[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
係咪唔夠錢
應該係
THY第二局就玩完
最尾個球Lazareva可能會救到球波
Naz 第三局又開始抽
THY守到費內啲波喎
費內教練的用人真係第五局又唔及時暫停,又唔換走個古巴接應
最尾三局費內輸一傳 攔網同防守 土航啲開波打散左費內嘅一傳 但就算靚一 組織上 都保證唔到一攻 三個邊攻都係太嫩 好多波都想向下打 比土航一係攔網攔死 一係就前排頂高曬 後排守起曬
搞咩睇兩局諗住贏硬去瞓 輸番哂
睇到球波了 個教練想點
呢個教練根本唔會幫到班球員成長
我覺得佢揀球員嘅眼光幾好 識揀啲叻嘅球員 可能本身 塞爾維亞啲球員個個身體質素 同 天賦都好 所以令到佢可以唔洗點訓練都有好成續 當佢係呢啲球會比賽就反映佢嘅實力 即係冇咩料到
但近年都係打bos 完全發揮唔到其他人作用
黎緊佢仲要教俄羅斯.....
塞爾維亞最強個班球員都係差唔多每個位都係世界級 一flop就得翻bos勉強撐住
後生個班俄妹有潛力但仲太嫩
已經成型個d無咩影響 但弊在俄妹依家新舊交替緊
其實都主要睇 Fedorovtseva, Kadochkina 同 Antropova (如果佢肯代表俄國打波)呢3個有兩個要練到好嘅一傳 同 防守 咁就真係好勁 但仲有個二傳位要搞 個教練係train 唔到好二傳嘅 瓜姐都係20歲抽到30頭 突然開竅識打波
06年時期拎到世錦賽冠軍個班已經好勁 各個位置分別係聯賽都係絕對主力 小喬頂走左原本都好勁嘅接應 去到13顛峰成為世界第一接應 後尾Bos 出現又頂走左佢 但佢到而家都保持都好好 所以根本就係年青梯隊做得好 啲球員出曬國外打波 各有發展 再加外國人唔係點練波 都係靠比賽代練 Serbia 16奧運比賽 係奧運村冇練過波 直接比賽
唔比你叫voronkova 肥婆
陣容望落係好勁 但打落就會發現問題 就好似一定要上Voronkova因為小彩娃一傳唔好 然後 後二Goncha 真心要讓位比後生打下 佢負責有咩問題先換上嚟 自由人 Malova就要睇下佢仲肯唔肯打 最主要問題都係二傳 歐錦個個後生二傳 可以重點培養
個二傳先要減一減 再練攔網 19x攔唔到好浪費
練好Set波已經好夠 攔網呢啲之後再練 你Set到竹下佳江咁樣 仲理鬼你攔網 同埋當年Pankova 得個手掌啱啱好過網
Pankova不要提了 set波當然重要 但意思唔好浪費佢身高
Pankova最好個樣好似係防守先好笑
因為佢本身係自由人轉Setter 所以佢防守係好嘅 但Set波同攔網就……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞