蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
等第二集繼續補完佢嘅角色
DS起源故事仲未完
係 係因為佢消失五年 聖所要人睇 先叫Wong頂住先
過一排咪又係DS做返
加菲仔都好好啊

第一集睇到好唔夠喉不過冇辦法佢始終第一集個時間線仲係新手,係去到A3先開始睇到自己心目中嘅DS,不過都係唔夠喉
Andrew 繼續拍都得,反正都講明兩個宇宙,
而家sony同mcu都互相借人
sony有sony自己拍Andrew 都得
綠魔>>>>>加菲>>>all
加菲演技都好好
但綠魔真係癲
完全唔同lv
梅姨死算唔算自己攞黎?
明明一開始送佢地返去就冇事
我自己覺得佢iw嘅法力比起佢DS1個啲已經勁好多,同thanos單挑個到我至少j咗幾十次
可能Thanos個陣未黎過地球佢唔識
搞過地球既先係個list入面
不如話係蜘蛛俠既命運
唔經過呢幕+能力愈大責任愈大既洗禮
成就唔到蜘蛛俠
電魔阿Max嚟咗MCU宇宙就keep住都係電魔性格
好鬼有自信
都唔知從良重係咪變返毒撚Max
A3個時佢未係supreme黎架
佢打個時都係自稱master of mystic arts
未到supreme
主要係睇到佢角色嘅特質
佢能力夠但係完全冇諗過要負返呢個責任,所以等第二集俾佢面對返自己去理解自己應該負嘅責任
你做緊呀?你繼續囉
出事呀?補鑊囉
綠魔>>>>>八爪魚>加菲>>>其他
梅姨係即使知道會咁佢應該都會照做
嗰段真係好正,不過衰在打得太短
迷茫同自信
好似真係兩個人格咁 超正
無得咁諗架喎 講真 唔通上兩代 uncle Ben 死都係自己攞嚟 由個賊搶車唔講咁多咪無事 由個賊搶完錢扮睇唔到咪無事 就係因為佢地本身個人設就係咁正義 會挺身而出 做自己啱既事 先令到每代既pp 有個正義既性格 本身頭兩代pp佢地自己都係覺得唔關佢地事 想報復
所以ds2強烈要求多啲打鬥…唔該
但可唔可以唔好好似wandavision最尾個集咁 能量球互片…
今集如果搵到個位塞首經典配樂就正 tobey版就有人拉小提琴 Andrew版就電話鈴聲
近戰法師咩
咁呢方面我又唔係咁擔心,始終兩個用嘅魔法種類都唔同,一個係能量形式,一個係落咒。。。不過我個人始終覺得Wanda嘅魔法表現略為單調
Harry衰鹹濕打緊官司點請佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞