蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
聽講又係偏向探討美國內部問題多啲,我諗我地呢堆out of context嘅人會難啲明
But I carried on
原本應該只係普通人智能
打完血清乜都加強哂
唔係 DS隻戒指係無魔力㗎
睇ds1初初佢開唔到傳送門就知
應該係因為佢屋企人講咁樣佢本身天生有魔力
學歷叫貼地啲嘅
應該得當開兵個幾個
Bucky falcon 鍋勿先
呢套野係睇配角
想問佢地個世界係咪得一個人叫p.p
如果唔係全套嘢都可以有bug
哈哈秒殺咗
Falcon war machine唔知
現代當兵嘅有d都有返咁上下學歷
Rhodey係咪好似tony同學黎
入共生體
要咩人我地定
鍋勿先識渣飛機,同CAPTAIN MARVEL一樣

羅德接受過美國海軍陸戰隊的訓練,這使他成為一個熟練的飛行員和得到完整的航空工程訓練,他瞭解飛行運行、也熟悉維修技術。

除此之外他也擅長使用各種常規武器,並能熟練地使用軍隊傳授的格鬥技巧。
會唔會留底嘅Venom係痴左Flash做Agent Venom
Scott Lang MCU 都係N展phD

mcu個個超級英雄都大愛架啦

你應該套套都憎
Punisher 肯定唔係
Tobey: you are amazing 仲要重複講
依家好似青黃不接咁,都仲未湊到一隊可以媲美元祖級嘅Averagers

Doctor Strange
Wang
Shiang Chi
Ant Man
Wasp
Falcon
Winter Solider
Wanda? (痴咗線)
Eternals? (最勁果幾個去咗漫遊太空)
Spider Man? (已被眾人遺忘)
Captain Marvel? (長期太空工作)
Black Pather (演員都死埋)
Thor, GoG (出咗太空冒險)
War Machine, Hulk, Hawkeye (退休狀態)
DS2預告同之前支那劇透一撚樣
War Machine未退休
star lord學歷最廢
仲要無埋佢老豆血統
天才鳩upper
EQ低下大師
wfc
一個全身shot都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞