蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
中間位唔係幫otto 變返好人,攞返哂d nano-tech 咩
仲有Hawkeye
似你老母
其實Andrew似留條尾俾佢開佢個時空嘅gg俠
因為mcu有myles 大可以係電光人同Tom 仔講佢想睇到黑人gg俠 但而家特登同Andrew 講
可以留尾鋪佢做佢個時空myles個師父出myles又賺一筆
比返心口個部份佢
其餘咪係返Iron spider suit 到
收Tony武器個度都係伏筆(彩蛋)
仲有好多地方都係暗示未來影集
乜L嘢work for home......
仲以為venom會幫下手
let there be carnage片尾又話this guy
真係任吹 亦都好反映到人治下係冇自由意志
攞友情之證嗰陣佢着緊舊衫之後冇耐就開片,換唔切掛
攞返但有半件唔喺身上又唔即刻着返另一半雖然齊裝都9成俾Electro電到hand機
而家個ENDING SONY 係有機會再拍自己一套SPIDERMAN
仲有毒魔都會有MCU 版
有啲唔明最後個spell
所有universe嘅人忘記peter parker,姐係間接搞鳩其他peter,Andrew可能冇乜影響,但Tobey個MJ同May都未撚死,無啦啦斷六親
仲有啲人只係忘記Peter Parker但無忘記Spiderman,照道理Avengers嗰啲照有晒record佢幫手上太空打同DS都識Spiderman只係唔知佢係Peter Parker?
HOME 系列已完
會開新名
可能會接落去動畫
Spiderman freshman year
hawkeye 邊到?
homealone
唔會啦
freshman year係前傳黎
時間線係CA3左右
Charlie Cox真係好好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞