[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
教練杯葛都係因為啲男權搞事
IBK個教練比班女整走 其他男教練實唔憤氣
佢地本身執教水平又唔勁 分分下變IBK翻版

韓男排水平又弱過女排 女排搞起咗排球風氣 男排又想痴下

Btw 之前睇到金莎妮話佢離隊係因為ibk 教練公開咁侮辱佢所以先走咗去
我覺得金退左役真係番韓國教/直頭入排拹實比班男權老屎忽恰,當年都搞到咁

最好就打多2年意甲土超,跟手過美國搵Larson打下養老波又讀下書,想睇佢以教練身分繼續叱咤排壇
果一年約租借岀去計左佢得唔得
唔係淨係男權 雖然GS個教練出聲先 但興國個阿嬸都有出聲 基本上感覺都係老屎忽驚自己地位不保
金莎妮主張係教練當住球員面因為松花離隊同其他事情鬧佢(金莎妮曾經係setter 所以主要跟番松花同幾個setter嘅教導)
金莎妮覺得呢d野唔應該係球員面前鬧 而且仲有一堆好細個嘅球員 咁樣鬧佢金莎妮都會無哂面

球隊結果好快就炒咗教練 外界覺得有咩理由以下犯上 因為內亂比d細嘅搞到球隊咁樣 但金莎妮同松花都強調佢地有通知球隊後先離隊休息

金莎妮番翻球隊個陣被問到松花咁走咗你點睇 佢都有講唔應該咁樣走咗去
後尾連炒外援都比外界係咁嘈(但個外援真係幫唔到手 係咁多隊入面功率最低)
睇落唔得 因為咁多年出去打都係當借出去 個1年死約仲係度
除非興國主動同佢解約 但咁大隻金蛋 點會放佢走
傳金哥連想去其他韓國隊打都唔比
癡線 金軟景為左東京奧運犧牲左好多
上季搞成咁 完季前其實都傳咗好多佢可能去新隊幫下手build up嘅傳聞 但興國死都唔放人 興國搞孖妹單野都搞到一鑊泡 所以金哥之前先話其實好多問題傳在
有事上黎d球隊唔係跟協會規定做 男女排都係自己開完會就做決定 結果出哂事
咁都好難只係怪曬興國 兩姊妹都有好大問題 韓國個邊已經要嘈到去青瓦台 唔大動作 咁都好難平息班人 影響嘅有機會係成間公司 同埋如果唔係兩姊妹大動作再先 又點會比人有位入到 雖然我都覺韓國冇咗孖妹係可惜 打巴西唔係冇機會
如果有孖妹,我覺得打塞爾維亞都有機,塞爾維亞都係靠Bos一點攻
咁塞爾維亞奧運個時都冇歐錦咁頹
除左主攻金哥贏對面 其他位都係唔夠打 有埋孖妹都係唔夠打
又誇張咗 塞爾維亞3:0打咗意大利 又點會咁輕易輸比韓國 但韓國同巴西個場就真係有得打下啦
今晚12:30有意大利杯決賽 imoco vs novara
其實呢場都有得打下 首先Novara唔好自爆先 開波開好 打Imoco有機會嘅 不過Egonu狀態好fit 重現1米殺波 勁癲
Novara好耐冇贏過imoco
唔止Novara啦 成個意甲 都係前排贏過一場
覺得又會係3:1 完場
希望表弟今日表現得好啲
已經12連敗 唔爭在今晚輸 每次有機會果陣特別係局尾 自己先自爆
個場勁大 鏡頭太遠 有啲難睇
個鏡頭好搖 點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞