蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
呢個位真心9喎 原本要tony部機先整到出嚟嘅嘢 求鳩其就可以整返好
反而happy屋企比人炸左
佢揸車番到黎乜都無做 都要照比人拉
仲有3代spiderman第一次MCU出場係偷美國隊長個盾
所以要做低shield呢類大型組織
令到冇人全天候24小時監察同出動

不過諗落都有小小bug
蜘蛛俠出完聲明話佢會喺女神像度等
點解冇政府組織出動拉佢
Sandman同Electro舊野已經整咗出黎,只係壞咗
Green Goblin serum就Tobey話一直有idea
Lizard 就Andrew TASM已經整過
Spider都係資優生黎
可以靠計數打贏ds
唔好太睇小佢
其實佢都冇咩所謂
片尾都暗示佢放棄哂所有野留係newyork做spiderman面對返歷代既fate
人地打份工姐,你成班怪物仲黎搵命搏咩
無啦啦渣車入意外現場係人都拉啦
點知你係咪同黨
我覺得政府普遍唔like avg同其他人所做既野,一有事照捉你,係市民先respect
有冇人可以大概解釋下what if 嘅聯繫位係d咩?

睇哂劇集但係what if見前面太悶所以停咗未睇埋
災難應變小組應該順便執happy間屋
搵tony留低既技術
剩係睇DS 個集就得啦 DS個集真係值得睇嘅
What IF 都唔係集集都吸引
我都係睇左DS 黑豹 喪屍 同殺曬Avg個幾集
不嬲係咁
百貨應百客
尚氣係啲西人眼中好似算幾好

但係Thor2 嘅爛係超越咗種族同文化
或者好似1號咁樣,經歷好多嘢之後終於搵到個平衡點
但絕對唔係Tom 而家freshgrad出嚟嘅狀態
打贏ds 已經on9 明明開波個陣ds屈住打
資優到可以用college lab嘅equipment 維修到個啲嘢
所有英雄片既bugs,有怪物敵人攻擊市民社區啲警察唔知去曬邊
但捉英雄就好勇猛
唔係知識問題 係個場景有嘅equipment 都唔match
個到只係一個college ge lab…
我係香港人但都好滿意8964巴士司機尚氣
奇異博士話 應該死就要去死,係宿命
咁當初end game 又攪咁多野扭轉結局
仆街,奸角就係賤。
成套戲都係bug咁 唔係小小
只能夠講你如果想睇咩都合理既話就唔好睇marvel
Marvel世界就係咁多唔合理既事
俾蜘蛛咬一咬就變蜘蛛俠
化灰同死係兩個概念
究竟vemon 同tom holland 係咪同一時空? 點解佢最後消失左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞