[ 土超意甲排球吹水區 ( 4 ) ] 其他國家排球都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
kim vnl唔係都有打咩
話佢幫club打唔到咩成績出黎
都明既 平心而論睇成績真係唔係第一
但邊個第一都有人嘈 比佢係睇佢為韓女帶黎既成就(+ Fivb 小編私心)
巴奇係銀行表現都好一般姐
Kim個人影響力大過成個美國隊係事實
懷疑係球迷噪得太犀利先臨時改翻no 1做Kim
話Kim 影響力 = 2021 世界女排都唔過份
如果好似佢地咁講奧運 wong都入唔到啦
金哥整體影響力太大 帶住隊廢隊去4強
望望其他11個有邊個做到先嘈
由vnl 第14 到幾個月後既奧運第4
睇左好多次打多明尼加同土耳其 都覺得入倒4強係個天對天才既憐憫
本來個榜大家係屌下volleyball world 鳩排
美國隊衝出黎柒做咩 第一次見球員咁上心
可能Robinson喺日本16連敗,心情唔好
東京第4真係最好既成績
銅牌係倫敦錯過左
https://www.instagram.com/p/CYyyTZTo1At/?utm_medium=copy_link
原來ig同Twitter內容唔同
見好多老虎頭acc係Twitter係咁留攻擊性comments
小學雞Terzic
Orthmann轉會去咗土航 Rabadzieva轉會去咗意甲Roma 兩個都因為係前球隊打後備冇機會上場嘅原因
Rabadzieva最有印象係佢打恒大
佢已經游走過好多國家嘅聯賽 阿塞拜疆 瑞士 土耳其 中國 巴西 而家到意大利
Orthmann真係好有potential
今晚12點銀行vs Ecz
今場應該老虎啦 銀行冇咗Ozbay 件細主Set又好難擔大旗
唔一定架老虎啲一傳同攔網都麻麻
老虎齋開波失誤已經送咗4分….
Bos再送多分
已經送 6 分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞