蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
支那畜睇返長津湖啦

睇乜撚嘢蜘蛛俠美帝片
wanda 點解冇啦啦預告會變奸?
鳩估一吓timeline (其實都好順)
WandaVision > Loki > what if / Hawkeye / NWH (差唔多時序?) > DS2
除左係劇情安排, 仲係等gg可以隨時脫離MCU做準備
而我不知peter parker是誰
5年單身收下皮先啦,大把人20年單身啦
冇變奸到
一黎 佢認左自己西景單野係佢錯
二黎 DS搵佢幫手 唔係追究
D+ 有timeline

hawkeye暫時係最後
話時話有無人提起過tobey 有個位係咁講同Andrew you’re amazing 依個梗(應該無記錯 戴返個頭盔)對應返佢套野個戲名 The Amazing Spider-Man
但唔知係咪暗黑DS坐唔住 見有裂痕嚟咗主時間線 之後要殺主宇宙嘅DS
Yes 決戰前
出面傳緊佢係Final boss,但係睇完trailer又完全唔覺佢會係反派不過都係要等多啲消息先推斷到
Sherlock Holmes都叫甩到少少tony feel既
Johnny Depp就真係成日都覺得係Jack Sparrow
呢幕我都係即刻諗佢對左個戲名
有蠍子人
係全世界唔記得左佢先最慘 話就話之後識到其他人
但經歷過禁多人生高低既人 完全認唔到自己
我覺得慘過死
唔係話原本係叫佢個同事收 佢同事冇做咩
個老細叫mj 收
PP已經見到啦
但Tom Holland唔係簽咗3部spiderman合約咩?
第一滴馬尿就畀咗哩一吓
諗深一層,最後happy拜aunt may個段都好sad, 按入面既時間,佢短短幾個月內無左兩個關係咁close既人
好仆街
已經錯左
WandaVision>The Falcon and the Winter Soldier> Eternals>Shang-Chi >Spider-Man: Far From Home>Spider-Man: No Way Home>Hawkeye
Loki 同What If...?唔計
即係DS係之後玩multiverse既重點?
Sony 同Disney 合作先係最大風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞