[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢地鍾意外表man但內心少女個種反差
鐘意雞珍望落man但打波好似冇食飯咁反差
佢橫到PK但呢幾年真係發唔到力
我睇唔透佢係傷定老到flop左
雖然一直都屎波 但印象中14亞運 16奧運預賽 甚至19世界杯打日本 都交到功課
同埋覺得佢打副攻係岀色過接應位
膝頭傷極都唔好 話佢依家都係傷住打聯賽
可能咁大份(no offence) 再飛上黎殺後排 落地都幾傷
唔係個個都貴婦咁
以前睇bos都登佢牙煙 心諗係咁飛後飛去 膝頭頂唔頂得住
諗起多明尼加啲大媽 個個都咁大隻
琴晚睇銀行個個都好漲 特別Gunes
對面費內個個都好瘦
Lazareva超瘦 感覺仲瘦過小彩娃
Gunes 對髀越黎越勁想知係肌肉定混肥肉..
醜hill都肥咗好多
打銀行工豐衣足食
瘦返啲啦,早兩個月見到佢仲肥,有啲嚇親
我諗本身有啲人就係玻璃體質 有啲人勁瘦都係好易傷 好似Kosheleva又係成日傷 所以太瘦又會傷 太大隻又會傷
唔好講笑 啲南美洲 嘅球員 體質小癲 舊古巴Luis大肚大波已經誇張 多明尼加啲球員 3號Eve 條腿斷過韌帶 又撞斷過頸骨 唔知點解仲可以打到比賽到而家 Castillo都不枉多讓 小產打波 炒車休息一兩個月就復出
感覺佢快攻都大力咗
肥過之前voronkova好多
今晚23點有老虎 vs uralochka
Vakifbank買咗個美國大學生球員去頂Cansu個位
開波
勁多error
原來對面有praubets
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞