成隊波其實個士氣都勁差 話說有場波叫暫停個陣 教練話松花 問佢點解下手set波 松花唔應佢 之後出番去都好似用咗下手 結果場波輸咗 松花完場後無跟隊巴走 後尾報導話佢擅自離隊 之後個場有叫番佢番黎 但個場佢係後備無出佢 然後都係無跟隊巴走
之後開始出新聞話金莎妮都走埋 後來松花有解釋話係因為傷 所以好苦惱 甚至想退役之類

件事搞大咗之後IBK突然炒教練 又傳IBK d球員態度有問題 唔練波等等 後尾球會叫金莎妮番翻黎 仲係訪問話教練用粗言穢語言語暴力佢 仲當住球員面前鬧佢之類

結果評論都話佢同球員應該有操守 唔可以咁樣擅自走咗去 話球員唔可以唔服從教練 之後開始d老屎忽就話 教練100%是對的 (其實都係韓國個d懦教思想影響)金莎妮頂咗2-3場做教練 但其他球隊教練開始出聲 話唔會同佢握手打招呼 杯葛佢
另外仲有訪問IBK3個主將 佢地話係曾經有見過爭執場面 但無人敢講講過d咩 不過金熙珍有好委屈咁講打波絕對無揸流攤 如果唔係點會傷哂都仲上場打

結果最後金莎妮都係因為輿論辭職完全退出 而松花就因為同球隊有爭執 結果以違反合約精神為由解咗佢約 依家自由身 當然無隊想/敢要佢

到依家IBK都係除咗贏新創球隊之外未贏過波
好詳細 唔該曬你
韓國真係多Drama 基本上都真係睇教練頭 係得金哥呢啲球員先會得到少少尊重
我怕講到1999
金哥係勁到百侵不入先無事 所以興國就算有約都唔敢郁佢

呢件事就算金莎妮錯哂 老實講關其他球隊教練咩事 成班咁團結一齊反
當年金哥同興國嘈 金哥一句話唔比佢出國打波就退役 即刻令興國收曬皮 不嬲韓國聯賽就係一場打假波嘅比賽 一開始一齊選拔外援已經唔知做乜9 hunger games 咩 然後成個聯賽係咁3:2 2:3 假到一個點
雖然我係因為金哥先睇韓聯 但又唔覺得太假
男子可能假d 但女子純粹係因為某d位真係好廢 但又無人頂到 同埋如果假的話IBK應該都算銀行出資 無理由尾2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞