蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
電魔6分想做壞人,4分想做好人,已經俾蜘蛛勸緊從良,其實佢都十五十六緊
.

佢有問蜘蛛俠問題,肯溝通證明有計傾

但一俾綠魔講二句,即刻反悔
唔好意思,想問下咁上集Mysterio 明明死咗,
咁邊個偽造條片嚟爆Peter大鑊?
小朋友就要撞住板咁成長
雖然佢嗰啲板比較勁,小至發動戰爭,大至毁滅世界
經期隊長:我要睇成個宇宙 地球範圍自己搞啦
噚晚睇完,已經唔可以用好睇嚟形容咁簡單
個感覺就好似同以前班fd
好耐無見 見返講返大家既趣事
憾事 個種共嗚 真係一言難盡
iron man 都只係鋪10年但 spiderman鋪咗20年(雖然唔係有心鋪)
本身入場前諗住三代同堂都可能大戰個時先出現(好似end game咁),點知咁驚喜
開傳送門個時 都以為係荷蘭仔
點知個下除罩 都忍唔住拍手叫好
綠魔 willem dacoe 真係做得好好 個種張力 睇完係會信佢有雙重人格
好彩有搵返佢演 蜘蛛俠第一反派 當之無愧

加菲救返mj 個段又係cls
個種遺憾 真係眼神都睇得出
(話說emma stone 原來同加菲真係拍過拖 )

睇完啲解說 好想再睇一次
Andrew Spider-Man:終於唔係淨係打俄佬
你睇番上集先啦
你係咪唔記得咗佢有成個團隊幫佢手
嚴格黎講Mysterio係成team人黎
習氣係普通姐 未去到差
雷神二 Ironman 2係真悶
May姐大愛到啪灰5年間開左慈善組織幫人wor
仲以為有啲大啲嘅黑幕喺後面原來只係啲殘黨幫Mysterio 報仇
IM 科技god tier
三代豬完全靠佢啲裝carry ,iron spider唔使參考oct已經整出嚟,又nano tech又勁過核融合能量
綠魔如果揾HARRY,效果可能無咁好

BTW綠魔個下背摔好撚得人驚
勁到
梅姨正式到
特登睇曬大家啲劇透再入場 見到加菲同麥龜出場都仲係會忍唔著笑 開心好似見返個舊朋友個種 一套戲幫三個系列嘅戲埋個尾 三個主角都各位解咗個心結咁 真心服咗媽浮同罪大
另外想問一問幫自由神像加巨腸個盾係咩原因
其實真係唔覺得尚氣有咁差,除咗啲普通話好哽耳同埋啲中國情懷好嘔心之外,動作場面同埋梁朝偉嘅戲份方面我個人都好滿意
戲入面有講係為咗紀念復仇者聯盟
邊個位講 我miss咗
太多人係屌選角啫
你試下搵個冇咁鳳眼嘅亞洲演員做
都少一大班大屌
黑寡婦最廢啦
經過今集先真正造就到佢成為Spiderman
Harry好被動

Norman直接係被上身既感覺
始終電魔以前係毒撚俾人恰開
好易會誤交損友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞