[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
imoco我反而留意到plummer,佢雖然唔係攻好多球,但球球都攞到分,有前途,美國隊後繼有人
Hankcock 又開始亂嚟
五局了
打5局 應該都係Imoco Novara兩局發球都好差 Hankcock set波太保守 中間明明頭兩局打得咁好 後兩局靚一都冇波打
Novara實在太玻璃心
都唔係 我覺得真係輸係Hancock手上 難得三個邊攻今日個狀態咁好 Hancock分波太差 後尾只係打兩邊 又唔打中間 第五局兩個關鍵防守 一係set出咗 一係set後咗 搞到表弟勁難打 開波成隊都失魂
當年係費內唔同金哥續約?
拖糧 17年好似壓佢價
拖糧第一次聽
淨係聽過佢腹肌撕裂所以提早解約
拖糧係韓網睇倒
壓價唔知關唔關受傷事 但應該唔係因為受傷而提早解約 16年尾佢受傷果陣仲特登簽左Maret 比佢休息
17年都照拎倒冠軍
提早解約我都係韓網睇
啊 伊薩先岩唔係費內
金哥今日番韓國 要隔離10日先可以自由活動
佢今季中每局平均超得分排第二 一傳75%排第一
meliha
D大陸人叫Vargas 帶埋李瑩盈去
話曬都係費內功臣 費內拎唯一嘅歐冠都係因為金哥 之後個幾年陣容唔係最好 但都可以拎下土耳其杯冠軍 同 聯賽冠軍 講真 佢個陣嘅表現應該都收到唔少其他好offer 但佢都留係費內 主要都係情義結 但之後就因為覺得佢能力下滑而減佢咁多人工 佢一定嬲到爆啦
有睇到外媒都有傳 帶到咪帶 打得好可以證明下自己
李瑩盈有得岀去打下 就算2線球隊都應該進步得好快
我覺得費內買人算係幾實用
唔係個個明星球員但夾得幾好 當年lo bianco 係金莎妮同竹下之後同佢夾得最好既二傳 之後又有蕯拉姨
Ecz先係亂咁黎
暫時話佢成個一月都會係韓國 2月都仲有sponsor活動咁d歐賽係幾時打
會唔會break 半個賽季 直接打22-23
都有媒體話佢比中超搞到好攰 真係唔知
唔想佢番去興國個鬼地方 雖然應該都係個度退役
新球隊教練話想佢今季過去但前提係興國同佢解約
感覺上中超好hea 佢都盡力打既 但強度真係還好
歐洲武肺又勁番 有d比賽都delay 唔知會唔會廢事過去 咁咪有排都睇唔倒佢打波
宜家隊隊波都放風話邀請佢 唔知佢點決定 不過佢咁醒 會做岀最好既安排 都黎到職業生涯尾聲
攰係話因為困住係酒店同體育館來回 無得外出 食唔到韓餐 成日人精神上好攰

估唔到高意都幾得意幾好玩咁 送佢機仲想喊咁滯 前兩日佢送番上海隊走個陣都好感人 自由人都喊哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞