[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
都係既 困喺個酒店同運動場個幾月 又隔離左21日 人都癲

個自由人應該要入倒國家隊啦 勁過個王夢潔多多聲
王夢潔佢究竟點入到國家隊啲大陸網民話佢靠關係我都開始信信地廢到咁到有奧運主力打難怪郎平俾人鬧
費內球迷不嬲出名惡死 當年Naz幫費內拎第一個歐冠(同金哥一齊) 第二年轉去銀行 去親費內主場打波都比人鬧 金哥去老虎啲人係佢IG 留言話佢Money Girl 所以唔去都係件好事 其實個幾年主要係個教練都有料(而家土航個教練)好識搵啱嘅球員 用係啱嘅位置上
今次自由人真係打得好好
無記錯18年開始畀佢主打, 但接一傳個範圍越來越細.
搞到主攻接到嘔+接應要接足6輪.
經典場面 Freeball 接過對面/接失 都唔知佢點解打到職業自由人
我想起YouTube 有個雜錦。
又有報道傳egonu 去銀行
我都睇倒 好似真係去
Kim 經理人話費內 Ecz都比左offer 銀行都有機會
34歲仲有咁多人爭
好似真真地咁 因為拎完土耳其杯 Egonu 爆喊 但我真係諗唔明點解要換Haak 佢啱啱先拎咗個冠軍 打得都好好 點解要買Egonu 返嚟
如果Kim 仲想拎下歐冠呢類 去銀行係最好 土耳其3大豪門都打齊曬 成就解鎖
佢19年算係回春喎 但之後又受傷冇計
老虎打得麻麻我覺得都係唔夾既問題 咁的確比費內時期攻擊力下降左 費內時期係絕對進攻點 但喺老虎更多係保障一傳後排防守
隊友folie 爆響口 都九成九
我係haak實即刻想hea打 啱啱贏完 季中就簽定第二個
Haak個薪價比Vakif抬到咁高 都唔知佢之後去邊到打
去imoco 囉
Imoco novara 再唔係費倫巴治
反正下季Vargas又要去大陸打半季
Haak年薪好似過百萬 去Imoco分分鐘得返70-60萬
中國聯賽就算吧啦 世俱杯有銀牌 但未有金牌 今年就冇機 睇下年會唔會留係銀行啦
三年前簽銀行個時應該冇百萬
Egonu意甲頭牌 imoco先出到70萬 haak 實冇咁高offer
佢係一簽簽正年 好似都有8-90萬 所以話佢比銀行枱高咗個價 如果返去意甲佢係大降薪 當年Hill拎住又係差唔多百萬年薪去Imoco 拎50定40年薪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞