蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
佢搵到啲pathway 就可以,佢係因為冇時間研究落去
雷神2同黑寡婦都係睇一次都夠
其實雷3同同期水行俠最後動機係一樣

阻止家姐(細佬)發動戰爭
呢兩套都算可接受,演員表現叫救返啲啲劇情,睇下 captain marvel
你唔好理,總之就唔得閒啦
You know what’s cooler than magic? Math.

巴打好癲雷神2我睇左一次發誓唔會再睇第二次
叫happy 整隻機械臂俾佢拎返去紀念仲好啦
Mcu 宇宙啲科技真係發達過其他兩個宇宙好多
由Osborn 見到stark 個「3D打印機」
到Dr Oct見到咁細舊反應爐
再到電魔自己feel 到呢個宇宙既氣場
睇得出佢地真係大開眼界
睇唔明

點解個個都想做好人但綠魔第二人格出返黎又會即場同蜘蛛俠開拖
睇唔明

點解個個都想做好人但綠魔第二人格出返黎又會即場同蜘蛛俠開拖
佢救mj個下啲眼淚自動流曬出嚟
終於了咗個遺憾咁
因為綠魔第二個人格係痴線佬
得電魔係即場開拖
點到即止啦 再做多就變咗矯情
https://youtu.be/hD1C_Q11co8

Willem Dafoe 寶刀未老
jude law 演過既角色中,呢個應該最柒
呢個明。但其他唔係都想做好人咩

做咩同蜘蛛俠打?唔幫手郁綠魔?
Sorry自膠,睇錯咗條問題
睇到大家討論幾刷
諗起當年仲係學生Homecoing五刷好爽
唯一concern係當時覺得好貴
今次NWH俾幾多錢都好 十刷都肯制
但做左社畜真係抽唔到太多時間瘋狂連刷
依套應該我MCU入面排頭名
鋪排同共嗚位好好
劇情唯一唔太鐘意May勸佢救世界
最憎見到D大愛撚發作 好影響觀感
咁佢第二人格就係壞就係綠魔
Norman Osborn根本唔想做衰野 係綠魔想做
佢唔大愛你無戲睇
認真 佢啲戲同全套電影嘅所有人都完全唔同層次
咁其他人呢

博士,電魔,恐龍,沙人全部都想改過自身啵
green goblin既設定就係混亂邪惡,佢做壞事係冇動機個種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞